- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
-
- Konu Sahibi cilekreceli_
Tatlım normal bir şey demiyorum zaten farkındaysan.Bu konular bana cok itici geliyor yaa ..
Gunde iki uc kere makine aciyorum
Gunde 45 kere camasir degistiriyorum
Kova kova yumusatici koyuyorum
Ellerim patlayana kadar siliyorum
Yok camasir suyunu icesim geliyor falan pfffff yani
Sizde biliyorsunuz ki normal bi sey degil
Insanlarin cogu artik dogal yasama gecmeye calisirken ,o kimyasallarin zararini tahmin edersiniz herhalde ..
Bi de benim erkek olsam boyle bir kadindan sıkılırdım
Dusunsene surekli elinde bez
Oraya oturma ,bunu kullanma ,ivir zivir ..
Tamam randevu alacağım en kısa sürede teşekkür ederim yorumunuz içinObsesif kompulsif bozukluk gibi duruyor. Psikiyatri bölümüne gözükmelisiniz bence. İnsanların yorumlarına pek takılmayın sanki isteyerek ve keyfi yapıyormuşsunuz gibi yorum yazmışlar.
Bende aynı durumdan muzdaribimmerhaba kk’nın güzel kadınları.
Bende aşırı takıntıya dönüştüğü için bu konuyu açıyorum.
Herşey güzel koksun, bütün çamaşırlar nevresimler buram buram yumuşatıcı, yanımda bulunan insanlar parfüm koksun istiyorum.
Evime girer girmez herkes deterjan kokusunu alır. Ben de dışardan geldiğim zaman evim öyle güzel kokuyor ki bayılıyorum.
Herşeyi kokluyorum bardakları bile.
Ve asla çalkalamadan kullanamıyorum hiçbir şeyi.
Bir kere giydiğim birşeyi asla tekrar giyemiyorum günde 2 3 makine çamaşır attığım oluyor.
Evimde 3 kurutmalık ve yetmiyorlar bana.
Birisi geldiği zaman bana uzanıp koltuklarımın yastığına başını koydu diyelim acaba ter koktu mu pis koktu mu diye düşünüp fırsat bulduğum an koklayıp kötü kokuyorsa direk makineye atıyorum.
Eşim hariç kimsenin bir kere örtündüğünü gördüğüm bir yorgan ya da battaniyeyi örtünemiyorum.
Bu takıntılarımdan nasıl kurtulurum bilmiyorum, bu bir hastalık mı, birinden ufacık bir ter kokusu gelse öğürmeye başlıyorum herkes temiz olsun istiyorum ama bu mümkün değil.
O yüzden bana bir öneriniz var mı daha önce benim gibi olup düzelen var mı merak ediyorum?
Bende aynı durumdan muzdaribimmerhaba kk’nın güzel kadınları.
Bende aşırı takıntıya dönüştüğü için bu konuyu açıyorum.
Herşey güzel koksun, bütün çamaşırlar nevresimler buram buram yumuşatıcı, yanımda bulunan insanlar parfüm koksun istiyorum.
Evime girer girmez herkes deterjan kokusunu alır. Ben de dışardan geldiğim zaman evim öyle güzel kokuyor ki bayılıyorum.
Herşeyi kokluyorum bardakları bile.
Ve asla çalkalamadan kullanamıyorum hiçbir şeyi.
Bir kere giydiğim birşeyi asla tekrar giyemiyorum günde 2 3 makine çamaşır attığım oluyor.
Evimde 3 kurutmalık ve yetmiyorlar bana.
Birisi geldiği zaman bana uzanıp koltuklarımın yastığına başını koydu diyelim acaba ter koktu mu pis koktu mu diye düşünüp fırsat bulduğum an koklayıp kötü kokuyorsa direk makineye atıyorum.
Eşim hariç kimsenin bir kere örtündüğünü gördüğüm bir yorgan ya da battaniyeyi örtünemiyorum.
Bu takıntılarımdan nasıl kurtulurum bilmiyorum, bu bir hastalık mı, birinden ufacık bir ter kokusu gelse öğürmeye başlıyorum herkes temiz olsun istiyorum ama bu mümkün değil.
O yüzden bana bir öneriniz var mı daha önce benim gibi olup düzelen var mı merak ediyorum?
Benim eşim de direk duş alırAynı ben hiç de abartı değilmesela eşim işten gelir asla o üstüyle koltuklara oturamaz zaten hemen duş alır eşofmanlarını giyer miss
Misafir gelip gittikten sonrada en azından koltukları yastıkları ıslak mendillede olsa silerim hatta direk yıkadığımda olur
Çamasırlarımın yumuşatıcı kokusu gitmemesi için dışarı asmam tabi tozda olmuyor çoksa çamaşır sadece altları dışarı asarım
Yazdığım şeyleri yapmak zor gelmiyor zatenBi ben dertli değilim galiba bu konuda öyle sürekli elimde el beziyle gezen biri hiç olmadım bu yazdığınız seyleri yapmak zor değil ki böyle hayat gecer mi diyorsunuzben üşengeç bir insanım ama bazı şeylere dikkat ediyorum
HahaAyyy salonumda 2 farklı koku, yatak odamda 1 farklı koku, banyoda ayrı koku , antrede başka koku ve 2 farklı fis fis da boşta bekliyorkalıcı yumuşatıcı bulamadım ah ah
Evet ben de görüşmeye karar verdimBu kimyasal kokular bende nefes darlığı yapıyor. Hiç gelemiyorum. Parfüm kullanmam. Deodorant beni direkt öldürür herhalde. Ama yabancı insanların kokusu da beni çok rahatsız eder. Her insanın kendine has bir kokusu olur ya onu diyorum ter falan değil. Mesela çocuğuma sarılırlar üstüne o insanın kokusu sinmiş olur o koku beni çok rahatsız eder çocuğu yikamayi iple çekerim. Sanırım sizinki bir takıntı OKB olabilir belki. Bir uzmanla görüşmeniz iyi olur sanırım.
Size pis demem tabi ki ama bir kıyafet mesela güzel koksun istiyorum.Demek benim eve gelseniz pis dersiniz çünkü sıfır koku.. bütün deterjanlarım organik ve özellikle kokusuz olanı kullanıyorum. Yumuşatıcı mı aslaaaa kullanmıyorum. El sabunu bulaşık mak deterjanı ,Evime aldığım çamaşır suyu dahi organik bende bayılmıyorum bu uğurda döktüğüm paralara ama bir bilseniz ne zararlı. Bunlar dışında birinin örtündüğü battaniyeyi bende örtünmem. Yere birşey düşse balkonda veya sokakta asla giymem. Bir yeri bir kaç kez silerim. Ki bunlar bile aşırı ama benimde vazgeçemediğim şeyler.
Benim de temizlik yaparken öksürüğüm tutuyor özellikle yağ çöz kullandıysam hatta o gün boğazım tahriş oluyor ve sesim kısılıyorYumuşatıcıdan dolayı 30 yaşımda alerjik astım hastası oldum desem yeterli sanırım. Şu an deterjanım bile kokusuz ve antialerjik. Temizlik yaparken maske ile yapmak zorundayım aksi halde öksürük krizim tutuyor ki bu en az 1 hafta uykusuz geceler demek. Demem o ki mutlaka bir psikolog ile görüşün benim gibi olmadan