benimde bi gömlek ütülemem lazım aklıma geldi bak. cıldırcam ya yuva bulamıyorum atcam sokağaAy yazikbazen insana oyle bikkinlik gelir kuzucum valla dun gece ben de delirecektim oglani bir turlu uyutamayinca geldiler bana sen minnosa kizmissin cok mu bi de beni gor
Neyse ben de yarinin yemegini yaptim bu aksam kalanlarla idare ederiz hafta sonu esim evde bari ac kalmasin
Evi silmemlazim simdi de
Ay utuler de kaldi cildircaaaam
Facebooka yazdin mi belki birileri cikarbenimde bi gömlek ütülemem lazım aklıma geldi bak. cıldırcam ya yuva bulamıyorum atcam sokağa
Ay tuh yaaaikisini de yaptım
ikisine birden bakamamAy tuh yaaa
Gerci senin gibi bir annesi var onun cok sansli
Hadi insallah birileri cikar be canimikisine birden bakamamçocuk da olur hiç bakamam hem maddi hem manevi
aynen bazı insanlar sevse de evde istemiyo. nyse sokaga atcak değilim.Hadi insallah birileri cikar be canim
Benim koca istemez yoksa ben alirdim ne guzel
Ben de daha esimi bekliyorum sofrayi hazirlicam sonra da misafirler gelecek cayaaynen bazı insanlar sevse de evde istemiyo. nyse sokaga atcak değilim.
yemek yedik mutfağı topladım birazdan gardroba geçicem
oo misafir ağırlıcan sen daha :)Ben de daha esimi bekliyorum sofrayi hazirlicam sonra da misafirler gelecek caya
Kiz o kadar borek sardim iptal oldu ya misafiroo misafir ağırlıcan sen daha :)
hahah ye yeKiz o kadar borek sardim iptal oldu ya misafir
Moralim bozuldu simdi hepsini ben yicem
Gunaydin caniiimhahah ye yegünaydın
ay keşkeGunaydin caniiim
Ayni yerde olsak bulusur birlikte yerdik yaa
Ben kopeklere bakardim sen de benim oglana bakardin hahahaha
Bursada canimay keşkenerde oturuyosun sen
Oha ya bari istanbul olaydiçanakkaledeçok da uzak değilmişiz :)
Canim benim tezgah siyah mermer o yuzden cok zor temizleniyor ben de once cifle ovuyorum sonra durulayip bir defa da kirec sokucuyle siliyorum tekrar duruluyorummutfak tezgahını nasıl dezenfekte ediyosun canım
bulaşık deterjanıyla yıkıyodum ben hep. birazdan çörek yapıcam ondan bi soruyim dedim sirkeyle falan yapsam olur mu acabaCanim benim tezgah siyah mermer o yuzden cok zor temizleniyor ben de once cifle ovuyorum sonra durulayip bir defa da kirec sokucuyle siliyorum tekrar duruluyorum
Sen nasil yapiyorsun?
belki bigun bulusurzOha ya bari istanbul olaydibizdeki sansa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?