- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
İnşALLAH geç döllenme olur İnşallahTabi ki canım herkese duacıyım burda Belki geç döllenme olur Allahtan umut kesilmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşALLAH geç döllenme olur İnşallahTabi ki canım herkese duacıyım burda Belki geç döllenme olur Allahtan umut kesilmez
Yok ben iğne vurulmamıştım, ama kendi hamileliğimi öğrenmeden önce böyle ağrılar vardı. İğne etkisi olacağı için yanıltıcı olmak istemem yine de.Merhaba sizde mi çatlatma iğnesi vurulmuştunuz?
Ama ben inanki paketi açınca hiç öyle bı çizgi farketmeden ya dikkatli bakmadimBen geçen ay çekip atmıştm haziran baslıgında olması lazım benımkınde de aynı çizgiden vardı hatta ilk gebrlik sandık sonra yenı paketi bi açtım aynı çizgi
Bende igne vuruldum 10.günümdeyim. 7.günde falan belirtiler basladı karın ağrıları,kasık ağrıları,sinirlilik durumu vs. İnsallah iğne etkisi değildir zaten 3 kişiyiz sanırım baslıkta iğne olan. Hepimizinde az günü kaldı hayırlısıyla sonuclanır insallahYok ben iğne vurulmamıştım, ama kendi hamileliğimi öğrenmeden önce böyle ağrılar vardı. İğne etkisi olacağı için yanıltıcı olmak istemem yine de.
2 gün sonra tekrarlıcaksın ya kuzum aynı markaysa bu sefer açarken dikkatli bak kuzum en azından yaptıktan sonra farkını anlarsın belirginleşti mi diyeAma ben inanki paketi açınca hiç öyle bı çizgi farketmeden ya dikkatli bakmadim
Hic bozmayin vakti nasibi neyse o dua edin isteyin yeter kiEvet evet biz gebelik diyelim inan moral verdiniz
Tamam canım çok tesekkur ederim saten İlk defa erken gebelik testi aldım evde kaset testim var yakınlarda nöbetçi eczane bulursam alıp karşılaştırım canım2 gün sonra tekrarlıcaksın ya kuzum aynı markaysa bu sefer açarken dikkatli bak kuzum en azından yaptıktan sonra farkını anlarsın belirginleşti mi diye
Moralini bozma kuzum Allah hepimizin karnını doldursunTamam canım çok tesekkur ederim saten İlk defa erken gebelik testi aldım evde kaset testim var yakınlarda nöbetçi eczane bulursam alıp karşılaştırım canım
Her dk her Saniye dua ediyorum uykumum arasında bile Allah'ım dualarımızı kabul etsin İnşALLAHHic bozmayin vakti nasibi neyse o dua edin isteyin yeter ki
Aminnn aminnnMoralini bozma kuzum Allah hepimizin karnını doldursun
Umarım hamilelik belirtisidir ve güzel haberi hemen alırsınızBende igne vuruldum 10.günümdeyim. 7.günde falan belirtiler basladı karın ağrıları,kasık ağrıları,sinirlilik durumu vs. İnsallah iğne etkisi değildir zaten 3 kişiyiz sanırım baslıkta iğne olan. Hepimizinde az günü kaldı hayırlısıyla sonuclanır insallah
İnsallah canım Allah sana da sağlıklı kolay bir doğum nasip etsinUmarım hamilelik belirtisidir ve güzel haberi hemen alırsınız
Çok teşekkürler inşallahİnsallah canım Allah sana da sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin
Kuzu benim 16 Haziran Yumurtlama, 22 Haziran çatlama oldu. Şimdi ben bat tarihi ne olur sence yumurtlamadan mı 14 gün sayayım yoksa çatlamadan mıHayır yapmayacam bat günü yapacam yetti gari
Hahahaha üzgünüm balım ama yapmayacağımHamiş haberlerini görünce kalkıp bir test patlatsam mı dedim sonra bata daha 7 8 gün olduğu geldi hatta belki 9 vee senin 2 gün kaldı asla yapmıyor aslaaaa
Benim de rahmim acıyo gibi sankiBenim de son 3 ama bu sabah adet olcam gibi ağrıyla uyandım her an adet olacakmışım gibi geliyor. Sen de durumlar nedir kuzum
Çokca heycanlııııııHoş buldum canım sanada günaydın
Bata bende son 5 bakalım
Çokca heycanlıııııı