iyi yapmıssın :) biz antalyaya görümcemin yanına gitmeyi düşünüyoruz o bakalımBiz izmire gidicez kuzenleri de kafaladik onlar da geliyor annem teyzem falan da gelecek orda cumbus olurannemi yalniz birakmak istemiyorum o yuzden goturecektim tatile ne de olsa bari dedim teyzemi cagirayim da anneme arkadas olsun
Bu arada biz de sekiz aylik evliydik bebis haberi aldigimizdailla olsun demiyoruz canım olursa olsun diyoruz1 sene falan sonra doktora giderim zaten
Antalya superdir yaiyi yapmıssın :) biz antalyaya görümcemin yanına gitmeyi düşünüyoruz o bakalım
olsun çocukla gezersiniz :)Bu arada biz de sekiz aylik evliydik bebis haberi aldigimizda
Onceden diyorduk ya niye olmuyor diye simdi de diyorum ki erken yapmisiz cocugu daha gezilcek tozulcak yerler vardi:)
eşimde çok güzel olcak diyo bakalımAntalya superdir ya
Hele de topluluk olunca daha eglenceli olur
Balayinda biz de antalyadaydik ama mayis ayinin basi oldugu icin daha sezon acilmamisti dogru duzgun
Neyse ki otel superdi de guzel bir tatil gecirdiydik
Bu sene baktim o otel cok pahali
Bir de benim kocayla erken rezervasyon pek mumkun olmuyor esnaf oldugu icin
Ben dort kere gittim ama merkezine degil beldibi belek kemer falan cok guzeldieşimde çok güzel olcak diyo bakalımtabi o orda büyümüş yaşamış güzel geliyo ona ben bikere gttim pek bişey göremedim
izmire biz nisan sonu gibi gidicez hem biraz hava değişikliği hemde eşimin akrabası var hasta onu görmeye aralıkda da gitmiştikBen dort kere gittim ama merkezine degil beldibi belek kemer falan cok guzeldi
oteli kaça ayarladınBen dort kere gittim ama merkezine degil beldibi belek kemer falan cok guzeldi
1577tl iki kisioteli kaça ayarladın
Ben de en son bu tatile gidecegimiz kuzenimin bebegini gormeye gittiydim agustostaizmire biz nisan sonu gibi gidicez hem biraz hava değişikliği hemde eşimin akrabası var hasta onu görmeye aralıkda da gitmiştik
Buralardayim bebisimmaratondayım canım 12.45 de gelcem bekle beni
selam bitti şükğr vallaSlmm ohh ne güzel işler bitmiş tatil planlari yapılıyor
Hosgeldin kuzuuuSlmm ohh ne güzel işler bitmiş tatil planlari yapılıyor
daha erken yaparsın işlerini dur bence yanında uyusun birazBenm camasirlar makinede
Mutfagimi temizledim
Ogluma yogurt yedirdim emzirdim ve uyuttum
Simdi yanindan kalksam mi diye dusunuyorum acaba uyanir mi ki? Ben kalkinca uyaniyor gunduz esek sipasi
Kalksam utu yapsam
Sonra evi silsem
Ben de severim ama esiminkiler kolay utuleniyor kocaman masa ortusu gibi tisortlerdaha erken yaparsın işlerini dur bence yanında uyusun birazbak benimde bikaç parça ütüm var hatırladım çok severim ütü yapmayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?