• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikten anlayan hanımlar?

kızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da :KK43:
Özet olarak başta sorayım bi. Kurumuş kan lekesi araba koltuğundan çıkar mı?

Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.

Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.

Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım... :KK43:
Aspirin dene canım Bim den alabilirsiniz.

Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.

Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.

Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım... :KK43:
benim de yatak odamda aynısı basıma geldi adet olmusum gecmis mi yataga ee tabı gece olmus ben hic farketmemisim birazda deli yatarım altımda ne carşaf kalmıs ne bisey gecmis mi yataga sildim cıkmadı aradan bayaaaa zaman gecti gene aynısı oldu artık bugun yatak pedi aldm çarşafıda sıyırsam pede gecer yataga gecmez heralde :))

Silme işlemi uygulama,
Aracin hangi markaysa servisi arayip yedek parça bölümüne baglan ve bir adet balata spreyi istedigini söyle kargo ile gonderirler (direk ugrayip da alabilirsin)

Spreyi üstüne sikinca aninda ucar gider.

Bu balata spreyi kiyafete bulasmis asfalt gres vs kirleri de temizliyor benden soylemesi :)

benim de yatak odamda aynısı basıma geldi adet olmusum gecmis mi yataga ee tabı gece olmus ben hic farketmemisim birazda deli yatarım altımda ne carşaf kalmıs ne bisey gecmis mi yataga sildim cıkmadı aradan bayaaaa zaman gecti gene aynısı oldu artık bugun yatak pedi aldm çarşafıda sıyırsam pede gecer yataga gecmez heralde :))

Yatakta benim de oldu ama çarşafı seriyorum gçzükmüyo :D bunda milletten utandım valla. Bi de satmayı düşünüyodum arabayı. Lekeyi çıkarmadan satamam :D

Silme işlemi uygulama,
Aracin hangi markaysa servisi arayip yedek parça bölümüne baglan ve bir adet balata spreyi istedigini söyle kargo ile gonderirler (direk ugrayip da alabilirsin)

Spreyi üstüne sikinca aninda ucar gider.

İlla o aracın servisi mi olacak?
Yerli otonun yedek parçası daha ucuzmuş, olmaz mı :KK70:

Ayrica konu sahibi neden utaniyorsun? Ayni durum erkeklerde olsa kiclari kirmizi gezerlerdi valla. Insaniz, kadiniz olabilir yani.

Pis hissediyorum kendimi kıçıma başıma hakim olamamış gibi hissediyorum çünkğ.. Bir de satmayı düşünüyodum arabayı. Leke çıkmadan kimselere veremem daha ben bu arabayı :)

Aklıma reglken tampon kullanmadan koşan atlet geldi sen böyle diyince. O kadar evrilemedim sanırım. :(

leke cıkarıcıları dıs fırcası yada halı fırcası gıbı seylerle denedıkten sonra kalan goruntuden rahatsız olursanız araç koltukları ıcın atletler var gecırmelı cok da modern görunuyor on ıkı koltugu onla kullanırsınız.

Ayrica konu sahibi neden utaniyorsun? Ayni durum erkeklerde olsa kiclari kirmizi gezerlerdi valla. Insaniz, kadiniz olabilir yani.
aklıma şunu getirdin

Adsız.webp

dans naptın halledebildin mi merak ediyorum
bi de hangi yöntemle çıkarmayı başardıysan söyler misin başıma bidaha gelirse ben de uygulayayım :D

Back