ben de yerleri süpürüyorum kısmetse robot alıp salıcam, siliyorum bi de toz alıyorum. yeterli benceEv hanımıyım bütün gün boşum ama temizlik yapmak o kadar gözüme geliyor ki görüncem kuzenlerim hepsi temizlik hastası o kadar ki temizlik terapi gibi geliyor diyorlar. Temiz evi tezmileyip duruyorlar. Bense temizlik diyince depresyona giriyorum etrafı pis görmeye dayanamıyorum ama yapmakta istemiyorum sadece etrafı süpürgeyle alıyorum toz alıyorum tuvaletleri düzenli her girip çıkmaya yıkıyorum bu kadar duvar silme pencere silme makinaların arkasını temizleme dolap içleri vs büyük işlere giremiyorum camlarımı yazdan belli silmedim yağmur yağıyor kar yağıyor tekrar tekrar neden yorim ki kendimi diyorum perdeler desen 2 ay oldu daha yikanmadi. Nolacak benim bu halim temizlik hastaları için doktorlar var sevmeyenler içinde olsa giderim(
Ben 6 aydır perde yıkamıyorumEv hanımıyım bütün gün boşum ama temizlik yapmak o kadar gözüme geliyor ki görüncem kuzenlerim hepsi temizlik hastası o kadar ki temizlik terapi gibi geliyor diyorlar. Temiz evi tezmileyip duruyorlar. Bense temizlik diyince depresyona giriyorum etrafı pis görmeye dayanamıyorum ama yapmakta istemiyorum sadece etrafı süpürgeyle alıyorum toz alıyorum tuvaletleri düzenli her girip çıkmaya yıkıyorum bu kadar duvar silme pencere silme makinaların arkasını temizleme dolap içleri vs büyük işlere giremiyorum camlarımı yazdan belli silmedim yağmur yağıyor kar yağıyor tekrar tekrar neden yorim ki kendimi diyorum perdeler desen 2 ay oldu daha yikanmadi. Nolacak benim bu halim temizlik hastaları için doktorlar var sevmeyenler içinde olsa giderim(
kirli evi bende temizlemeyi sevmem, temiz evi temizlemek hem daha kolay hem daha çabuk bitiyor...Ev hanımıyım bütün gün boşum ama temizlik yapmak o kadar gözüme geliyor ki görüncem kuzenlerim hepsi temizlik hastası o kadar ki temizlik terapi gibi geliyor diyorlar. Temiz evi tezmileyip duruyorlar. Bense temizlik diyince depresyona giriyorum etrafı pis görmeye dayanamıyorum ama yapmakta istemiyorum sadece etrafı süpürgeyle alıyorum toz alıyorum tuvaletleri düzenli her girip çıkmaya yıkıyorum bu kadar duvar silme pencere silme makinaların arkasını temizleme dolap içleri vs büyük işlere giremiyorum camlarımı yazdan belli silmedim yağmur yağıyor kar yağıyor tekrar tekrar neden yorim ki kendimi diyorum perdeler desen 2 ay oldu daha yikanmadi. Nolacak benim bu halim temizlik hastaları için doktorlar var sevmeyenler içinde olsa giderim(
Bende pasaklıyımEşiniz çok mu yorucu calisiyor?
Ben de calismiyorum da calismayinca kendimi hor kullanacak değilimCam, duvar silmedim hayatimda. Camlari en son eşim silmişti öyle duruyor.
Buyuk detayli temizlik tek basima yapamam.
Ben de supur, sil yapiyorum rutin olarak tabi ki ev temizliyorum.
Yapacak bir şey yok. Ya eşiniz de el atsin, atamam yorgunuk diyorsa arada yardimci alin. Zaten hergun yapilan işler degil duvar cam gerci yapan da vardir simdiben pasakliyim.
