Temizlikten anlayan hanımlar?

Aaa ben çok severim o toz deterjanları. Denerim tabi. Önce şu leke çıkarıcılardan denicem olmazsa alternatifler.. Kan lekesi varken yıkamacıdan utanıyorum. Biraz rengi açılsın kan olduğu anlaşılmasın götürücem..

Elde yıkamasını alın ama niye bilmiyorum matik olandan daha iyi. Yalnız sabun tozu olduğundan yakın yerde solumayın çok keskin, boğazı acıtıp öksürtüyor. Ben ne zor leke varsa çıkardım bununla. İnşallah sizinkide çıkar. Fiyatıda çok uygun şu paket 5 tl

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-09-20-41-28.webp
    8 KB · Görüntüleme: 34
Bilmiyorum Can'ım temizlikten anlayanlar yazacaktır mutlaka? Bende sorayım mutfak bezini her gün domestosa yatırmalı mı mikroplar olsun diye ?
Valla ben o sarı bezi nerdeyse hiç kullanmıyorum banada hijenik gelmiyor genelde ben kağıt havluyla temizliyorum biraz masraflı ama napayım
ispanakliborek valla canım ben herşeye domestos döküyorum ama rengi atar bide tamamen bişeyin çıkarıcağını düşünmüyorum kurumuştur iyice en iyisi kılıf takmak

Yok biliyorum o tozları. Benim kardeş benden bayağı küçük de. Hatırlıyorum annem hep onlarla yıkıyodu çamaşırlarını

Bende şu makina parlatıcısını çok duyuyorum canım herşeyi çıkarıyormuş zaten bukadar şey deneyip çıkaramazsan yak o koltuğu

Hahah ilk leke çıkarıcı denicem sonra kosla vanish sonra parlatıcı sonra toz sabun

Çıkar o önce suyla yumuşat ondan sonra bulasik deterjanı ve sungeriyle ovala

Silme işlemi uygulama,
Aracin hangi markaysa servisi arayip yedek parça bölümüne baglan ve bir adet balata spreyi istedigini söyle kargo ile gonderirler (direk ugrayip da alabilirsin)

Spreyi üstüne sikinca aninda ucar gider.

Silme işlemi uygulama,
Aracin hangi markaysa servisi arayip yedek parça bölümüne baglan ve bir adet balata spreyi istedigini söyle kargo ile gonderirler (direk ugrayip da alabilirsin)

Balata spreyi mi?? Buna çok şaşırdım gerçekten..

Silme işlemi uygulama,

Bunun gibi mi?

Koçtaşta satılan ucu sarı fırçalı bi oto temizleme spreyi var, muhteşem bişey, yıllanmış çamur lekelerinin izi bile kalmıyor ondan al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…