- 19 Kasım 2013
- 18.715
- 33.730
- 798
Haftada 2 gun gelse bu hanimlar beni bile yikayip temizleyip koyarlartürkiye şartlarına göre iyiymiş. amerika’da 6+1 müstakil eve temizlik şirketine bağlı bir kişi haftada iki gün geliyor ve 650$ alıyor.
muhtemelen şirket de kesinti yapıyor bu paradan. aylık 2.600$ pasaklılığımın bedeli kısaca.diyeceklerim bu kadar
Dokunmaaaaaağğğğğğğğğ!!!Ev hanımıyım bütün gün boşum ama temizlik yapmak o kadar gözüme geliyor ki görüncem kuzenlerim hepsi temizlik hastası o kadar ki temizlik terapi gibi geliyor diyorlar. Temiz evi tezmileyip duruyorlar. Bense temizlik diyince depresyona giriyorum etrafı pis görmeye dayanamıyorum ama yapmakta istemiyorum sadece etrafı süpürgeyle alıyorum toz alıyorum tuvaletleri düzenli her girip çıkmaya yıkıyorum bu kadar duvar silme pencere silme makinaların arkasını temizleme dolap içleri vs büyük işlere giremiyorum camlarımı yazdan belli silmedim yağmur yağıyor kar yağıyor tekrar tekrar neden yorim ki kendimi diyorum perdeler desen 2 ay oldu daha yikanmadi. Nolacak benim bu halim temizlik hastaları için doktorlar var sevmeyenler içinde olsa giderim(
2 ayda bir yıkıyomPerdeleri her ay yikayan var mi gercekten?
Çok iyi ben araştırayım bunu teşekkür ederimCamlari yerleri avizeleri siliyolar, Duvarlar kagit oldugu icin toz aliyolar sadece kuru bezle koltuklari siliyolar tum objelerin tozunu aliyolar. Perdeleri uygunsa makineye atip yikayip asiyolar. mutfak dolaplari tamamen cikarip silip yerlestiriyolar. Firin ocak davlumbaz hep temizliyolar. Dusakabin kuvet aynalar hepsini temizliyolar. Balkonlari yikayip yerlestiriyolar. Giyinme odasini makyaj masasi dahil silip yerlestiriyolar. Yatak odasi yatagi ardi arkasi hep supuruyolar. Izlerken Bende ogrendim baya hizli temizlik taktikleri var. Sabah 9 aksam 6 ya kadar calisiyolar. Oglen yemegi ve saat 3 de cay kek saati yapiyolar.
Senin profilden anlamaliydim2 ayda bir yıkıyom
Ben fonların yıkandığını bile bilmiyordum. Hanı kimse ellemiyor yaPerdeleri her ay yikayan var mi gercekten?
Fonlar hiç yıkanmıcakmış gibi hissediyordum. AydınlandımBen fonların yıkandığını bile bilmiyordum. Hanı kimse ellemiyor ya
Toz oluyormuş yıkanması gerekiyormus
Şuan sanirim sene de 2 kez yıkıyorum
Ben ciddiyim yalnızFonlar hiç yıkanmıcakmış gibi hissediyordum. Aydınlandım
Valla bende ciddiyim 1.5 senedir fonları yıkamadım hahahBen ciddiyim yalnız
Ben de 1 senedir yeni başladım işteValla bende ciddiyim 1.5 senedir fonları yıkamadım hahah
Robot nasıl kurtarıcı ya, bizi neden kurtarmadıValla temzilikten nefret ediyorum yalnız değilsiniz. 16 günde perde mi yıkanır haşatı çıkar.
Gezip dolaşacağım kendime ayıracağım zamanı temizliğe ayırmak kendime hakaret gibi geliyor hahah.
En son 6 ay önce perdelerim yıkandı. Mutfak dolap içlerim 1 senedir silinmiyor. Baharda yardımcı ile sileceğiz.
Derin temizlik kendim yapmam. Yardımcı alırım.
