Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba bnde öyle olurmuyum randevu alacağım doktor çok dolu oluyor o yüzden sordum cnm teşekkür ederim cvp için sen ne için kullanmistin bu hapı
adet düzensizliği için cnm 38. gün falan oluyordum bunu içince 28. gün oldum kaç gün oldu biteli ilaç cnm senin

Kizlar benimde yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim ve ağrım devam ediyor afedersiniz böyle ucuna dokunamiyorum bile aşırı hassas önceki aylar boyle olmamıştı bata yakın oluyordu bi umudum yok ama hormonlar da bi sıkıntı var ondan mı boyle sizce

Kizlar benimde yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim ve ağrım devam ediyor afedersiniz böyle ucuna dokunamiyorum bile aşırı hassas önceki aylar boyle olmamıştı bata yakın oluyordu bi umudum yok ama hormonlar da bi sıkıntı var ondan mı boyle sizce
Aynı haldeyim 21inde başladı artarak devam ediyor göğüslerim şişik ve sızlıyor normalde 7 gün kala olurdu hafif erken başladı

Yani şöyle söyleyim benim geçen 3 ayım göğüs hassasiyeti konusunda asla birbirini tutmadı, ilk ay yumurtlamadan hemen sonra göğüs hassasiyetim oldu sonucum negatifti, bi önceki ay adete yakın göğüs hassasiyetim oldu tam da hatırlamıyorum açıkcası sonuç pozitifti ama kimyasal atlattım biliyorsun, bu ay hiç göğüs hassasiyetim yok sonuç ne olur bilmiyorum. Her ay hormonal değişiklikler geçiriyoruz bence🤷🏻‍♀️ seninki de öyledir muhtemelen.

Kızımın bebeklik eşyalarını ve baya bir kıyafetini verdiğim bir ablam var..
Dün beni aradı.. Bayadır da konuşuyorduk..
Sinem bize verdiklerini sakladım duruyor çocuk yapmayacak mısın sana geri gereyim eşyaları dedi... 😅😅😅
Abla içine mi doğdu yoksa dedim.. 🤪🤪

Benimde içime kurt düştü cidden malum mü oldu acaba diye..
Şimdi sizin testleri de gördüm ya zor tutuyorum kendimi🤣🤣🤣
Yap bi test gitsin 😂

Ben belirti olayına inanmıyorum canım..
Tek inandığım yerleşme ağrısı. Ama İlk gebeliğimde yumurtlamadan 5-6 gün kadar sonra yaşamıştım..
O da dün akşam oldu gibi geldi bana 8.gün Dü dün.. Bilemiyorum yani.. :confused:
Bende bu ay belirti aramadım hiç kendimde belim ağrıdı geçiştirdim ovu. Testi de yapmadım ne zaman yumurtladım bilmiyorum 😊 senin yaşadığın şey umarım yerleşme ağrısıdır😘 sadece ben bugün bu tarz sancılanmam olunca sormak istedim 😘

Ooo canım senin baya belirgin çıkmıs=)
Benim onuncu gün çok silikti bugünde iğne vurulduğum gün dahil 11. Gün ve çizgi tamamen gitmiş😁
Yarıın belirgin görmeyi umuyorum =)
Ya aslında ben sabah yaptım testi bu kadar belirgin değildi. Silikti dururken koyulaşmış bu fotoğrafı buraya atmak için çektim. İnşallah vardır hepmiz bu ay güzel haberler alırız

Benimde düzensiz oluyor bide çikolata kisti var 2.5 cnm hasta olunca tekrar gel dedi
bendede 2.7 cm kist var cnm ama bana doğum kontrol verdi duphaston peşine adet olunca bitti bugün çok şükür beni maf etti o ilaç ama bende pko var 1aydaha duphaston kullanıp yine doktora gidicem

4D47DCA2-AA3E-4846-9497-4CBD1CF8F5B3.jpeg
80B88B9D-6979-4616-9D36-DB82514CD547.jpeg

kızlar silikleşiyo demi bu çatlama belirtisi mi? :KK49:

Peki geçti mi cikolata kistin cnm benim moralim çok bozuluyor gecmezse diye 😔

Kuzum cok belirgin yaaa 🤩 bence hamilesin.. iğne etkisi bu kadar belirgin etki eder mi ki 10.günde? Silik hayali cıkması falan lazımdı bence
İlk 5 dk zaten daha silikti sonradan koyulaşmış. İnşallah vardır ben de iğne etkisidir diye umutlanmak istemiyorum ama 12. Gün tekrar yapıcam bakalım iğne etkisi geçer heralde 12. gün diye düşünüyorum

Aynı haldeyim 21inde başladı artarak devam ediyor göğüslerim şişik ve sızlıyor normalde 7 gün kala olurdu hafif erken başladı
Bende de öyle canım yumurtlamada da vardı sonra geçmedi hatta 3 gün sonrası sağ göğsümde çok ağrım oldu diger aylar hep hüsran olunca pek umudum yok bel kasik ağrısıni da takmıyorum o yüzden 😄 inşallah iyi haberler alırsın 😊

Ben belirti olayına inanmıyorum canım..
Tek inandığım yerleşme ağrısı. Ama İlk gebeliğimde yumurtlamadan 5-6 gün kadar sonra yaşamıştım..
O da dün akşam oldu gibi geldi bana 8.gün Dü dün.. Bilemiyorum yani.. :confused:
İnsallah benımde bu ağrı yerleşme ağrısıdır🤭🤣🤣

X