- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.353
- 498
Yalan yok,rutin temizlik olurda perde 16 gunde bir yikansin,duvar 10 gunde bir silinsin gibi duzenlerim yok benim.Ben temizliğe gelen ablalara sildiriyorum arada
Bi kere de mopla kendim sildim ama onda da pisim sağolsun kızgınlığa girip bütün duvarlara işemişti. Mecbur kaldık
Valla bende de yok o terapi etkisi aksine depresif etkisi var. Keşke hiç temizlik yapmasak ama ev hep temiz olsaYalan yok,rutin temizlik olurda perde 16 gunde bir yikansin,duvar 10 gunde bir silinsin gibi duzenlerim yok benim.
Ayrica millet terapi gibi geliyor demis.Ben de tam tersi bir etki birakiyor.
Yani temizlik yaparken brownie reklaminda himmm yapan kadin imaji yaratilmista bende oyle bir sey olmuyor.
keske hic kirlenmese de hic ugrasmasam
Ayda iki kere yıkamamak için heraldeHakikatten niye 16
Valla bende de yok o terapi etkisi aksine depresif etkisi var. Keşke hiç temizlik yapmasak ama ev hep temiz olsa
Bi süpürmem lazım bugün 9. gün ev tamamen süpürülmeyeli. Öyle istemiyorum ki anlatamam
Gaza gelirim diye konuyu okudum, gelmedim
Kardeş ben taşınacam taşınacaaam. Ne topladın diye sor bi? Neredeyse hiç bişeyİki gün sonra temizlik için yardımcı biri gelecek. Evi toplamam lazım. Bir iki dolap içi düzenlemem lazım. Onu bile yapamadım. :/ çocuğu uyutup yapayım dedim. Sonra mis gibi yanına yattım. Yine dağınıklık içinde yaşıyorum :)
Kardeş ben taşınacam taşınacaaam. Ne topladın diye sor bi? Neredeyse hiç bişeyBi kitaplığı koliledim bütün ev olduğu gibi duruyor. Bırak dağınık kalsın
Temizlik sevenler toplaşıp bana gelsenize. Siz temizlik yaparken ben size kek yaparımTemizlik yapmayı severim
Temiz ortamları severim
Temiz yemekleri
Temiz kıyafetleri
Temiz olan herşeyi severim
Temiz insanıda çok severim
Çamaşır suyunun kokusunu severim
Cifin temizliğini kokusunu severim
Arada kulübü bile cifleyebilirim
Cif demişken, Müge Çiçeği ve Frezyalı Cif kokusu burnuma geldi, ohhh mis. Ben de temizlik kokusuna bayılıyorum. Kimyasalları mümkün mertebe azalttım, bazı demirbaşlarım var o kadar. Günlük olarak sirke, karbonat kullanmaya başladım. Çamaşır suyunu da olabildiğince azalttım.Temizlik yapmayı severim
Temiz ortamları severim
Temiz yemekleri
Temiz kıyafetleri
Çok geçmiş olsun. Her şey kendi beynimizde bitiyor, ne yaşadığını bilemem tabi ama her şey bizimle başlıyor. Dert bizde dermanda bizde bence :) Umarım en kısa zamanda şifa bulursunuz .Belkide haklisiniz. Bende bir de okb var. Titizlik yapmaktan sanki o kadar ruhen yoruluyorum ki daginilikla bas edemiyorum bazen. Tezat gibi gelebilir ama oyle oluyor gerçekten. Birde tabii hersey pakolojikmen. Salmak hep vardi bende zor zamanlarimda. Degismeye çalışıyorum. Teşekkür ederim yazdiklariniz için
Aynen katılıyorum her şeyi geçtim giden suya yazık o kanalizasyona karışan kimyasallara yazık. Bizim ülke de insanlar abartmayı seviyor.Aferin ona,yakın bir zamanda kıtlıktan dolayı şu savaşları başlayacak.Ona da madalya takarlar,ay ne kadar temizsin diye.Temizlik ve düzen çok güzeldir,insanın içini açar ama bu kadarı ruh hastalığına girer.Kimse kusura bakmasın.
Ahahaha yok o kadar deelEki Görüntüle 3026384
Böyle bir manzara ile karşılaşıcağımız izlenimi bıraktın
Biz kekimizide alıp mı gelsek
Temizlik yapmayı severim
Temiz ortamları severim
Temiz yemekleri
Temiz kıyafetleri
Benim parfüm anlayışımBen kimyasal temizleyiciyi sadece tuvalette kullaniyorum onu kullanirken de agzima maske takip bir an önce hizlica yapip o kokulu ortamdan kaçiyorum havalandiriyorum.
Çamasir suyunu zaten hayatimda hiç eve sokmadim. Mis kokuyor dediginiz şeyi koklayinca psikolojik olarak basim donuyor benim.
+1 bayılırımBenim parfüm anlayışımdermişim
Temizlik yapmayı severim
Temiz ortamları severim
Temiz yemekleri
Temiz kıyafetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?