En büyük takıntım tuvalet banyo sürekli yıkarım.
Robot alın rahat edin cidden. Temizlik sevmeyenlerin en büyük kurtarıcısı.
Bu arada 1.5 senedir fonlarımı yıkamadım ama zaten salonda ve kimse girmiyor
Ama büyük rahatlık, evde halılar kadar pislik çeken bir şey yok. Kaldı ki mutfak halısı hemen kirleniyor, tezgah tarafına bir şey seriyorum hep. Ben de böyle çözüm buldum. Bazen iki ay da oluyor yıkamaya vermediğim öyle kalıyor, mesela evde yoksak tatildeysek gibi.
Aslında ekipmanlar iyi, eşya az, halılar da hafifse temizlik yapmak terapi oluyor. Aksi insanı üşendiriyor. Mesela güçlü bir Dyson ve Roborock ile evin pis kalma ihtimali yok. Bu arada koltuklar da maalesef çok toz tutar. Senede iki kere koltuk yatak yıkatırım. Haftalık yatak ve koltukları dysonun başlığıyla çekiyorum, ıslak bezle silmem, kiri hapsediyor. Yıkatmadan yıkatmaya su ve vakum görüyor. Zaten şirket yapıyor bunları mis
Aferin ona,yakın bir zamanda kıtlıktan dolayı şu savaşları başlayacak.Ona da madalya takarlar,ay ne kadar temizsin diye.Temizlik ve düzen çok güzeldir,insanın içini açar ama bu kadarı ruh hastalığına girer.Kimse kusura bakmasın.Geçen arkadaşım geldi temizlik konusu açıldı 2 ay önce yıkadım en son perdeleri dedim ay biz 16 günde bir yıkıyoruz dedi ben pasakliyimherhalde dedim
Ben iki günde bir mutlaka çalıştırıyorum. Yemekten sonra mutfakta özellikle her gün oturma odasını iki günde bir.Robot nasıl kurtarıcı ya, bizi neden kurtarmadı
O bende de var, tezgahım boştur. Makyaj masam boştur. Sevmem hayatta kalabalığı. Eşyaların çoğu duvara montedir, TV dahil. Her gün bir avuç suyla yer moplarım. Bu yani. Bir de elimin altında dikey süpürge, mutfak gibi yerleri sık süpürürüm. Yani yaptığım temizliği korumak aslında. Yüzeyler ve mobilyalar boş olduğu için silmesi de zaman almıyor.Ne kadar az eşya daha doğrusu gereksiz sade şık bir ev temizlemeside kolay oluyor gercekten. Ben mesela mutfak tezgahında asla baharat takimi süs püs sevmem.
Yatak odası tuvalet aynası na makyaj malzemesi parfüm vs Diziyorlar ya hani bana fenalık gelir.
Ne kadar hergun tozda alınsa kalabalık görüntü bana kirli gibi gelir.
Ben uzun yıldır evliyim ama hiç koltuk falan yikatmadim. Senede bir silerim salonu . Oturma odamda cocuklardan dolayi örtü mutlaka kullanırım koltuklara çünkü açık renk . Örtülerim yedeklidir onlarda açık renk sık yıkanır.
Yatağımda birkere yıkandı çünkü taşınırken iğrenç birseye sarmislar toz kalkiyordu. Onun haricinde alez var diye yikatmiyorum. Ama karbonat serpip bekletip süpürürum . Oda sene de birdir. Şu dyson herkes çok övüyor fakat benimkinin miladi dolmadan alamıyorum .
Allah benimkine de uzun ömür versin şu pahalilikta
Ama hep şunu hayal etmişim dır. Evi komple bosaltip tüm evi duvarları mutfak dolapları haşır huşur yikamayi
Ben tam olarak kullanamadım.Ben iki günde bir mutlaka çalıştırıyorum. Yemekten sonra mutfakta özellikle her gün oturma odasını iki günde bir.
Belkide evde iki kişi olduğumuz ve akşamdan akşama eve geldiğimiz için beni rahatlatmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?