Temizlikten anlayan hanımlar?

oksijenli su kan lekeleri için bire bir..mesleğim gereği önlüklerime sık sık kan lekeleri sıçrar..oksijenli suyu lekelerin üstüne sıkıp belerim uçup gider kendiliğinden..koltuğunuzdan tamamen çıkarmasa bile en azında lekeyi iyice hafifletir..

ketılda su kaynatıp kaynatıp bol bol dök tezgaha
üstüne çamaşır suyu dök
bişey olmaz
suyun heleki kaynar suyun temizlemeyeceği bişey yok

Ya günlerdir nickini ısrarla seksi değilim ben olarak okuyorum nasıl bir psikoloji ise az önce fark ettim saksiymis orası

camasır suyuyla dezenfekte oluyodur
kaynar suda camasır suyunda bekletıp duruluyorsan tertemız olur

Aspirin var bim'de a101'de.. onu sıkıp beklet ve oyle sil.. Cikar inşaAllah..

Kan protein yapısında olduğu için sakın sıcak su temas ettirmeyin, denatüre olup oraya iyice yerleşebilir.

Eşofman, pijama vs gibi kıyafetleri de aynı şekilde, soğuk su ile yıkamak lazım.

Yumurtayı çiğden süte karıştırıp çırpınca yumurta kaybolur ya sütte
Ama pişirince (yumurta da proteindir, ısı ile temas edince denatüre olur) pişmiş yumurtayı sütte çırparak eritemezsiniz, parça parça kalır.

Aynı mantık

Sıcakla temas cıssss

Leke canavarı 1 serisi canim dr beckman onu dene cok etkili hatta arabani ic yikamya verirsen onunla temizlemelerini istersin

camasır suyla ovaladıkdan sonra sıldın... sıldıgın bezı attın
kaynar suyla duruladın
sonra karbonat ve sırkeyle ovaladın sıldın duruladın
tertemız olur ıcıne sınsın
o tencereyı degdıgı seyıde cope atmıssın zaten

Bilmem alır mısınız ad verebiliyormuyuz dalan elde yıkama sabun tozu deterjan var. İnanılmaz bişi. Ben kızımın çamaşırlarını onla yapıyorum sağlıklı diye. Ama her lekeyi çıkartıyor. Tozu oraya sürüp azcık su koyup geceden sabaha bekletin çıkar inşallah

Ya da arabanın koltuklarını,tavanlarını halı yıkama makinası tarzında yıkayan yerler var bir araştırın. Buharla falan yapıyormış.hem araba komple temizlenmiş olur.
ispanakliborek

sildiğim bezi tekrar kullanamıyorum zaten atıyorum başka bezle siliyorum
tenceremde yeniydi canım atmaya kıyamadım bulaşık makinasında klorakta döküp yıkadım
ama dediğim gibi içime sinmiyo yinede
sirkeyle karbonatıda denerim teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…