• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik yardım iş planı

Bayramlarda ne yaparsiniz genelde kuzu? Tatilde misinizdir yoksa akraba ziyareti mi?

ay heycanlandım ya :KK70: gerçi beklentimiz oldugundan her ay böyle oluyo ama bakalım sabah eşime söyledim inş dedi :KK70: bat a da var daha ama o_O
Kac gun var bata? Benimki battan bir hafta sonra cikmisti ama ben daha once test yapmamis beklemistim belki de yapsam cikardi bilmiyorum

Aaaa ne guzeeel
İlk bayraminiz bu sene o zaman
Biz 2014 mayista evlendik ondan bu yana ilk kez bayramda tatilde olacaz insallah yerimizi falan ayirttik hayirlisiyla
Keske siz de gelseniz ne guzel olurdu tanisirdik
hahha aynen bayram ne zman ki ? o_O biz balayına da gitmedik hem bayram tatili hem balayı olurmu ki :KK6:

hahha aynen bayram ne zman ki ? o_O biz balayına da gitmedik hem bayram tatili hem balayı olurmu ki :KK6:
Canim ramazan bayrami temmuzun ilk haftasi
Biz o zaman evde olacaz
Kurban bayrami eylulun ortasi tam tatile kacmalik bence
Siz de ilk bayramda aile ziyaretinde olsaniz bile kurban bayraminda kacabilirsiniz biryerlere bence hem dedigin gibi balayi olur

Canim ramazan bayrami temmuzun ilk haftasi
Biz o zaman evde olacaz
Kurban bayrami eylulun ortasi tam tatile kacmalik bence
Siz de ilk bayramda aile ziyaretinde olsaniz bile kurban bayraminda kacabilirsiniz biryerlere bence hem dedigin gibi balayi olur
temmuzun ilk haftası bizim tanısmamızz :D ama doğru ilk bayram aile ziyaretiyle geçmeli :KK43:
siz nerelere gidiyonuz bakalım :D

temmuzun ilk haftası bizim tanısmamızz :KK70: ama doğru ilk bayram aile ziyaretiyle geçmeli :KK43:
siz nerelere gidiyonuz bakalım :KK70:
Biz izmire gidicez kuzenleri de kafaladik onlar da geliyor annem teyzem falan da gelecek orda cumbus olur ;) annemi yalniz birakmak istemiyorum o yuzden goturecektim tatile ne de olsa bari dedim teyzemi cagirayim da anneme arkadas olsun

Back
X