Aynı ben toplama, süpürme, ütü ve çamaşır bile neyse ama bulaşık cam ve yer silmeden nefret ediyorum.Ev hanımıyım bütün gün boşum ama temizlik yapmak o kadar gözüme geliyor ki görüncem kuzenlerim hepsi temizlik hastası o kadar ki temizlik terapi gibi geliyor diyorlar. Temiz evi tezmileyip duruyorlar. Bense temizlik diyince depresyona giriyorum etrafı pis görmeye dayanamıyorum ama yapmakta istemiyorum sadece etrafı süpürgeyle alıyorum toz alıyorum tuvaletleri düzenli her girip çıkmaya yıkıyorum bu kadar duvar silme pencere silme makinaların arkasını temizleme dolap içleri vs büyük işlere giremiyorum camlarımı yazdan belli silmedim yağmur yağıyor kar yağıyor tekrar tekrar neden yorim ki kendimi diyorum perdeler desen 2 ay oldu daha yikanmadi. Nolacak benim bu halim temizlik hastaları için doktorlar var sevmeyenler içinde olsa giderim(
Ahah aynı ben eşim işi yorucu hatta sabah 6 gider akşam 9 10 gelir temizlikçiye bulamiyorum armut uygulamsindan 500 e 600 e geliyorlarEşiniz çok mu yorucu calisiyor?
Ben de calismiyorum da calismayinca kendimi hor kullanacak değilimCam, duvar silmedim hayatimda. Camlari en son eşim silmişti öyle duruyor.
Buyuk detayli temizlik tek basima yapamam.
Ben de supur, sil yapiyorum rutin olarak tabi ki ev temizliyorum.
Yapacak bir şey yok. Ya eşiniz de el atsin, atamam yorgunuk diyorsa arada yardimci alin. Zaten hergun yapilan işler degil duvar cam gerci yapan da vardir simdiben pasakliyim.
Ay bu cevaplar beni ne kadar rahatlattı şimdi linç yerim diyordum herkezdenben de yerleri süpürüyorum kısmetse robot alıp salıcam, siliyorum bi de toz alıyorum. yeterli bencecamları kışın silmem eğer çamur yağmadıysa, ya da perdeler o kadar sık yıkanmaz diye bildiğimden 2 ay yıkanmaması normal geldi.
Ahahaha soğuk vallaBen 6 aydır perde yıkamıyorumhaftaiçi sürekli çalışıyorum haftasonları bazen çalışıyorum ben ancak yemek yapıp yendiğini toplaya biliyorum. Bana göre temizlik mutfakta bulaşık olmamasıdır herkesin temizlik anlayışı farklıdır. Haftada 1 defa süpürüp siler etrafı topar banyo tuvalet yıkarım. Perdelere gelene kadar iş çok. Bakalım onlara ne zaman sıra gelecek üzme canını boşver keyfine bak sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap
SağolunAhahaha soğuk valla
ay herkesin evi kendine canım niye linç yiyesiniz annem aşırı dağınık ve rahattır o kaosda yaşamaktan memnundur ona neden hiç temizlik yapmıyorsun demezdim ama ben temiz ortamı sevdiğim için bekarken herşeyi ben yapardım , şimdi kendi evinde nasıl yaşıyorsa yaşasın banane... her insanın düzeni var siz böyle mutluysanız sıkıntı yokAy bu cevaplar beni ne kadar rahatlattı şimdi linç yerim diyordum herkezden
Geçen arkadaşım geldi temizlik konusu açıldı 2 ay önce yıkadım en son perdeleri dedim ay biz 16 günde bir yıkıyoruz dedi ben pasakliyimherhalde dedimDaha ne yapacakdınız ki ?
Perdelerim 4 ay önce yıkandı.
Dolaplarım en son 4 ay önce içleri silindi.
Banyo haftada bir yıkarım.
Duvar silmek mi ? o da ne (hayatta silmedim, silmem de)
Evi çalışan kadın oldugum için haftada bir süpürüp siliyorum
boşverin bence pasaklı değiliz :) hayat temizlige cok uzun süre harcamaya degmeyecek kadar degerli. tozdan ölmüyoruz ya evimiz günü kurtarmaya yetecek kadar temiz olsa yeter :) senede 2-3 kez detaylı temizlik icin yardımcı alıyorum, robot da haftada 1-2 yerleri süpürüyor. mutfak banyo da düzenli temizlendikten sonra daha ne olsun.Bende pasaklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?