- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Bilmiyorum Can'ım temizlikten anlayanlar yazacaktır mutlaka? Bende sorayım mutfak bezini her gün domestosa yatırmalı mı mikroplar olsun diye ?
Aspirin canim
gecmıs olsun :)
dıs fırcası yardımıyla leke cıkarıcıyla ovalamayı denedın mı
ozel koltuk temızleyıcıler var arac ıcın o kesın cıkarır bence
Valla temizlendiğinden eminim benzeri benim de başıma gelmişti kuzenimin arabasında. Temizlemişti ama cok mahcup olmuştum tabi.
Ama nasıl temizlendigini bilmiyorum
Valla temizlendiğinden eminim benzeri benim de başıma gelmişti kuzenimin arabasında. Temizlemişti ama cok mahcup olmuştum tabi.
Ama nasıl temizlendigini bilmiyorum
Erkek malesef.. yerin dibine girmeyi görünmez olmayı falan diledim çok kötü bi durumÇok geçmiş olsun kuzeniniz bayandır umarım
Güzelce ıslatıp kosla vanish kullan. Köpürtüp beklet. Birde kurumuş regl kanı nedendir bilmem kolay çıkmıyor.
Benim bir kaç eşofmanıma mal oldu.. Umarım çıkar.
Cifin genel temizlik var sprey seklinde Ben genellikle hali koltuk kurumus lekelerde kullanirim ve guzel cikarir
Can'ım sarı bez bende sevmiyorum mikrofiber bez kullanıyorum her gün domestoslu suya isliyorum mikroplar olur degil mi sanki sudan çıkarır çıkarmaz yine bakteri doluyor gibi geliyor. Hergun hergun ıslamak zararlı mı diye merak ettim :)
meshur sarı bezlerse bence hıc hıjyenık degıl naparsan yap temızlenmıyormus gıbı gelıyor bana ben o bezlerı sılıp atmam gereken kırlerde kulllanıyorum yanı bezle dırek cope
havlu tarzı kucuk bezler kullanıyorum mutfaga onuda hergun degıstırıyorum sahsen
kesın hıjyen
Ilac olan degil. Deterjan bu. Sivi zaten. Ama lekeleri cok guzel cikariyo. Biraz suyla karistir. Bezle silAspirini suda eritp üstünde mi bekleticem ? Nasıl oluyor ?
Ayy teşekkür ettim bakiyim markette ben en iyisi..
Ooo iyi ki kendi arabam. Başkasının arabasında daha da kötü. Gerçekten öahçup oldum temizlemeye vermeye utanıyorum..
Erkekti malesef.. yerin dibine girmeyi görünmez olmayı falan diledim çok kötü bi durum
Erkekti malesef.. yerin dibine girmeyi görünmez olmayı falan diledim çok kötü bi durum
Ilac olan degil. Deterjan bu. Sivi zaten. Ama lekeleri cok guzel cikariyo. Biraz suyla karistir. Bezle sil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?