Temizlik yapmaktan nefret ediyorum

Vallahi sık pile karamı ne bilmiyorum. Dikerken çift pile dediler. 1m perde için 2m kumaş kullanılıyor. Sudaki kireç oranı falan da etkiliyordur belki. Ben ön yıkamada narspirin ana yıkamada beyazlara uygun deterjan yumuşatıcı gözünde de beyaz sirke kullanarak yıkıyorum. Yıkama şekli farkettiriyor mudur acaba

ortaliktaki camasirlari, zoraki toplanan mutfagi dusununce anksiyetem azdi.

Temiz evi temizleyen insanlara acıyorum, hayatlarında düzeltecek başka bir şey yok gibi tek bildikleri ev temizlemek. Hiç de onlara benzemene gerek yok.
Her gün yerleri ve tuvaleti siliyormussun. Daha ne yapacaksın ki? Her hafta buzdolabını çekip arkasını mi temizleyeceksin? Neden? Sağlık bakanlığından teftişe mi gelecekler?

Memleket güney doğu mu, onlar yıkar öyle hortum turup ben de dekoratif obje, ayna önü parfüm sevmeyenlerdenim. Temizlik kolaylaşıyor gerçekten

Bu arada insanlaeın neden 3 4 yılda perdelerinin eskidiğini anladım sanırım, hep şaşardım benimkiler neden eskimiyor diye. Galiba yıkarken eskitiyorlar

Memleket güney doğu mu, onlar yıkar öyle hortum turup ben de dekoratif obje, ayna önü parfüm sevmeyenlerdenim. Temizlik kolaylaşıyor gerçekten
Oturma odasında gider var ya Diyarbakır’da, Hatay’da da gördüm Ben de görünce şok olmuştum. Foşur foşur yıkıyorlar.

Evlendigimde ev hanimligina dair çok müthüş planlarım hayallerim vardı..
Eşimin titizlik hali benden önce herşeyi düzeltme ve yapma isteği beni bı hayli soğuttu..
Evlendim 2 ay sonra hamile kaldım o da bı frenledi.. düşük yaptım üzüntü hali derken yine bı soğukluk hiç bir şey yapmak istemiyorum..
Sonra yine hamilelik ve şimdi sürekli yapma kızım, dağıtma çocuğum, kırma evladım, yeni supurdum dökme yavrum diye diye hiiiiiiç temizlik göstermeyen bı ev
En nefret ettiğim şey çamaşırları katla yerlerine koymak..
Ben katılıyorum kız yine bozuyor ben yerleştiriyorum o yine indiriyor

Evet başta eşimin yapmasından yetersizlik hissi ile rahatsız olurdum şimdi o yapsın diye bekliyorum

Hah ayni ben.
Haftada 2 3 supurge yapip yerleri siler ve toz alirim.
Onun disinda perdeleri sık sık yikamam gerek yok. Mutfak dolaplarini distan silerim çünkü cok el izi kalıyor.
Duvar hayatimda silmedim.
Camlari da senede 2 kez falan silerim.
Sadece banyolari her gun temizliyorum.

Kadın kadının düşmanı aslında sanki temizlik yapmayınca dünyanın en kötü insanıymışız gbi davranıyorlar. Ben her hafta siler süpürürm mutfağım evim topludur çamaşır yıkar katlarım tuvalet banyomda temizdir ama yinede yetersiz hissettirler her hafta cam silmeyip perde yıkamadığın için ya da çeşiy çeşit yemek yapmadığım için ben hemcinslerimi kınamak yerine aman bırak gez diyorum.

Aynen oyle bosver canim ya bunları diyen insanın hayatında temizlikten baska hicbisey yok demekki.

Nasil bir perde ki bu 5 ayda rengi degisiyor yikanmayinca

Her ay perde mi yikanir ya.. kocaman kocaman.. hele 15 gun nedir dalga geciyo millet sanki.. cidden insanlarin yapacak hic mi isleri gucleri yok bu kadar yikama yapiyolar.

Cok fazla yikayinca daha temiz olmazsin, daha cok camasir suyu deterjan harcayincada oyle…sadece dogaya ve kesene zarar verirsin baska birsey degil..yorgunlukta cabasi..

Ha yol ustunde oturursun surekli toz kir pas olur ok anlarimda.. normal sartlarda hayatta 2 haftada tul perde yikayamam ben sahsen.

Ben bir kac gun yapamadigim olur mesela.. canim istemiyorsa, yogunluktan vs. Ama en fazla bi kac gun surer bu. Ruhum daralir icim cok sklir daginik alanda..

Buarada bence temizligin kolay bitmesi icin kirlenen yeri hemen temizlemek onemli. Boylece birikmiyor cok.. her yeri temizlediginde ise daha cabuk bitiyor boylece..

Her ay hali yikamak her hafta cam silmek mi cidden bunlari yapanlar ya cok hasta derecesinde takintili ya da yaslari cok genc. Benim kv gencligibde oyleymis.. ama artik saglik goturmuyor tabii..bosuna bu kadar yipratiyor insanlar kendilerini bence..

Bi arkadas her gun herseyi yere dokup duzenleyio temizliyordu ise basladi kurtuldu bu durumdan.. bence evde canlari skliyor temizlik yapiyolar.

Sevmedigim seylerden biri varsa.. o da dagilan dolaplari duzenlemek kleri duzenlemek vs. Cok vakit aliyo cunku.. ben sabirsiz biriyim yaptigim seyde hizli olsun bitsin hemen istiyorum.

Camasir birikince ruhum daralir benim mesela.. cunku onlari yikamak kurutmak katlamak uzun is. Biriktikcede birikiyor.. O yuzden haftalik 3 makina calisir en az genelde, bu hafta 6 tane oldu mesela..ama istisna durumlar oldu.

Haftada bir ev silerim toz alırım tuvalet banyo yıkarım. Camasirda haftada bir yıkarım. Perdeler camlar dolap içleri bayramdan bayrama. Halılar güzün verirm yikamaciya. Çocuk ve yemek yapmak yetiyor bana zaten

Ben bulaşık t

Değişti rengi hemde koca salon perdesi ve naptiysak üst bölgesi kötü oldu. Yol üstünde de değildim ozamanlar. Şuan her ay yıkıyorum açıkçası perde yıkamak bana külfet gelmiyor,perdemden olursam perde de alamam şuan daha önceliklerim var. En en fazla 2 ay dolar o da nadiren. Risk alıp perdemden olmak istemiyorum .
Ama işin açığı ev eşyasının hizmetçisi olduk.

Haklisin o zaman.. yikamak degde asmak sert

Siz normalsiniz, diğerleri anormal bence kuzenin falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…