Temizlikten anlayan hanımlar?

Aspirin sıvı bir deterjanın adı tatlım.korkarım o leke çıkmaz artık,deterjan dökmeden sadece suyla silip çıkartabildiğini çıkartıp kalana deterjan yapmalıydın deterjan pişiriyormu ne yapıyorsa çıkmıyor sonra

Aslında stil çıkartırdı ama bence aspirix diye genel temizleyici var onu kullanın

Umarım çıkar canım. Sonuçta eşofmandan kurtulabiliyorsun ama senin ki koltuk meselesi

Asrpin , kosla çıkartır . Lekeyi önce ıslatın biraz . Güçlü bir leke çıkarıcıyı direk koltuğa sürerseniz .Koltuğun deseni ,güzelliği bozulabilir .

Ahh deme ya. Annem dedi arieli de. En azından kan lekesi olduğu anlaşılmasın.. :)

Asrpin , kosla çıkartır . Lekeyi önce ıslatın biraz . Güçlü bir leke çıkarıcıyı direk koltuğa sürerseniz .Koltuğun deseni ,güzelliği bozulabilir .

Umarımm :) koltuğun deseni gitsin araba eski zaten. Ama kan kalmasın. :)

merhaba benimde bi sorum olacaktı
tezgahımda fare gördüm dün akşam hatta ocağımdaki tencerenin üstünden kaçtı ben odaya girdiğimde
neyseki yakaladık
ama tezgahı ne kadar temizlesemde içime sinmiyor porçöz klorak cif hepsiyle sildim yinede rahat değilim
tencereyide makinaya attım klorakta döktüm makinaya yıkadım içime sinmiyor bi türlü
ne yapmam gerekiyor sizce benmi abartıyorum zaten çok tiksiniyorum fareden birde sürekli kullandığım yerde görünce
ne yapacağım bilmiyorum

Neyle silersen sen sende yarattığı psikolojiden dolayı hep pis hissedeceksin

ketılda su kaynatıp kaynatıp bol bol dök tezgaha
üstüne çamaşır suyu dök
bişey olmaz
suyun heleki kaynar suyun temizlemeyeceği bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…