- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
Aynen canım zorlanıyorum yaparken ama temiz olunca daha huzurlu oluyorum valla :)) bitti zaten işim uzandım :))Canim srnin bebis varmis aman dikkatli ol yorulma fazla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım zorlanıyorum yaparken ama temiz olunca daha huzurlu oluyorum valla :)) bitti zaten işim uzandım :))Canim srnin bebis varmis aman dikkatli ol yorulma fazla
Biraz planlı olursan evin çok dağılmaz 2 dk toplanıverir.Sanırım hamilesin çocukla daha zor bu işlerAnnemde her zaman der "kendini temiz tut ölüm gelir, evini temiz tut misafir gelir" şu durumda çat kapı misafir gelse vay halimize![]()
Yat dinlen canimAynen canım zorlanıyorum yaparken ama temiz olunca daha huzurlu oluyorum valla :)) bitti zaten işim uzandım :))
Beni hiçbir şey gaza getirmiyor .hava güzel diye çıktık ananemizeKonu beni gaza getirdi tekrar gittim banyoyu temizledim klozet lavabo her yeri tekrar fircaladim
Mutfagi da temizledim sofra ortsliktaydi onu topladim makineye dizdim tezgah uzerini temizledim simdi dinleniyorum,oglum da bana bakiyor garip garip![]()
Cok iyi yapmissin canim gezin biraz hava mukemmel, biz de beraber yatiyoruz oglumlaBeni hicb
Beni hiçbir şey gaza getirmiyor .hava güzel diye çıktık ananemize
Evet ya çocuk olunca daha zor olur bu işler. Neyse şimdilik eşim yapıyor sağolsun inşallah doğduktan sonrada aynı anlayışı gösterirBiraz planlı olursan evin çok dağılmaz 2 dk toplanıverir.Sanırım hamilesin çocukla daha zor bu işler
geldim ben nerelerdesin :)Bu arada camasirlarim yikaniyor,onlari da hallettikten sonra yemek yapmam lazim
Burdayiiiimgeldim ben nerelerdesin :)
Masallah bitmis bile ne guzelkızlar bitirdimm :) sonunda :) ama arada yemek de yedim :)
sabah erken kalktım eşimi işe yolladım kahvaltı bulaşıklarıydı yani öyle kurumuş bişey değildi
evde bi minnoş misafirimiz var bide benimki aldım onları dışarı çıkardım tuvaletleri için malum eve geldik onların ayaklarını yıkadım tüylerini taradım pc başına geçtimsonrasını biliyosunuz zaten
yani öğlene kadar yatıp kapıyı pencereyi kapalı tuttuğum yok kalkar kalkmaz açarım pencereleri balkonu :)
yemek bende yapmadım bakalım biz ne yicezBurdayiiiim
Benim yemek isi yatti valla hala bebisle ugrasiyorum , balik yicez mecburen aksam
Sen neler yaptin canim?
Bence ogrenmissin bile baksana hamaratligaAy ne tatlidir o simdi masallah
Sonraki gorusmelere belki getirirsin de severiz minigi
Benim oglan da mama sandalyesinde bana bakiyor hep
Annem bana hep pasakli derona inat ogrencem ev islerini
En buyuk derdim yemek benim, hem bilmiyorum hem de esim cok yemek seciyor
Valla bravo okudum hepsini supersin yaaayemek bende yapmadım bakalım biz ne yicezyukarı yazdım bir iki şey oku istersen
iki makine çamaşırı yıkadım astım heryeri topladım sildim süpürdüm toz alcak pek bişeym yok zaten tv pc gardırop falan hallettim halım da yok bi bonyo paspası bi koridordaki küçük halı silkeledımen son da beyaz çamaşırları uzun programa attım oturdum yerime artık
arada da yemek yedim tabii :)