Temizlik ve koku takıntım

Tatlım normal bir şey demiyorum zaten farkındaysan.
Sanki bununla övünüp böyle yapmayanlar ölsün demişim iyi oku yazdıklarımı

Aynı ben hiç de abartı değil mesela eşim işten gelir asla o üstüyle koltuklara oturamaz zaten hemen duş alır eşofmanlarını giyer miss
Misafir gelip gittikten sonrada en azından koltukları yastıkları ıslak mendillede olsa silerim hatta direk yıkadığımda olur
Çamasırlarımın yumuşatıcı kokusu gitmemesi için dışarı asmam tabi tozda olmuyor çoksa çamaşır sadece altları dışarı asarım

Bende aynı durumdan muzdaribim
Bende aynı durumdan muzdaribim

Bi ben dertli değilim galiba bu konuda öyle sürekli elimde el beziyle gezen biri hiç olmadım bu yazdığınız seyleri yapmak zor değil ki böyle hayat gecer mi diyorsunuz ben üşengeç bir insanım ama bazı şeylere dikkat ediyorum

Çocuk olana kadar Benimde evim çok düzenliydi şimdi yetişemiyorum hele çocuk yürümeye başladıktan sonra ben topluyorum o dağıtıyo

Herkes evi temiz olsun yatağı çarşafı güzel koksun ister. Ama sizinki biraz fazla gibi geldi bana.

Ben de çok dikkat ederim temizliğe ve evin düzenine, ama bunun için günde 3 makine çamaşır yıkamaya yada gelen misafir kirletecek diye dert etmeye gerek yok inanın :)

Tertipli düzenli olun, mümkünse rutin olarak evinizi hafta iki kez temizleyin yeterli. Herşey devamlı mis gibi oluyor.

Aşırı kimyasal kullanmayın lütfen, kendinize varsa çocuğunuza da büyük zarar.

Ayyy salonumda 2 farklı koku, yatak odamda 1 farklı koku, banyoda ayrı koku , antrede başka koku ve 2 farklı fis fis da boşta bekliyor kalıcı yumuşatıcı bulamadım ah ah

Bu kimyasal kokular bende nefes darlığı yapıyor. Hiç gelemiyorum. Parfüm kullanmam. Deodorant beni direkt öldürür herhalde. Ama yabancı insanların kokusu da beni çok rahatsız eder. Her insanın kendine has bir kokusu olur ya onu diyorum ter falan değil. Mesela çocuğuma sarılırlar üstüne o insanın kokusu sinmiş olur o koku beni çok rahatsız eder çocuğu yikamayi iple çekerim. Sanırım sizinki bir takıntı OKB olabilir belki. Bir uzmanla görüşmeniz iyi olur sanırım.

Demek benim eve gelseniz pis dersiniz çünkü sıfır koku.. bütün deterjanlarım organik ve özellikle kokusuz olanı kullanıyorum. Yumuşatıcı mı aslaaaa kullanmıyorum. El sabunu bulaşık mak deterjanı ,Evime aldığım çamaşır suyu dahi organik bende bayılmıyorum bu uğurda döktüğüm paralara ama bir bilseniz ne zararlı. Bunlar dışında birinin örtündüğü battaniyeyi bende örtünmem. Yere birşey düşse balkonda veya sokakta asla giymem. Bir yeri bir kaç kez silerim. Ki bunlar bile aşırı ama benimde vazgeçemediğim şeyler.

Benim eşim de direk duş alır
Ve ben de sırf dediğiniz sebepten dolayı dışarı asmam aynen dediğiniz gibi yer bulamazsam altları sadece

Yazdığım şeyleri yapmak zor gelmiyor zaten
Sadece takıntı yapmak dediğim gibi en basitinden koltuğun yastığı kokmuş mudur diye düşünmek bile normal değil bence

Evet ben de görüşmeye karar verdim

Size pis demem tabi ki ama bir kıyafet mesela güzel koksun istiyorum.
Ama sırf güzel kokmuyor diye pis diyecek değilim eğer bu şekilde temizliyorsanız kötü de kokmaz zaten

Yapmayın Allah aşkına sağlığınıza yazık....hepimiz bir dönem takıyoruz temizliğe kokuya ama sonra insan kendine verdiği zararı farkediyor...kimyasal birçok şey çocuğum olduktan sonra evime giremedi...şimdi çok çok az kullaniyorum hele o yumuşatıcı kesinlikle yok evim güzel kokmak zorunda değil hergun havalandiriyorum temizliğinde yapıyorum gerisi umurumda değil...bence kimyasallara çok maruz kaldığınız icin en ufak kötü kökü midenizi bulandırıyor kendi kendinizi bu konuda iyilestirmelisiniz

Yumuşatıcıdan dolayı 30 yaşımda alerjik astım hastası oldum desem yeterli sanırım. Şu an deterjanım bile kokusuz ve antialerjik. Temizlik yaparken maske ile yapmak zorundayım aksi halde öksürük krizim tutuyor ki bu en az 1 hafta uykusuz geceler demek. Demem o ki mutlaka bir psikolog ile görüşün benim gibi olmadan

Benim de temizlik yaparken öksürüğüm tutuyor özellikle yağ çöz kullandıysam hatta o gün boğazım tahriş oluyor ve sesim kısılıyor

temizligi bende cok seviyorum ama siz baya abartmissiniz.yardim alin bence kendinizi de yipratmis oluyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…