• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik yardım iş planı

Sorma ya
Valla ben 30 yasinda evlendim yemek de anca bu kadar yapabiliyorum kuzum
Tabii beceriksizligimde kocamla olan damak zevki farkimizin da payi var
Onun yedigini ben yemem benim yedigimi de o yemez
Sonra darkmore beceriksiz tabiisi, ben iki kisiye iki farkli sofra kuramiyorum normal olarak
Bugun kuafore gidecektim agda yaptirmaya ama hastalandim elimde patladi gidemedim
Banka islerim var disari cikacagim iste
Hava da cok guzel
benim eşim de illa makarna ya da pilav olucak salçalı sulu yemek olcak ikisi şart. ben annemin evinde makarna çorba menüsü de yiyodum burda zor geliyo hergün hergün bende yapmıyorum bu aralar saldım iyice :D

bende bu mesajı yazdım yemeğin altını kapattım akşam aç kaldık nohut yapmıştım nohut çorbası gbi bişey olmuş hahaha çok güldüm kendime:rolleyes::KK9::KK9::KK9:
bende bgun sabah evi süpürdüm sildim mutfagı topladım çöpleri topladım dışarı cıkarken atcaktım dışarı cıktım ama atmadım :KK70: unuttum :KK70:
Ben de copleri kapinin onune koyuyorum esim sigara icmeye ciktigindaatiyor ama o geri gelene kadar ben tekrar cop koymus oluyorum sanki ozellikle yapar gibi ;)
Ben de ispanagi cok sulu yapmisim, yesil mercimegi de susuz yapmisim hahahaha aslinda tam tersi olmaliydi valla biktim su yemek isinden

benim eşim de illa makarna ya da pilav olucak salçalı sulu yemek olcak ikisi şart. ben annemin evinde makarna çorba menüsü de yiyodum burda zor geliyo hergün hergün bende yapmıyorum bu aralar saldım iyice :KK70:
Benim esim de tek cesit sever
Koyun eti kuzu eti yemez
Dana eti tavuk balik yer
Hindi yemez
Sebzelerden patlican yesil biber bezelye yer
Karnibahar enginar kereviz yemez
Oooof ay sistim yazarkene ;)

Ben de copleri kapinin onune koyuyorum esim sigara icmeye ciktigindaatiyor ama o geri gelene kadar ben tekrar cop koymus oluyorum sanki ozellikle yapar gibi :KK66:
Ben de ispanagi cok sulu yapmisim, yesil mercimegi de susuz yapmisim hahahaha aslinda tam tersi olmaliydi valla biktim su yemek isinden
4. kattayım üşeniyorum aşağıya inmeye :D minnoşu indirmesem hiç inmicem :D bende ne yapsam diyodum kız yeşil mercimek iyi fikir :D

4. kattayım üşeniyorum aşağıya inmeye :KK70: minnoşu indirmesem hiç inmicem :KK70: bende ne yapsam diyodum kız yeşil mercimek iyi fikir :KK70:
Yap yap kolay yemek o
Mercimegi isliyorum bol suyla
Sonra salcayla sogani yagda kavurup icine isladigim mercimegi suyuyla beraber atiyorum ki vitamini kaybolmasin
Mercimegi suda 30 dakika bekletsen yeterli, cok guzel pisiyor

Benim esim de tek cesit sever
Koyun eti kuzu eti yemez
Dana eti tavuk balik yer
Hindi yemez
Sebzelerden patlican yesil biber bezelye yer
Karnibahar enginar kereviz yemez
Oooof ay sistim yazarkene :KK66:
patlıcan mantar karnıbahar brokoli börülce ağzına sürmez yemeğin içinde et yemek nasıl bi damak tadıysa :D

Yap yap kolay yemek o
Mercimegi isliyorum bol suyla
Sonra salcayla sogani yagda kavurup icine isladigim mercimegi suyuyla beraber atiyorum ki vitamini kaybolmasin
Mercimegi suda 30 dakika bekletsen yeterli, cok guzel pisiyor
aa ben önceden haşlıyodum mercimeği sonra süzüp salça soğan kavurup pişiriyodum o_O

patlıcan mantar karnıbahar brokoli börülce ağzına sürmez yemeğin içinde et yemek nasıl bi damak tadıysa :KK70:
Ya ilginc yaratiklar su erkekler be canim:KK70:
Bi hayirsever gelse bana makarna yapsa yedirse soyle sonra da uyutsa ne guzel olur valla karnim agriyo ya
Senin minnos uysal mi nasil bisey? Sarilip yatmana bisi diyor mu? Bazi kopekler istemezmis

aa ben önceden haşlıyodum mercimeği sonra süzüp salça soğan kavurup pişiriyodum o_O
Ben hic haslamam, suyunu da suzmem valla hic de gaz yapmadi bugune kadar
Sen iyice yika mercimegi sonra bol suda yarim saat beklet
Sonra pisir
Vitamini kaybolmasin
Ben nohut fasulyeyi de oyle pisiriyorum mesela, duduklum de yok normal tencerede

