Bizim buralarda kopek pek yok sokakta
Ama kedi cenneti diyebilirim
Ben de onlara bakiyorum yemek veriyorum falan
Cok sevimliler yaaa alip sevesim geliyor ama kaciyor namussuzlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim buralarda kopek pek yok sokakta
Ama kedi cenneti diyebilirim
Ben de onlara bakiyorum yemek veriyorum falan
Cok sevimliler yaaa alip sevesim geliyor ama kaciyor namussuzlar
Oha misafirlige mi gelmis? Bu saatte de uyunmaz kisenin bahanen var bebişşbenimde var gerçı kaynım uyuyo salonda
![]()
yok bizde kalıyor. gece calısıyo ondan uyuyoOha misafirlige mi gelmis? Bu saatte de uyunmaz ki
benim yemek işi yattı :) dışarda yicezOha misafirlige mi gelmis? Bu saatte de uyunmaz ki
Amaaan en guzeli salla gitsin be canimbenim yemek işi yattı :) dışarda yicez![]()
öyle yaptımAmaaan en guzeli salla gitsin be canim
neler yapcan say bakalım :)Ben de dun bisi yapamadim oglum cok huysuzlandi
Moku yedim bugune kaldi tum isler
Valla ben de hali kullanmiyorum ev yerden isitma cunkuneler yapcan say bakalım :)
ben yapsamda tertemiz evim olmuyo acaba halı kullanmıyorum ya ev ev gbi durmadığından mı böyle oluyo? koridordaki minik halıyıda kaldırdım bide koltuklarımda örtü de yok acaba boş olduğu için mi misafire hazır gbi gelmıyo bna![]()
of o ev süpürme beni bitiriyo zaten şu an yatak odam toz içinde önce süpürüm sonra silmem lazım ama süpürmeden silesim varrValla ben de hali kullanmiyorum ev yerden isitma cunku
Camasir yikamam lazim
Evi supurcem
Utu yapicam
Banyo yapmam da lazim
Oooof cinnet
neyse ki beni ev kucukof o ev süpürme beni bitiriyo zaten şu an yatak odam toz içinde önce süpürüm sonra silmem lazım ama süpürmeden silesim varr
benimde küçücük 1+1 amerikan mutfakneyse ki beni ev kucuk
Bi de buyuk olsa belediye gelcek demek ki
Bosver be canim ya sadece supur ya da sadece sil
Benim de 2+1benimde küçücük 1+1 amerikan mutfak2+1 e cıkcaz napcam bilmiyom
![]()
ben minnacık balkonu silmeye üşenıyorum senin yerinde olsam terasın kapısını açmam bıle hahahaBenim de 2+1
Ama 50 m2 teras var masallah yazlari cok zor oluyor yikamakla bitcek gibi degil
Ay kisin acmiyorum zatenben minnacık balkonu silmeye üşenıyorum senin yerinde olsam terasın kapısını açmam bıle hahaha
sildim odamı sonundaAy kisin acmiyorum zatenbakalim bu yaz esim ustune cati yapmayi dusunuyor belki o zaman daha cikilabilir bir yer olur
Ya az is mi yaptiklarin? Sonucta halde hamal degiliz yani kadin demek narinlik demeksildim odamı sonundaçamaşır da astım uzandım niye çabuk yorulduysam ben hayırdır inş
![]()
gelirmi ki
Ya az is mi yaptiklarin? Sonucta halde hamal degiliz yani kadin demek narinlik demek
Yoksa bebek mi geliyi dermisim