• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik yardım iş planı

günaydınn :) erken kalktım yine :KK9::KK9::KK9:
klozeten çamaşır suyu döktüm
çay demledim
kahvaltı hazırladım
bulasık yıkadım masayı topladım :D
salonu süpürdüm siz neler yaptınız

ya çat kapı misafir gelcek diye hep korkuyorum. sanki evim hiç o kadar temiz değilmiş gibi geliyo :KK43: ben temizlik yapıyorum ama temiz temizlik yapamıyorum galiba :KK43:

Ben de dun bisi yapamadim oglum cok huysuzlandi
Moku yedim bugune kaldi tum isler

Ben de dun bisi yapamadim oglum cok huysuzlandi
Moku yedim bugune kaldi tum isler
neler yapcan say bakalım :)
ben yapsamda tertemiz evim olmuyo acaba halı kullanmıyorum ya ev ev gbi durmadığından mı böyle oluyo? koridordaki minik halıyıda kaldırdım bide koltuklarımda örtü de yok acaba boş olduğu için mi misafire hazır gbi gelmıyo bna :eek:

neler yapcan say bakalım :)
ben yapsamda tertemiz evim olmuyo acaba halı kullanmıyorum ya ev ev gbi durmadığından mı böyle oluyo? koridordaki minik halıyıda kaldırdım bide koltuklarımda örtü de yok acaba boş olduğu için mi misafire hazır gbi gelmıyo bna :eek:
Valla ben de hali kullanmiyorum ev yerden isitma cunku
Camasir yikamam lazim
Evi supurcem
Utu yapicam
Banyo yapmam da lazim
Oooof cinnet

Valla ben de hali kullanmiyorum ev yerden isitma cunku
Camasir yikamam lazim
Evi supurcem
Utu yapicam
Banyo yapmam da lazim
Oooof cinnet
of o ev süpürme beni bitiriyo zaten şu an yatak odam toz içinde önce süpürüm sonra silmem lazım ama süpürmeden silesim varr

of o ev süpürme beni bitiriyo zaten şu an yatak odam toz içinde önce süpürüm sonra silmem lazım ama süpürmeden silesim varr
neyse ki beni ev kucuk
Bi de buyuk olsa belediye gelcek demek ki
Bosver be canim ya sadece supur ya da sadece sil

Back
X