- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Bilmem alır mısınız ad verebiliyormuyuz dalan elde yıkama sabun tozu deterjan var. İnanılmaz bişi. Ben kızımın çamaşırlarını onla yapıyorum sağlıklı diye. Ama her lekeyi çıkartıyor. Tozu oraya sürüp azcık su koyup geceden sabaha bekletin çıkar inşallah
Ya da arabanın koltuklarını,tavanlarını halı yıkama makinası tarzında yıkayan yerler var bir araştırın. Buharla falan yapıyormış.hem araba komple temizlenmiş olur.
ispanakliborek
Elde yıkamasını alın amaAaa ben çok severim o toz deterjanları. Denerim tabi. Önce şu leke çıkarıcılardan denicem olmazsa alternatifler.. Kan lekesi varken yıkamacıdan utanıyorum. Biraz rengi açılsın kan olduğu anlaşılmasın götürücem..
Valla ben o sarı bezi nerdeyse hiç kullanmıyorum banada hijenik gelmiyor genelde ben kağıt havluyla temizliyorumBilmiyorum Can'ım temizlikten anlayanlar yazacaktır mutlaka? Bende sorayım mutfak bezini her gün domestosa yatırmalı mı mikroplar olsun diye ?
Elde yıkamasını alın amaniye bilmiyorum matik olandan daha iyi. Yalnız sabun tozu olduğundan yakın yerde solumayın çok keskin, boğazı acıtıp öksürtüyor. Ben ne zor leke varsa çıkardım bununla. İnşallah sizinkide çıkar. Fiyatıda çok uygun şu paket 5 tl
Bende şu makina parlatıcısını çok duyuyorum canım herşeyi çıkarıyormuş zaten bukadar şey deneyip çıkaramazsan yak o koltuğu
Bende şu makina parlatıcısını çok duyuyorum canım herşeyi çıkarıyormuş zaten bukadar şey deneyip çıkaramazsan yak o koltuğu
Bi de aspirin dedilerdi
Çıkar o önce suyla yumuşat ondan sonra bulasik deterjanı ve sungeriyle ovalakızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da
Özet olarak başta sorayım bi. Kurumuş kan lekesi araba koltuğundan çıkar mı?
Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.
Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.
Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım...
Sen en iyisi hepsini karıştır bir dene
Sonra da zehirlenip öleyim kan yoluna gitti desinler
Silme işlemi uygulama,
Aracin hangi markaysa servisi arayip yedek parça bölümüne baglan ve bir adet balata spreyi istedigini söyle kargo ile gonderirler (direk ugrayip da alabilirsin)
Spreyi üstüne sikinca aninda ucar gider.
Bi de aspirin dedilerdi
Hee havaya uçsun koltuk arabaSen en iyisi hepsini karıştır bir dene
Hee havaya uçsun koltuk araba
Balata spreyi mi?? Buna çok şaşırdım gerçekten..
Evet, asiri uçucu bir madde.
Kesin Çözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?