• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik yardım iş planı

ben hala pek bişey yapmadım mesela:110: bitek salonu yerleri sildim minnoşumun tüyleri var diye .mutfak duruyo yatak odası duruyo banyoya tekrar bi eş atmam lazım

Konu beni gaza getirdi tekrar gittim banyoyu temizledim klozet lavabo her yeri tekrar fircaladim
Mutfagi da temizledim sofra ortsliktaydi onu topladim makineye dizdim tezgah uzerini temizledim simdi dinleniyorum,oglum da bana bakiyor garip garip :KK66:
bir iki tane mesaji cok begendim favorilere ekledim :D:D

O ozlemdenz isleri bitirdigine cok sevindim. Bazen ben de yaziyorum oyle.. plan yapmaya daha cok vakit harciyorum. Sonra listeye ne yazdigimi unutuyorum :))

bir iki tane mesaji cok begendim favorilere ekledim :KK70::KK70:

O ozlemdenz isleri bitirdigine cok sevindim. Bazen ben de yaziyorum oyle.. plan yapmaya daha cok vakit harciyorum. Sonra listeye ne yazdigimi unutuyorum :))
:)
Kizlar ben anca kahvalti edebildim oglum bugun durmuyor pek
Neyse ki dunden yemek yapmistim aksam icin
Bugun evi temizleyebilsrm super olacak bakalim yapabilecem mi

bir iki tane mesaji cok begendim favorilere ekledim :KK70::KK70:

:)
Kizlar ben anca kahvalti edebildim oglum bugun durmuyor pek
Neyse ki dunden yemek yapmistim aksam icin
Bugun evi temizleyebilsrm super olacak bakalim yapabilecem mi
ben bgün bi bulaşık yıkadım bi evi topladım başka hiiç bişeycik yapmadım yattım anca kalktım minnoşumda benle uyuyunca hiç kalkasım gelmedi :) bakalım yemek yapıcam artık sadece bide banyoya el atarım inş :)

ben bgün bi bulaşık yıkadım bi evi topladım başka hiiç bişeycik yapmadım yattım anca kalktım minnoşumda benle uyuyunca hiç kalkasım gelmedi :) bakalım yemek yapıcam artık sadece bide banyoya el atarım inş :)
Minnos kimmmm? O yakisikli kopek mi yoksa kocan mi?:KK70:

20 yaşında evlenip yemek yapamayan yemeği yakan aç kalan her aksam dısardan yiyen kızlar var ben çok hamaratım hee heyy :KK76::KK76:

20 yaşında evlenip yemek yapamayan yemeği yakan aç kalan her aksam dısardan yiyen kızlar var ben çok hamaratım hee heyy :KK76::KK76:
Sorma ya
Valla ben 30 yasinda evlendim yemek de anca bu kadar yapabiliyorum kuzum
Tabii beceriksizligimde kocamla olan damak zevki farkimizin da payi var
Onun yedigini ben yemem benim yedigimi de o yemez
Sonra darkmore beceriksiz tabiisi, ben iki kisiye iki farkli sofra kuramiyorum normal olarak
Bugun kuafore gidecektim agda yaptirmaya ama hastalandim elimde patladi gidemedim
Banka islerim var disari cikacagim iste
Hava da cok guzel

Sorma ya
Valla ben 30 yasinda evlendim yemek de anca bu kadar yapabiliyorum kuzum
Tabii beceriksizligimde kocamla olan damak zevki farkimizin da payi var
Onun yedigini ben yemem benim yedigimi de o yemez
Sonra darkmore beceriksiz tabiisi, ben iki kisiye iki farkli sofra kuramiyorum normal olarak
Bugun kuafore gidecektim agda yaptirmaya ama hastalandim elimde patladi gidemedim
Banka islerim var disari cikacagim iste
Hava da cok guzel
bende bu mesajı yazdım yemeğin altını kapattım akşam aç kaldık nohut yapmıştım nohut çorbası gbi bişey olmuş hahaha çok güldüm kendime:rolleyes::KK9::KK9::KK9:
bende bgun sabah evi süpürdüm sildim mutfagı topladım çöpleri topladım dışarı cıkarken atcaktım dışarı cıktım ama atmadım :D unuttum :D

Back
X