- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pislikten hasta olmadıkçaEv hanımıyım bütün gün boşum ama temizlik yapmak o kadar gözüme geliyor ki görüncem kuzenlerim hepsi temizlik hastası o kadar ki temizlik terapi gibi geliyor diyorlar. Temiz evi tezmileyip duruyorlar. Bense temizlik diyince depresyona giriyorum etrafı pis görmeye dayanamıyorum ama yapmakta istemiyorum sadece etrafı süpürgeyle alıyorum toz alıyorum tuvaletleri düzenli her girip çıkmaya yıkıyorum bu kadar duvar silme pencere silme makinaların arkasını temizleme dolap içleri vs büyük işlere giremiyorum camlarımı yazdan belli silmedim yağmur yağıyor kar yağıyor tekrar tekrar neden yorim ki kendimi diyorum perdeler desen 2 ay oldu daha yikanmadi. Nolacak benim bu halim temizlik hastaları için doktorlar var sevmeyenler içinde olsa giderim(
Neden 16 derdim ben olsamGeçen arkadaşım geldi temizlik konusu açıldı 2 ay önce yıkadım en son perdeleri dedim ay biz 16 günde bir yıkıyoruz dedi ben pasakliyimherhalde dedim
Aynen ben de ona takıldımNeden 16 derdim ben olsam
Bunlar, hep Kadir Ezildi'nin işiEv hanımıyım bütün gün boşum ama temizlik yapmak o kadar gözüme geliyor ki görüncem kuzenlerim hepsi temizlik hastası o kadar ki temizlik terapi gibi geliyor diyorlar. Temiz evi tezmileyip duruyorlar. Bense temizlik diyince depresyona giriyorum etrafı pis görmeye dayanamıyorum ama yapmakta istemiyorum sadece etrafı süpürgeyle alıyorum toz alıyorum tuvaletleri düzenli her girip çıkmaya yıkıyorum bu kadar duvar silme pencere silme makinaların arkasını temizleme dolap içleri vs büyük işlere giremiyorum camlarımı yazdan belli silmedim yağmur yağıyor kar yağıyor tekrar tekrar neden yorim ki kendimi diyorum perdeler desen 2 ay oldu daha yikanmadi. Nolacak benim bu halim temizlik hastaları için doktorlar var sevmeyenler içinde olsa giderim(
E daha nolsun! Evi kazıyana kadar temizlik yapanlar, bundan keyif alanlar buyrun yapsın. Sizi mutsuz ediyorsa yapmayın. Ben de yapamam şahsen. O şekilde yaşam benim için ömür ziyanlığı. Teyzenin birinin söylediği laf kulağımda küpe. Teyze sırtından platin ameliyatı olmuştu. Hastanede acılar içinde kıvranırken, "ellerim kırılaydı da vakti zamanında o ağır temizlikleri yapmayaydım. Sil süpür hiç yetmedi bana. Hep daha fazlasını yaptım. O temizlikleri yaptımda başım göğe mı erdi. Aksine sağlığından oldum" demişti.Ev hanımıyım bütün gün boşum ama temizlik yapmak o kadar gözüme geliyor ki görüncem kuzenlerim hepsi temizlik hastası o kadar ki temizlik terapi gibi geliyor diyorlar. Temiz evi tezmileyip duruyorlar. Bense temizlik diyince depresyona giriyorum etrafı pis görmeye dayanamıyorum ama yapmakta istemiyorum sadece etrafı süpürgeyle alıyorum toz alıyorum tuvaletleri düzenli her girip çıkmaya yıkıyorum bu kadar duvar silme pencere silme makinaların arkasını temizleme dolap içleri vs büyük işlere giremiyorum camlarımı yazdan belli silmedim yağmur yağıyor kar yağıyor tekrar tekrar neden yorim ki kendimi diyorum perdeler desen 2 ay oldu daha yikanmadi. Nolacak benim bu halim temizlik hastaları için doktorlar var sevmeyenler içinde olsa giderim(
Bence abartmışGeçen arkadaşım geldi temizlik konusu açıldı 2 ay önce yıkadım en son perdeleri dedim ay biz 16 günde bir yıkıyoruz dedi ben pasakliyimherhalde dedim
Dünyada yapacak o kadar üretici şey varken sürekli aynı yerleri manyak gibi temizlemek övünülecek bişey değil ki zaten , TV deki o programa bir kere rastladım herkes ne kadar titiz olduğu ile övünüyor evden cikmiyomus sürekli eli bez ustundeymis . Evden çıkmıyo sam o hayatin ne anlamı var deli gibi ev silmek için dünyaya gelmedim valla. Bı de en ücra koseleri kontrol ediyorlar toz var mı diye, olmayınca da tebrik ediyo, nasıl bir kafa :)Aşırı titizlik kibir belirtisi diye okumustum bir yerde. Bence de oyle. Temiz evi ne diye habire temizleyeyim ki. Açar bi dizi izler keyfime bakarim.
Mukemmeliyetci insanlarin sizi etkilemesine izin vermeyin
Niye 16? 15 değil 17 değil neden 16? 16’nın ne gibi bir özelliği var?Geçen arkadaşım geldi temizlik konusu açıldı 2 ay önce yıkadım en son perdeleri dedim ay biz 16 günde bir yıkıyoruz dedi ben pasakliyimherhalde dedim
Büyük ihtimalle bunu yapanın ciddi okb'si var. Başka açıklama bulamadım benNiye 16? 15 değil 17 değil neden 16? 16’nın ne gibi bir özelliği var?
Takvime de işaretliyordur kesin perde yıkama günü diyeNiye 16? 15 değil 17 değil neden 16? 16’nın ne gibi bir özelliği var?
Hakikatten niye 16Niye 16? 15 değil 17 değil neden 16? 16’nın ne gibi bir özelliği var?
Bi bildiği vardır diye umut ediyorumHakikatten niye 16![]()
Ben temizliğe gelen ablalara sildiriyorum aradaSimdiye kadar duvar silmedim sanirim..
Bazen kendimi sorgulatiyorsunuz bana..