• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay çekip atmıştm haziran baslıgında olması lazım benımkınde de aynı çizgiden vardı:KK43: hatta ilk gebrlik sandık sonra yenı paketi bi açtım aynı çizgi🥺
Ama ben inanki paketi açınca hiç öyle bı çizgi farketmeden ya dikkatli bakmadim 🥺

Yok ben iğne vurulmamıştım, ama kendi hamileliğimi öğrenmeden önce böyle ağrılar vardı. İğne etkisi olacağı için yanıltıcı olmak istemem yine de.
Bende igne vuruldum 10.günümdeyim. 7.günde falan belirtiler basladı karın ağrıları,kasık ağrıları,sinirlilik durumu vs. İnsallah iğne etkisi değildir zaten 3 kişiyiz sanırım baslıkta iğne olan. Hepimizinde az günü kaldı hayırlısıyla sonuclanır insallah🙏🏻

Ama ben inanki paketi açınca hiç öyle bı çizgi farketmeden ya dikkatli bakmadim 🥺
2 gün sonra tekrarlıcaksın ya kuzum aynı markaysa bu sefer açarken dikkatli bak kuzum en azından yaptıktan sonra farkını anlarsın belirginleşti mi diye

2 gün sonra tekrarlıcaksın ya kuzum aynı markaysa bu sefer açarken dikkatli bak kuzum en azından yaptıktan sonra farkını anlarsın belirginleşti mi diye
Tamam canım çok tesekkur ederim saten İlk defa erken gebelik testi aldım evde kaset testim var yakınlarda nöbetçi eczane bulursam alıp karşılaştırım canım🤲🏻🥺

Bende igne vuruldum 10.günümdeyim. 7.günde falan belirtiler basladı karın ağrıları,kasık ağrıları,sinirlilik durumu vs. İnsallah iğne etkisi değildir zaten 3 kişiyiz sanırım baslıkta iğne olan. Hepimizinde az günü kaldı hayırlısıyla sonuclanır insallah🙏🏻
Umarım hamilelik belirtisidir ve güzel haberi hemen alırsınız :KK19:

Kızlar öncelikle hepinize çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için öncelikli dualarımdasınız rabbim isteyen herkse bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin 🤲🥰 ben hala inanamıyorum bakalım hastaneye geldim bide şu kan sonucu çıksın belietilerim falan herşeyi tek tek yazıcam

Back