- 29 Nisan 2016
- 729
- 393
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu akıntı yumurtladan önce geliyormuş zaten akıntıyla yumurtlama aynı gün tutmuyor. Akıntı yumurtlama geldiğinin belirtisiymiş. Ben ovulasyonda piki gördüğümde bu ay kasıklarda çok çok az adet sancısı gibi hareketlenmeler oldu ymurtlama belirtisi buymuş dedim pikle beraber tastiklemis oldumKizlar benim iki gun beyaz degisik akintim oldu yumurtlama diye dusundum. Degerlendirdim bi kac gjn sonra kasiklarim hafif agrimaya basladi yumurtlama o degil miydi acaba.? Ovulasyon test yapanlar cift cizgi gorduklerinde yumurtlama belirtilerini soyleyebilirler mi.?
Degerlendirmeler bosa gitti o zaman bu agri da da kacirdik bu ay olmaz o zaman tuhh nasip ne yapalimCanım bu akıntı yumurtladan önce geliyormuş zaten akıntıyla yumurtlama aynı gün tutmuyor. Akıntı yumurtlama geldiğinin belirtisiymiş. Ben ovulasyonda piki gördüğümde bu ay kasıklarda çok çok az adet sancısı gibi hareketlenmeler oldu ymurtlama belirtisi buymuş dedim pikle beraber tastiklemis oldum
16 aydır inş o9 temmuz evlilik yil donumumuz dua edin gelsin bebegim 16 yildir bekliyorum
Rabbim inşaallah emeklerinin karşılığını versin bu ay canım9 temmuz evlilik yil donumumuz dua edin gelsin bebegim 16 yildir bekliyorum
Marttan beri kullanıyordum canım, bu ay artık 2.aşılmaaya geçelim dedi doktor. İnofolik combi mavi olan daha çok pko lularda kullanılıyor çok faydası olanla konuştum. Bende sadece insülin direncine iyi geldi, doktorum bu aşılamının daha olumlu geçeceğini düşünüyor o yüzdenKızlar İNFOLİC COMBO kullanan var mı aranızda? Forumlarda herkes çok olumlu yorum yapmış ve çoğu hamile kalmış
Yaş kaç acaba9 temmuz evlilik yil donumumuz dua edin gelsin bebegim 16 yildir bekliyorum
Bende pko yok ben hangisini kullanmaliyim?Marttan beri kullanıyordum canım, bu ay artık 2.aşılmaaya geçelim dedi doktor. İnofolik combi mavi olan daha çok pko lularda kullanılıyor çok faydası olanla konuştum. Bende sadece insülin direncine iyi geldi, doktorum bu aşılamının daha olumlu geçeceğini düşünüyor o yüzden
1.5 sene sonra normal mi hamile kaldınız ilaç felan kullandınız mıMerhaba once mayis sonra haziran derken simdide temmuza tranfer oldum yas 33 BAT 5 temmuz 2 aydir deniyoruz ilk ay kimyasal gebelik gecirdim 2 cocugum var 3. Yu istiyoruz hayirla saglikla nasip olsun kizim 1.5 sene sonra oldu oglumda da ilk ay hamile kalmistim buda biraz nazli olucak sanirim
Oncesinde ilac tedavisi gormustum ama hicbir etkisini gormedim sonra biraktim uzunca bi sure daha olmayinca esimin ailesinin israriyla inanmayarak köy ebesi dedikleri bi bayana goturduler beni yasli bi teyzeydi karnimdan masajla yumurtaliklarimi kontrol etti ikiside guzel calisiyo ama biri asagi dusmus biraz dedi gercekten surekli sag yumurtaligim agri yapiyodu sanki sisiyodu bide tekrar masaj yapti ve tulbent gibi biseyle gobegimi bagladi 1 gun bekletmemi soyledi o ayda kizima hamile kaldim1.5 sene sonra normal mi hamile kaldınız ilaç felan kullandınız mı
Uzunca yazdim ama eger boyle bi bilgiye sahipseniz benim gibi sacma oldugunu dusunup gitmemezlik yapmayinOncesinde ilac tedavisi gormustum ama hicbir etkisini gormedim sonra biraktim uzunca bi sure daha olmayinca esimin ailesinin israriyla inanmayarak köy ebesi dedikleri bi bayana goturduler beni yasli bi teyzeydi karnimdan masajla yumurtaliklarimi kontrol etti ikiside guzel calisiyo ama biri asagi dusmus biraz dedi gercekten surekli sag yumurtaligim agri yapiyodu sanki sisiyodu bide tekrar masaj yapti ve tulbent gibi biseyle gobegimi bagladi 1 gun bekletmemi soyledi o ayda kizima hamile kaldim
Bn o olayı 3 ay önce kadar yaptırdım baktı dua okuyup göbek eşimi ve yumurtalıklarımı kontrol etti ama herşey yerinde dedi sanki hemen hamile kalmıcak az beklcksn gibi dedi bana içini sıkma Allah verir dedi ama hala bi sonuç yok 1 seneyi geçti işte deneme süremiz ilaçta kullandım 2 ay o da olumsuz nasip Allahtan demek ki kaderde beklemek varOncesinde ilac tedavisi gormustum ama hicbir etkisini gormedim sonra biraktim uzunca bi sure daha olmayinca esimin ailesinin israriyla inanmayarak köy ebesi dedikleri bi bayana goturduler beni yasli bi teyzeydi karnimdan masajla yumurtaliklarimi kontrol etti ikiside guzel calisiyo ama biri asagi dusmus biraz dedi gercekten surekli sag yumurtaligim agri yapiyodu sanki sisiyodu bide tekrar masaj yapti ve tulbent gibi biseyle gobegimi bagladi 1 gun bekletmemi soyledi o ayda kizima hamile kaldim
Hersey bi vesile tabiki gittigim teyzenin agzimi dualiydi elimi sifaliydi bilemedim benden sonra ablam ve gorumcemde gitti onlarda hemen o ay hamile kaldi kendisi samsun merkezde yasiyodu ama artik cok yaslanmis kimseye bakamiyomus gitme sansim olsa tekrar gitmek isterdim Rabbim tez vakitte isteyen herkeze nasip etsinBn o olayı 3 ay önce kadar yaptırdım baktı dua okuyup göbek eşimi ve yumurtalıklarımı kontrol etti ama herşey yerinde dedi sanki hemen hamile kalmıcak az beklcksn gibi dedi bana içini sıkma Allah verir dedi ama hala bi sonuç yok 1 seneyi geçti işte deneme süremiz ilaçta kullandım 2 ay o da olumsuz nasip Allahtan demek ki kaderde beklemek var
Birde şöyle bi dusunce olusuyo gittigim o teyze sadece karnimdan yumurtaliklarima bastirarak yukari dogru sadece masaj yapti demekki yumurtalik masaji gercekten ise yariyo bunu kendimizde yapabiliriz belki bi hareket gerekiyodur adetin son gunu iliskiye girmeden gitmistik oyle olmasi lazimdi bizde bunu bu sekilde yapabiliriz benceHersey bi vesile tabiki gittigim teyzenin agzimi dualiydi elimi sifaliydi bilemedim benden sonra ablam ve gorumcemde gitti onlarda hemen o ay hamile kaldi kendisi samsun merkezde yasiyodu ama artik cok yaslanmis kimseye bakamiyomus gitme sansim olsa tekrar gitmek isterdim Rabbim tez vakitte isteyen herkeze nasip etsin