- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi ispanakliborek
Meslek ne hangi mesleğin sırrı bu![]()
![]()
Otomotiv :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meslek ne hangi mesleğin sırrı bu![]()
![]()
Aspirin dene canım Bim den alabilirsiniz.kızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da
Özet olarak başta sorayım bi. Kurumuş kan lekesi araba koltuğundan çıkar mı?
Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.
Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.
Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım...![]()
benim de yatak odamda aynısı basıma geldi adet olmusum gecmis mi yataga ee tabı gece olmus ben hic farketmemisim birazda deli yatarım altımda ne carşaf kalmıs ne bisey gecmis mi yataga sildim cıkmadı aradan bayaaaa zaman gecti gene aynısı oldu artık bugun yatak pedi aldm çarşafıda sıyırsam pede gecer yataga gecmez heralde :))kızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da
Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.
Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.
Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım...![]()
Silme işlemi uygulama,
Aracin hangi markaysa servisi arayip yedek parça bölümüne baglan ve bir adet balata spreyi istedigini söyle kargo ile gonderirler (direk ugrayip da alabilirsin)
Spreyi üstüne sikinca aninda ucar gider.
benim de yatak odamda aynısı basıma geldi adet olmusum gecmis mi yataga ee tabı gece olmus ben hic farketmemisim birazda deli yatarım altımda ne carşaf kalmıs ne bisey gecmis mi yataga sildim cıkmadı aradan bayaaaa zaman gecti gene aynısı oldu artık bugun yatak pedi aldm çarşafıda sıyırsam pede gecer yataga gecmez heralde :))
Ayrica konu sahibi neden utaniyorsun? Ayni durum erkeklerde olsa kiclari kirmizi gezerlerdi valla. Insaniz, kadiniz olabilir yani.
Silme işlemi uygulama,
Aracin hangi markaysa servisi arayip yedek parça bölümüne baglan ve bir adet balata spreyi istedigini söyle kargo ile gonderirler (direk ugrayip da alabilirsin)
Spreyi üstüne sikinca aninda ucar gider.
Ayrica konu sahibi neden utaniyorsun? Ayni durum erkeklerde olsa kiclari kirmizi gezerlerdi valla. Insaniz, kadiniz olabilir yani.
Otomotiv :)))
Bu balata spreyi kiyafete bulasmis asfalt gres vs kirleri de temizliyor benden soylemesi :)
İlla o aracın servisi mi olacak?
Yerli otonun yedek parçası daha ucuzmuş, olmaz mı![]()
Bu nette satılanlardan alsam olur dimi? Yoksa ille kendi servisimi mi ariyim. Çünkü yarın gider alırım koçtaştan bunlar oluyosa.. :)
Kiclari kırmızı gezerlerdiaşk olsun bizim popolar kırmızı mı yani
![]()
kızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da
Yok ya biz o kadar koruyoruz aman gecmesin aman kimse gormesin. Erkekler olsa amaan salla deyip o halde de gezerlerdi.
aklıma şunu getirdinAyrica konu sahibi neden utaniyorsun? Ayni durum erkeklerde olsa kiclari kirmizi gezerlerdi valla. Insaniz, kadiniz olabilir yani.