• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik yardım iş planı

İstiyorsan insallah diyelim o zaman
Valla ben bazen pisman oluyorum sonra da niye boyle kotu niyetliyim diye uzuluyorum canim
Tamam seviyorum oglumu ama o kadar yorucu ki psikolojik olarak
ondan eminim her yönden zor.. bide bizim minnoş daha zor misafir köpeğimize yuva bulamıyoruz sokağa da atamıcağıma göre artık o da bizimle..

bahar temizliğini ne zman yaparsın ? yanlız yapmak istiyorum ben öyle pis köşe bucağı annem teyzem görmesin :oops:

bahar temizliğini ne zman yaparsın ? yanlız yapmak istiyorum ben öyle pis köşe bucağı annem teyzem görmesin :oops:
;) yaaa valla oyle uzun is ki o
Nasil yapsam bilmiyorum
Gardroplardan esiminkini temizledim
Oglaninkini de
Benimki kaldi en zoru oydu cunku ;) yapasim yok
Kapilari silmem lazim en son dogum oncesi sildiydik
Mutfak dolaplarinin icleri var
Banyoya ayrintili temizlik lazim
Bende bir de kiler temizligi yapilmali deterjan dolaplari vs var
Oooof yazmasi bile uzun
Aslinda her gun birini mi elden cikarsak netsek sen ne dersin?

:KK66: yaaa valla oyle uzun is ki o
Nasil yapsam bilmiyorum
Gardroplardan esiminkini temizledim
Oglaninkini de
Benimki kaldi en zoru oydu cunku :KK66: yapasim yok
Kapilari silmem lazim en son dogum oncesi sildiydik
Mutfak dolaplarinin icleri var
Banyoya ayrintili temizlik lazim
Bende bir de kiler temizligi yapilmali deterjan dolaplari vs var
Oooof yazmasi bile uzun
Aslinda her gun birini mi elden cikarsak netsek sen ne dersin?
hergün biri olunca sonuncuya geldiğimizde ilk yaptıgımız kirlenmesin o_O

Ahahahah o da dogru
Seni bilmem de ben bunlari yapana kadar bahar falan kalmaz kis gelir canim:KK66:
Simdi kapali balkonu supurdum mutfagi da supurdum koridora dogru ilerliyorum
benimde gardrop çok gözüme batıyo ama dur diyorum özlemm dur şurda ne kaldı bahar temizliğine iki kere yapma aynı işii bi yanımda diyodu yap gitsin :D sadece temizleyip düzenlicem yazlıklar cıkmıcak daha yapsam mı :KK53:

benimde gardrop çok gözüme batıyo ama dur diyorum özlemm dur şurda ne kaldı bahar temizliğine iki kere yapma aynı işii bi yanımda diyodu yap gitsin :KK70: sadece temizleyip düzenlicem yazlıklar cıkmıcak daha yapsam mı :KK53:
Cok kislik olanlari bosa duzenleme simdiden kaldir kuzum
Baharliklari ve yazliklari da cikar olmaz mi? Sigabilirler mi hepsi bir arada?
Benim cok kislik birseyim yok yazligim cok mesela yazliklarin bir kismini kisin kaldirmis oluyorum ama buyuk cogunlugu yine gardrobumda oluyor cozumu oyle buldum napayim

Cok kislik olanlari bosa duzenleme simdiden kaldir kuzum
Baharliklari ve yazliklari da cikar olmaz mi? Sigabilirler mi hepsi bir arada?
Benim cok kislik birseyim yok yazligim cok mesela yazliklarin bir kismini kisin kaldirmis oluyorum ama buyuk cogunlugu yine gardrobumda oluyor cozumu oyle buldum napayim
sığarlar hatta biçok tsörtüm gardrobumda ve yazlıklarımda zaten gardrop da hurçda :) hiç bişey çıkarasım yok yıkayıp kaldırmak gerekir zaten :KK17: sadece silip tekrar katlayıp yyerleştiresim var :D beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici aldıydım onla silsem olur mu ki kokusuna bayılıyorum :KK48::KK48:

sığarlar hatta biçok tsörtüm gardrobumda ve yazlıklarımda zaten gardrop da hurçda :) hiç bişey çıkarasım yok yıkayıp kaldırmak gerekir zaten :KK17: sadece silip tekrar katlayıp yyerleştiresim var :KK70: beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici aldıydım onla silsem olur mu ki kokusuna bayılıyorum :KK48::KK48:
Yav bosver ne yikican
Sen kisliklari katla kaldir guzelce, yazliklari da cikar tertemiz
Benim gardrobumda tum kiyafetler yikanmis olur seninkinde oyledir zaten tekrar ne diye yikican bosa vakit kaybi
O aldigin yuzey temizleyiciyle de sil guzelce
Aralara ben beyaz banyo sabunu koyuyorum guzel koku devam ediyor

Yav bosver ne yikican
Benim gardrobumda tum kiyafetler yikanmis olur seninkinde oyledir zaten tekrar ne diye yikican bosa vakit kaybi
ay kaldırsam mıo_O:oops: yapasım varken yapıyım bari bahar temizliğinden bi madde eksilmiş olurr :KK6::KK76:

Yav bosver ne yikican
ne kadar süre veriyosun bana bu iş için :KK59:

Yap kiz hadi
Bak ben evi supurdum banyo yaptim camasirlar da makinada
Tabii aksama ne yicez o ayri:KK66:
ha kalktım ha kalkıcam derken saat kaç oldu :( akşam yaparım artık yemekten sonra :P yemeğimi yaptım ama :D acıktığımı farkettım bide yemek aldım kendıme geldim yıne pc karsısına :D

Ay yaptim bisiler ama omrum kisaldi valla:KK66:
ay benimde 2 dk da tüm enerjim gitti :( misafir minnoşu dışarı cıkarıyım dedım hemde çöpleri atarım kaçtı gitti markete girmiş pislemiş bide gttim onla ilgilendim yine kaçtı sonra bulamadım bırakıyım gitsin dedim sonra kıyamadım aradım buldum getirdim eve :KK42: sokağa salasım geliyo bazen

ay benimde 2 dk da tüm enerjim gitti :KK43: misafir minnoşu dışarı cıkarıyım dedım hemde çöpleri atarım kaçtı gitti markete girmiş pislemiş bide gttim onla ilgilendim yine kaçtı sonra bulamadım bırakıyım gitsin dedim sonra kıyamadım aradım buldum getirdim eve :KK42: sokağa salasım geliyo bazen
Ay yazik;) bazen insana oyle bikkinlik gelir kuzucum valla dun gece ben de delirecektim oglani bir turlu uyutamayinca geldiler bana sen minnosa kizmissin cok mu bi de beni gor
Neyse ben de yarinin yemegini yaptim bu aksam kalanlarla idare ederiz hafta sonu esim evde bari ac kalmasin
Evi silmemlazim simdi de
Ay utuler de kaldi cildircaaaam

Back
X