- Konu Sahibi ispanakliborek
-
oksijenli su kan lekeleri için bire bir..mesleğim gereği önlüklerime sık sık kan lekeleri sıçrar..oksijenli suyu lekelerin üstüne sıkıp belerim uçup gider kendiliğinden..koltuğunuzdan tamamen çıkarmasa bile en azında lekeyi iyice hafifletir..kızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da
Özet olarak başta sorayım bi. Kurumuş kan lekesi araba koltuğundan çıkar mı?
Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.
Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.
Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım...
ayy çok sağolun hiç aklıma gelmemişti bu :)ketılda su kaynatıp kaynatıp bol bol dök tezgaha
üstüne çamaşır suyu dök
bişey olmaz
suyun heleki kaynar suyun temizlemeyeceği bişey yok
ketılda su kaynatıp kaynatıp bol bol dök tezgaha
üstüne çamaşır suyu dök
bişey olmaz
suyun heleki kaynar suyun temizlemeyeceği bişey yok
bunu söyleyen 2. kişisinYa günlerdir nickini ısrarla seksi değilim ben olarak okuyorum nasıl bir psikoloji ise az önce fark ettim saksiymis orası
bunu söyleyen 2. kişisin
saksı değilim ama bu seksi olmama engel değil
ahaha konu nasıl benim seksiliğime geldi ya huTuhh birinci olsaydım iyiydiseksi olduğuna şu an emin oldum var sende bir seksepalite eminim hepsi senin mi
camasır suyuyla dezenfekte oluyodurCan'ım sarı bez bende sevmiyorum mikrofiber bez kullanıyorum her gün domestoslu suya isliyorum mikroplar olur degil mi sanki sudan çıkarır çıkarmaz yine bakteri doluyor gibi geliyor. Hergun hergun ıslamak zararlı mı diye merak ettim :)
ahaha konu nasıl benim seksiliğime geldi ya hu
Aspirin var bim'de a101'de.. onu sıkıp beklet ve oyle sil.. Cikar inşaAllah..kızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da
Özet olarak başta sorayım bi. Kurumuş kan lekesi araba koltuğundan çıkar mı?
Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.
Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.
Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım...
gaytan bıyıklı olacağıdınBende bilmiyorum suç senin nick yüzünden oldupos bıyıklarım olacaktı şimdi
gaytan bıyıklı olacağıdın
camasır suyla ovaladıkdan sonra sıldın... sıldıgın bezı attınmerhaba benimde bi sorum olacaktı
tezgahımda fare gördüm dün akşam hatta ocağımdaki tencerenin üstünden kaçtı ben odaya girdiğimde
neyseki yakaladık
ama tezgahı ne kadar temizlesemde içime sinmiyor porçöz klorak cif hepsiyle sildim yinede rahat değilim
tencereyide makinaya attım klorakta döktüm makinaya yıkadım içime sinmiyor bi türlü
ne yapmam gerekiyor sizce benmi abartıyorum zaten çok tiksiniyorum fareden birde sürekli kullandığım yerde görünce
ne yapacağım bilmiyorum
o beni yeterince seksi bulur zatenYa bende yok belkim ama harbikizin nick nasıldı etiket yapamadım onun profil resmi gaytan bıyık onu cagiracaktim
Dr beckmann urunleri var sadece kan lekeleri icin ondan kullan migrosta satiliyor
sildiğim bezi tekrar kullanamıyorum zaten atıyorum başka bezle siliyorumcamasır suyla ovaladıkdan sonra sıldın... sıldıgın bezı attın
kaynar suyla duruladın
sonra karbonat ve sırkeyle ovaladın sıldın duruladın
tertemız olur ıcıne sınsın
o tencereyı degdıgı seyıde cope atmıssın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?