- 28 Kasım 2010
- 41.993
- 139.242
- 798
Olur tabii hem daha dogal olurbulaşık deterjanıyla yıkıyodum ben hep. birazdan çörek yapıcam ondan bi soruyim dedim sirkeyle falan yapsam olur mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabii hem daha dogal olurbulaşık deterjanıyla yıkıyodum ben hep. birazdan çörek yapıcam ondan bi soruyim dedim sirkeyle falan yapsam olur mu acaba
İnsallahbelki bigun bulusurz![]()
Oh masallah biz daha yataktan kalkamadik oglumla daha kahvalti isi var valla ona bile useniyorumhamuru mayaladım geldim :) şimdi silip süpürmeye başlıcam![]()
benimde hem canım cekiyo hem üşeniyodum ilk adımı attım sonundaOh masallah biz daha yataktan kalkamadik oglumla daha kahvalti isi var valla ona bile useniyorum
Valla ben de senden suphelenmedim degilbenimde hem canım cekiyo hem üşeniyodum ilk adımı attım sonundamidem de yanıyo bi tuhafım
![]()
ay heycanlandım yaValla ben de senden suphelenmedim degilsabah sabah corekler falan
Kac gun var bata? Benimki battan bir hafta sonra cikmisti ama ben daha once test yapmamis beklemistim belki de yapsam cikardi bilmiyorumay heycanlandım yagerçi beklentimiz oldugundan her ay böyle oluyo ama bakalım sabah eşime söyledim inş dedi
bat a da var daha ama
![]()
biz 5 aylık evliyizz :))Bayramlarda ne yaparsiniz genelde kuzu? Tatilde misinizdir yoksa akraba ziyareti mi?
40-45 günü buluyo benim canım cok düzensiz ama sat 3 martKac gun var bata? Benimki battan bir hafta sonra cikmisti ama ben daha once test yapmamis beklemistim belki de yapsam cikardi bilmiyorum
siz ne yapıyosunuz :)Bayramlarda ne yaparsiniz genelde kuzu? Tatilde misinizdir yoksa akraba ziyareti mi?
Aaaa ne guzeeelbiz 5 aylık evliyizz :))
Hmm bu ay olmadiysa yumurtlama testi alsana canim40-45 günü buluyo benim canım cok düzensiz ama sat 3 mart
hahha aynen bayram ne zman ki ?Aaaa ne guzeeel
İlk bayraminiz bu sene o zaman
Biz 2014 mayista evlendik ondan bu yana ilk kez bayramda tatilde olacaz insallah yerimizi falan ayirttik hayirlisiyla
Keske siz de gelseniz ne guzel olurdu tanisirdik
illa olsun demiyoruz canım olursa olsun diyoruzHmm bu ay olmadiysa yumurtlama testi alsana canim
Duzensiz adetlerde gunu tutturmak biraz zor oluyor
Canim ramazan bayrami temmuzun ilk haftasihahha aynen bayram ne zman ki ?biz balayına da gitmedik hem bayram tatili hem balayı olurmu ki
![]()
temmuzun ilk haftası bizim tanısmamızzCanim ramazan bayrami temmuzun ilk haftasi
Biz o zaman evde olacaz
Kurban bayrami eylulun ortasi tam tatile kacmalik bence
Siz de ilk bayramda aile ziyaretinde olsaniz bile kurban bayraminda kacabilirsiniz biryerlere bence hem dedigin gibi balayi olur
Aceleye gerek yok o zamanilla olsun demiyoruz canım olursa olsun diyoruz1 sene falan sonra doktora giderim zaten
![]()
Biz izmire gidicez kuzenleri de kafaladik onlar da geliyor annem teyzem falan da gelecek orda cumbus olurtemmuzun ilk haftası bizim tanısmamızzama doğru ilk bayram aile ziyaretiyle geçmeli
siz nerelere gidiyonuz bakalım![]()