Temizlik yapmaktan nefret ediyorum

Pislikten hasta olmadıkça, siz ne kadar uygun görürseniz o kadar temizlik yapın. Kimse kimseyi sınayamaz.
Kadınlar arası temizlik yarışı berbat bir şey

Banada eşim evi götürüyor diyor ama bence o kadar değil abartıyor. Zaten haftaiçi çalışıyorum eve gelip yemek mi yapayım temizlik mi boş vaktim oldukça canım istedikçe temizliyorum. Perde asacak ben olsam daha sık yıkarım ona lafım yok ona takıntılıyım ama eşim asıyor oda bir sürü lafla

Nego beni inşallah atmaz düzen grubundan

Temizlik yapmaya , malzemesini almaya Ba yı lırım
Evim eskiden sürekli beyaz sabun kokardı. Sabahları kalkar kalkmaz wc ovardım inanılmaz severim temizlik. Arkadaşlarım inanamamıştı hatta eve gelince , doğru söyle hangi yardımcıyı alıyorsun diye. Çocuktan sonra tabi eskisi kadar olmasa da yine de temiz olmaya çalışıyorum. Robot süpürge hayatımı kurtarıyor şu dönemde. Gerçekten büyük bir kolaylık. Bulandan Allah razı olsun

Bunlar, hep Kadir Ezildi'nin işi İzleyenlerin hepsi kendisini pasaklı sanıyor..

E daha nolsun! Evi kazıyana kadar temizlik yapanlar, bundan keyif alanlar buyrun yapsın. Sizi mutsuz ediyorsa yapmayın. Ben de yapamam şahsen. O şekilde yaşam benim için ömür ziyanlığı. Teyzenin birinin söylediği laf kulağımda küpe. Teyze sırtından platin ameliyatı olmuştu. Hastanede acılar içinde kıvranırken, "ellerim kırılaydı da vakti zamanında o ağır temizlikleri yapmayaydım. Sil süpür hiç yetmedi bana. Hep daha fazlasını yaptım. O temizlikleri yaptımda başım göğe mı erdi. Aksine sağlığından oldum" demişti.

İyi ki ailemle yaşıyorum. Canım anam, ufak ona yardım ediyorum.
Ben de severim ortalık temiz olsun ama tembel bir insanım. Hep aynı rutin sıkıcı bence de.

Geçen arkadaşım geldi temizlik konusu açıldı 2 ay önce yıkadım en son perdeleri dedim ay biz 16 günde bir yıkıyoruz dedi ben pasakliyimherhalde dedim
Bence abartmış
16 günde bir perde yıkamak su, deterjan ve emek israfından başka bir şey değil
Az doğaya saygılı olsunlar

Aşırı titizlik kibir belirtisi diye okumustum bir yerde. Bence de oyle. Temiz evi ne diye habire temizleyeyim ki. Açar bi dizi izler keyfime bakarim.
Mukemmeliyetci insanlarin sizi etkilemesine izin vermeyin
Dünyada yapacak o kadar üretici şey varken sürekli aynı yerleri manyak gibi temizlemek övünülecek bişey değil ki zaten , TV deki o programa bir kere rastladım herkes ne kadar titiz olduğu ile övünüyor evden cikmiyomus sürekli eli bez ustundeymis . Evden çıkmıyo sam o hayatin ne anlamı var deli gibi ev silmek için dünyaya gelmedim valla. Bı de en ücra koseleri kontrol ediyorlar toz var mı diye, olmayınca da tebrik ediyo, nasıl bir kafa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…