Ya ilginc yaratiklar su erkekler be canim:KK70:
Bi hayirsever gelse bana makarna yapsa yedirse soyle sonra da uyutsa ne guzel olur valla karnim agriyo ya
Senin minnos uysal mi nasil bisey? Sarilip yatmana bisi diyor mu? Bazi kopekler istemezmis
çok enerjik enerjisini atmak istediğinde tutamazsın yanında evin içinde çıldırıyo ama uyumak şstediğinde insan gibi yastıa koyar kafasını sarılır uyuruz eşimle yanımıza alıyoruz geceleri yanımızda öyle güzel uyuyo ki yastık gibi bile kullanıyorum malum at gbi bişey oluyo iyice :D hele bide şu an evde misafir köpeğimiz var ( ormanda buldum küçücüktü sahiplendirmeye calısıyoruz :( ) onu kıskandığından daha bi sarılıyo bize :D

Ben hic haslamam, suyunu da suzmem valla hic de gaz yapmadi bugune kadar
Sen iyice yika mercimegi sonra bol suda yarim saat beklet
Sonra pisir
Vitamini kaybolmasin
Ben nohut fasulyeyi de oyle pisiriyorum mesela, duduklum de yok normal tencerede
aaa ilginç bende bu akşam öyle yapıyım o zaman mercimeği :) sağol :D

çok enerjik enerjisini atmak istediğinde tutamazsın yanında evin içinde çıldırıyo ama uyumak şstediğinde insan gibi yastıa koyar kafasını sarılır uyuruz eşimle yanımıza alıyoruz geceleri yanımızda öyle güzel uyuyo ki yastık gibi bile kullanıyorum malum at gbi bişey oluyo iyice :KK70: hele bide şu an evde misafir köpeğimiz var ( ormanda buldum küçücüktü sahiplendirmeye calısıyoruz :KK43: ) onu kıskandığından daha bi sarılıyo bize :KK70:
Ah canim ne tatlidir onlar yaaa
Cok severim hayvanlari

Ah canim ne tatlidir onlar yaaa
Cok severim hayvanlari
bende çok severdim ama ilk başta evde pitbull besleme fikrine çok sıcak bakmıyodum ama o bizle yaşamaya başladıktan sonra çok daha sever oldum sokakta kedi köpek görünce alır severdim şimdi hem sevip hem karnını doyuruyorum :D bazen de eve getiriyorum mesela geçenki gibi :KK22:

ama sen çalışmıssındır ben evdeyim hep sen işten öğrenemişssin yemek ben tembellikten :KK70:d
Olsun tembellik candir yahu
Evde oturmak da kolay degilmis bebis olunca anladim ben insan delirir evde
Bi de surekli uzerinde temizlik baskisi oluyordur
Ay cok zor cok
Ben de cok tembelimdir bakma
Su an evim ahira donmus durumda ama yapasim yok valla cok halsizim
Biraktim mok gotursun evi hahahah

bende çok severdim ama ilk başta evde pitbull besleme fikrine çok sıcak bakmıyodum ama o bizle yaşamaya başladıktan sonra çok daha sever oldum sokakta kedi köpek görünce alır severdim şimdi hem sevip hem karnını doyuruyorum :KK70: bazen de eve getiriyorum mesela geçenki gibi :KK22:
Bizim buralarda kopek pek yok sokakta
Ama kedi cenneti diyebilirim
Ben de onlara bakiyorum yemek veriyorum falan
Cok sevimliler yaaa alip sevesim geliyor ama kaciyor namussuzlar

Olsun tembellik candir yahu
Evde oturmak da kolay degilmis bebis olunca anladim ben insan delirir evde
Bi de surekli uzerinde temizlik baskisi oluyordur
Ay cok zor cok
Ben de cok tembelimdir bakma
Su an evim ahira donmus durumda ama yapasim yok valla cok halsizim
Biraktim mok gotursun evi hahahah
senin bahanen var bebişş :D benimde var gerçı kaynım uyuyo salonda :110: