İstiyorsan insallah diyelim o zamangelirmi kigelsin gelsiin
ondan eminim her yönden zor.. bide bizim minnoş daha zor misafir köpeğimize yuva bulamıyoruz sokağa da atamıcağıma göre artık o da bizimle..İstiyorsan insallah diyelim o zaman
Valla ben bazen pisman oluyorum sonra da niye boyle kotu niyetliyim diye uzuluyorum canim
Tamam seviyorum oglumu ama o kadar yorucu ki psikolojik olarak
bahar temizliğini ne zman yaparsın ? yanlız yapmak istiyorum ben öyle pis köşe bucağı annem teyzem görmesin
hergün biri olunca sonuncuya geldiğimizde ilk yaptıgımız kirlenmesinyaaa valla oyle uzun is ki o
Nasil yapsam bilmiyorum
Gardroplardan esiminkini temizledim
Oglaninkini de
Benimki kaldi en zoru oydu cunkuyapasim yok
Kapilari silmem lazim en son dogum oncesi sildiydik
Mutfak dolaplarinin icleri var
Banyoya ayrintili temizlik lazim
Bende bir de kiler temizligi yapilmali deterjan dolaplari vs var
Oooof yazmasi bile uzun
Aslinda her gun birini mi elden cikarsak netsek sen ne dersin?
Ahahahah o da dogruhergün biri olunca sonuncuya geldiğimizde ilk yaptıgımız kirlenmesin
benimde gardrop çok gözüme batıyo ama dur diyorum özlemm dur şurda ne kaldı bahar temizliğine iki kere yapma aynı işii bi yanımda diyodu yap gitsinAhahahah o da dogru
Seni bilmem de ben bunlari yapana kadar bahar falan kalmaz kis gelir canim
Simdi kapali balkonu supurdum mutfagi da supurdum koridora dogru ilerliyorum
Cok kislik olanlari bosa duzenleme simdiden kaldir kuzumbenimde gardrop çok gözüme batıyo ama dur diyorum özlemm dur şurda ne kaldı bahar temizliğine iki kere yapma aynı işii bi yanımda diyodu yap gitsinsadece temizleyip düzenlicem yazlıklar cıkmıcak daha yapsam mı
sığarlar hatta biçok tsörtüm gardrobumda ve yazlıklarımda zaten gardrop da hurçda :) hiç bişey çıkarasım yok yıkayıp kaldırmak gerekir zatenCok kislik olanlari bosa duzenleme simdiden kaldir kuzum
Baharliklari ve yazliklari da cikar olmaz mi? Sigabilirler mi hepsi bir arada?
Benim cok kislik birseyim yok yazligim cok mesela yazliklarin bir kismini kisin kaldirmis oluyorum ama buyuk cogunlugu yine gardrobumda oluyor cozumu oyle buldum napayim
Yav bosver ne yikicansığarlar hatta biçok tsörtüm gardrobumda ve yazlıklarımda zaten gardrop da hurçda :) hiç bişey çıkarasım yok yıkayıp kaldırmak gerekir zatensadece silip tekrar katlayıp yyerleştiresim var beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici aldıydım onla silsem olur mu ki kokusuna bayılıyorum
ay kaldırsam mıYav bosver ne yikican
Sen kisliklari katla kaldir guzelce, yazliklari da cikar tertemiz
Benim gardrobumda tum kiyafetler yikanmis olur seninkinde oyledir zaten tekrar ne diye yikican bosa vakit kaybi
O aldigin yuzey temizleyiciyle de sil guzelce
Aralara ben beyaz banyo sabunu koyuyorum guzel koku devam ediyor
ne kadar süre veriyosun bana bu iş içinYav bosver ne yikican
Sen kisliklari katla kaldir guzelce, yazliklari da cikar tertemiz
Benim gardrobumda tum kiyafetler yikanmis olur seninkinde oyledir zaten tekrar ne diye yikican bosa vakit kaybi
O aldigin yuzey temizleyiciyle de sil guzelce
Aralara ben beyaz banyo sabunu koyuyorum guzel koku devam ediyor
Ohooo iki saate tamamsin senne kadar süre veriyosun bana bu iş için
Yap kiz hadiay kaldırsam mıyapasım varken yapıyım bari bahar temizliğinden bi madde eksilmiş olurr
ha kalktım ha kalkıcam derken saat kaç olduYap kiz hadi
Bak ben evi supurdum banyo yaptim camasirlar da makinada
Tabii aksama ne yicez o ayri
Canim yaaha kalktım ha kalkıcam derken saat kaç olduakşam yaparım artık yemekten sonra yemeğimi yaptım ama acıktığımı farkettım bide yemek aldım kendıme geldim yıne pc karsısına
sende kaşla göz arasında bitirdin işleri haaCanim yaa
Ay yaptim bisiler ama omrum kisaldi vallasende kaşla göz arasında bitirdin işleri haa
ay benimde 2 dk da tüm enerjim gittiAy yaptim bisiler ama omrum kisaldi valla
Ay yazikay benimde 2 dk da tüm enerjim gittimisafir minnoşu dışarı cıkarıyım dedım hemde çöpleri atarım kaçtı gitti markete girmiş pislemiş bide gttim onla ilgilendim yine kaçtı sonra bulamadım bırakıyım gitsin dedim sonra kıyamadım aradım buldum getirdim eve sokağa salasım geliyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?