- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Lekenin kan lekesi olduğu anlaşalmayana kadar veremem yıkamacıyaHer kadının başına gelebilir üzülmeyin aspirin ya da otoyikamacilar da olan temizleme maddeleri ile temizlenir iç yıkamaya ver aracı
Lekenin kan lekesi olduğu anlaşalmayana kadar veremem yıkamacıya
Aslında stil çıkartırdı ama bence aspirix diye genel temizleyici var onu kullanınkızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da
Özet olarak başta sorayım bi. Kurumuş kan lekesi araba koltuğundan çıkar mı?
Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.
Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.
Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım...
Kosla vanishim yoktu bak. Yarın alıp tekrar deniyim. Deme ya çıksın lütfen
Onu sulandırıp arieli durularken kullandım. Ama o şekilde işe yaramadı. Şimdi kurusun tekrar sıkiyim ciften direk lekenin üstüne bakalım nasıl olcak..
Aspirin sıvı bir deterjanın adı tatlım.korkarım o leke çıkmaz artık,deterjan dökmeden sadece suyla silip çıkartabildiğini çıkartıp kalana deterjan yapmalıydın deterjan pişiriyormu ne yapıyorsa çıkmıyor sonra
Allah kimseye yaşatmasın yine deNapalim başımıza gelebiliyor böyle şeyler kadınız sonuçta seni anlıyorum gerçekten kötü bir durum hele ki bir erkek görünce
Hepimizin başına benzer durumlar geliyor
Bulaşık makinesi parlatıcısını lekenin üzerine dök ve 10 dk bekle. Sonra güzelce sil. Bana dua edersin
Allah kimseye yaşatmasın yine de
Asrpin , kosla çıkartır . Lekeyi önce ıslatın biraz . Güçlü bir leke çıkarıcıyı direk koltuğa sürerseniz .Koltuğun deseni ,güzelliği bozulabilir .
Umarımm :) koltuğun deseni gitsin araba eski zaten. Ama kan kalmasın. :)
merhaba benimde bi sorum olacaktı
tezgahımda fare gördüm dün akşam hatta ocağımdaki tencerenin üstünden kaçtı ben odaya girdiğimde
neyseki yakaladık
ama tezgahı ne kadar temizlesemde içime sinmiyor porçöz klorak cif hepsiyle sildim yinede rahat değilim
tencereyide makinaya attım klorakta döktüm makinaya yıkadım içime sinmiyor bi türlü
ne yapmam gerekiyor sizce benmi abartıyorum zaten çok tiksiniyorum fareden birde sürekli kullandığım yerde görünce
ne yapacağım bilmiyorum
Valla bak. Ben meyve suyu ve çikolata lekesi çıkardım onunla beyaz halılarımdan. Dene bi bakalım. İnşallah işe yarar :)Ciddi misin
off ne yapacağım bilmiyorum sanki orada bakteriler kalmış gibi hissediyorum :)Neyle silersen sen sende yarattığı psikolojiden dolayı hep pis hissedeceksin
off ne yapacağım bilmiyorum sanki orada bakteriler kalmış gibi hissediyorum :)
bendeki hastalık sanırım
ketılda su kaynatıp kaynatıp bol bol dök tezgahamerhaba benimde bi sorum olacaktı
tezgahımda fare gördüm dün akşam hatta ocağımdaki tencerenin üstünden kaçtı ben odaya girdiğimde
neyseki yakaladık
ama tezgahı ne kadar temizlesemde içime sinmiyor porçöz klorak cif hepsiyle sildim yinede rahat değilim
tencereyide makinaya attım klorakta döktüm makinaya yıkadım içime sinmiyor bi türlü
ne yapmam gerekiyor sizce benmi abartıyorum zaten çok tiksiniyorum fareden birde sürekli kullandığım yerde görünce
ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?