- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Erkek malesef.. yerin dibine girmeyi görünmez olmayı falan diledim çok kötü bi durum
Ne oluyorsunuz ya hugaytan bıyıklı olacağıdın
sivik, post: 44546916, member: 677412"]Ya bende yok belkim ama harbikizin nick nasıldı etiket yapamadım onun profil resmi gaytan bıyık onu cagiracaktim
Amwayin temizlik malzemeleri var onlar cok iyi cikariyo kan lekesini bnm burnum kanamisti carsafa kayinvalidem o amwayden biraz doktu sildi bi bezle hemen ciktikızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da
Özet olarak başta sorayım bi. Kurumuş kan lekesi araba koltuğundan çıkar mı?
Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.
Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.
Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım...
Aynen cok pis kokuyo o sari bezler bi sure kullandiktan sonraBilmiyorum Can'ım temizlikten anlayanlar yazacaktır mutlaka? Bende sorayım mutfak bezini her gün domestosa yatırmalı mı mikroplar olsun diye ?
valla hiç bilmiyorum özür de dileyemedim haliyle ölü taklidi yaptım resmen..Peki o lekenin regl lekesi oldugundan haberi varmiydi? Yoktu dimi? Elin kolun kanadi sanmistir umarim.
Canım benim de benzer olay başıma geldi bembeyaz halıma bi Kaşık yağda kavrulmuş salça döktü misafirlerim. Roosmanda leke canavarı diye ürünler var herbir leke için ayrı ayrı satılıyor dene derim çok etkili onlarkızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da
Özet olarak başta sorayım bi. Kurumuş kan lekesi araba koltuğundan çıkar mı?
Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.
Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.
Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım...
Canım benim de benzer olay başıma geldi bembeyaz halıma bi Kaşık yağda kavrulmuş salça döktü misafirlerim. Roosmanda leke canavarı diye ürünler var herbir leke için ayrı ayrı satılıyor dene derim çok etkili onlar
Oto yıkamaya git , iç dış yikat gitsin. Niye dert ettin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?