kız bunlar buraya konu açmadan önce yaptıklarımMasallah bitmis bile ne guzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bunlar buraya konu açmadan önce yaptıklarımMasallah bitmis bile ne guzel
Canim mecbur getiricem cunku sadece meme emiyor benimki baska bisi yemek istemiyorBence ogrenmissin bile baksana hamaratligaSen Getirmeyi Dusunuyormusun Bebisi
bulusmaya
yemek molam uzun sürdüValla bravo okudum hepsini supersin yaaa
Ben de diyordum nerde kaldi bu kiz![]()
kız bunlar buraya konu açmadan önce yaptıklarımkonuyu okuyan beni öğlen kalktım kapı pencere kapalı havasız evde oturuyorum sandılar açıklama yapıyım dedim
![]()
Kesin buyugumduryemek molam uzun sürdübu arada kaç yaşındasın kız falan diyorum kesin büyüksündür benden :)
ay valla kusura bakma böyle konustum hep :) ben rahat edemem şimdi nasıl konussamKesin buyugumdur. 32
Ama boyle demeye devam et brnce moralim yukseliyor
aynen adım pasaklıya çıktıHepimiz fircaladik bi de seni
Himm ok tarih belli olsun bende getiririm belki prensesimiCanim mecbur getiricem cunku sadece meme emiyor benimki baska bisi yemek istemiyor
Emzirme onlugum var her yere gidiyoruz beraber
Hatta arkadas toplantim var parali yapiyoruz disarida oraya da gidiyoruz beraber
Aaaa yasli degilim o kadar yaaaaay valla kusura bakma böyle konustum hep :) ben rahat edemem şimdi nasıl konussam
Getir tabii ya ne guzel oturur bizimle tatli kuzuHimm ok tarih belli olsun bende getiririm belki prensesimimusaitlik durumuna gore
tamamdır ozamanAaaa yasli degilim o kadar yaaaa
Aynen devam et
Gorumcem de ne diyeyim dediydi bana ismimi soyle demistim aklima geldisen de ismimi soyle iste kuzu
Okudum tabii cok bile yazmissintamamdır ozamaniş planım nasıl sence yeterli mi okudun mu
akşam yemekten sonra bulaşıklar mutfak çok zorrrOkudum tabii cok bile yazmissin
Bdn de aslinda ordan kopya ceksem olur yani
Dimi ya agirlik cokuyor insanaakşam yemekten sonra bulaşıklar mutfak çok zorrr![]()
kıyamam ya boşver sen bulaşığı mutfağı onla ilgilen :) ilk bebeğin miDimi ya agirlik cokuyor insana
Bebis de var ilgi ister aksamlari hep huzursuz oluyor
İlk ve sonkıyamam ya boşver sen bulaşığı mutfağı onla ilgilen :) ilk bebeğin mi
BUNLARI YAZANA KADAR BİRİNİ BİTİRMİŞTİN. BESMELE ÇEK VE BAŞLA. HER İŞİN KOLAYLAŞIR.merhabalar :) 5 aylık evliyim çok zorlanıyorumyapıcak biton işim var nerden başlasam bilmiyorum
yazıyım siz bana yol gösterin
bulaşıklar yıkancak ( makinem yok )
tezgah ocak aspiratör silincek.masanın üstü toplanıp silincek
salon süpürülcek silincek
balkon yıkancak
yatak odasına geçilip ortalıktakı kıyafetler toplancak
dolaba bi el atılcak
yatak toplancak
süpürülcek silincek
koridor toplancak silincek süpürülcek.
banyo yıkancak lavoba klozet temizlence ( nedense en korktuğummm ! )
3 makine falan da çamaşır yıkancak
saat olmus 12buçuk hangi birini yapıyım ben
genel temizlik palnı yapmalı mıyım bide köpeğim var evde![]()