• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik yardım iş planı

Bence ogrenmissin bile baksana hamaratliga :KK76: Sen Getirmeyi Dusunuyormusun Bebisi :KK55:bulusmaya
Canim mecbur getiricem cunku sadece meme emiyor benimki baska bisi yemek istemiyor
Emzirme onlugum var her yere gidiyoruz beraber
Hatta arkadas toplantim var parali yapiyoruz disarida oraya da gidiyoruz beraber

Canim mecbur getiricem cunku sadece meme emiyor benimki baska bisi yemek istemiyor
Emzirme onlugum var her yere gidiyoruz beraber
Hatta arkadas toplantim var parali yapiyoruz disarida oraya da gidiyoruz beraber
Himm ok tarih belli olsun bende getiririm belki prensesimi :21:musaitlik durumuna gore

merhabalar :) 5 aylık evliyim çok zorlanıyorum :KK43: yapıcak biton işim var nerden başlasam bilmiyorum :KK43: yazıyım siz bana yol gösterin :KK43:
bulaşıklar yıkancak ( makinem yok )
tezgah ocak aspiratör silincek.masanın üstü toplanıp silincek
salon süpürülcek silincek
balkon yıkancak
yatak odasına geçilip ortalıktakı kıyafetler toplancak
dolaba bi el atılcak
yatak toplancak
süpürülcek silincek
koridor toplancak silincek süpürülcek.
banyo yıkancak lavoba klozet temizlence ( nedense en korktuğummm ! ) :KK43:
3 makine falan da çamaşır yıkancak :KK43:
saat olmus 12buçuk hangi birini yapıyım ben :KK43:

genel temizlik palnı yapmalı mıyım bide köpeğim var evde :KK43:
BUNLARI YAZANA KADAR BİRİNİ BİTİRMİŞTİN. BESMELE ÇEK VE BAŞLA. HER İŞİN KOLAYLAŞIR.

Saat birde basladm sadece supurup silebildm bu saate kadar tabi arada yemekte yaptim bebisinn gonlu ne zamn olursa o zamn artik:)sende cocukta yokmus senin yerinde olsam elimden temizlik bezini dusurmezdim heralde insanin siniri bozuluyo pis evde:)

Ah biz kadınların bu dertleri ne olacak... Canım 5 aylık evli olsan da 5 yıllık evli olsan da bu liste daha da uzayıp gidecek. En iyisi herhangi bir yerden başlayıp sırayla yapmak. Benim de kedim var, yakında bir de bebek gelecek, liste uzayıııııp duracak :) Bismillah deyip işlere girişmek lazım, sen işten değil iş senden korksun. Ama malesef herkesin benle hemfikir olacağı bir şey var ki, ev işi ASLA bitmez, dünyanın en nankör mesleği ev hanımlığı, evi topladıktan 5 dakika sonra bile dağılabilir ve hiçbir şey yapmamışsın gibi durabilir... Çok kafaya takmamak lazım ama yoksa kafayı yer insan :D

günaydın kızlarr :) uyandım wc yi yıkadım ortalıgı topladım camlarımı açtım çayımı koydum içime huzur doldu valla bunları yapmam gerektiğini biliyodum ama siz iyi geldiniz bana En Büyük KK

Back
X