- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
-
- Konu Sahibi cilekreceli_
Sanırım kokular sizde bağımlılık yapmış...merhaba kk’nın güzel kadınları.
Bende aşırı takıntıya dönüştüğü için bu konuyu açıyorum.
Herşey güzel koksun, bütün çamaşırlar nevresimler buram buram yumuşatıcı, yanımda bulunan insanlar parfüm koksun istiyorum.
Evime girer girmez herkes deterjan kokusunu alır. Ben de dışardan geldiğim zaman evim öyle güzel kokuyor ki bayılıyorum.
Herşeyi kokluyorum bardakları bile.
Ve asla çalkalamadan kullanamıyorum hiçbir şeyi.
Bir kere giydiğim birşeyi asla tekrar giyemiyorum günde 2 3 makine çamaşır attığım oluyor.
Evimde 3 kurutmalık ve yetmiyorlar bana.
Birisi geldiği zaman bana uzanıp koltuklarımın yastığına başını koydu diyelim acaba ter koktu mu pis koktu mu diye düşünüp fırsat bulduğum an koklayıp kötü kokuyorsa direk makineye atıyorum.
Eşim hariç kimsenin bir kere örtündüğünü gördüğüm bir yorgan ya da battaniyeyi örtünemiyorum.
Bu takıntılarımdan nasıl kurtulurum bilmiyorum, bu bir hastalık mı, birinden ufacık bir ter kokusu gelse öğürmeye başlıyorum herkes temiz olsun istiyorum ama bu mümkün değil.
O yüzden bana bir öneriniz var mı daha önce benim gibi olup düzelen var mı merak ediyorum?
O kokularin ne kadar zarari var bilseniz evinizden iceri sokmazsiniz.psikolojik yardim almalisiniz.merhaba kk’nın güzel kadınları.
Herşey güzel koksun, bütün çamaşırlar nevresimler buram buram yumuşatıcı, yanımda bulunan insanlar parfüm koksun istiyorum.
Evime girer girmez herkes deterjan kokusunu alır. Ben de dışardan geldiğim zaman evim öyle güzel kokuyor ki bayılıyorum.
Bir kere giydiğim birşeyi asla tekrar giyemiyorum günde 2 3 makine çamaşır attığım oluyor.
Birisi geldiği zaman bana uzanıp koltuklarımın yastığına başını koydu diyelim acaba ter koktu mu pis koktu mu diye düşünüp fırsat bulduğum an koklayıp kötü kokuyorsa direk makineye atıyorum.
Eşim hariç kimsenin bir kere örtündüğünü gördüğüm bir yorgan ya da battaniyeyi örtünemiyorum.
Bu takıntılarımdan nasıl kurtulurum bilmiyorum, bu bir hastalık mı, birinden ufacık bir ter kokusu gelse öğürmeye başlıyorum herkes temiz olsun istiyorum ama bu mümkün değil.
O yüzden bana bir öneriniz var mı daha önce benim gibi olup düzelen var mı merak ediyorum?
Belki de haklısınız işe yarar mı acabaO kokularin ne kadar zarari var bilseniz evinizden iceri sokmazsiniz.psikolojik yardim almalisiniz.
Genelde bu tarz seyler takinti da denebilir gecmiste yasanan olaylardan kaynaklaniyo olabilir.doktor bilir orasini.boyle size de eziyet.Belki de haklısınız işe yarar mı acaba
Kesinlikle hayat böyle geçmezGenelde bu tarz seyler takinti da denebilir gecmiste yasanan olaylardan kaynaklaniyo olabilir.doktor bilir orasini.boyle size de eziyet.
Abartı gibi gelebilir ama temiz insanı seviyorum ben ya..merhaba kk’nın güzel kadınları.
Ben de çok severimAbartı gibi gelebilir ama temiz insanı seviyorum ben ya..
Yalniz güzel koku uğruna da kimyasallara maruz kalmayın daha doğal ürünler kullanın.
Evde beyaz sabun kokulu deterjan vardı bana gelen kadın sürekli onu kullanıyordu ev mis gibi koksun diye artık rahatsız olup al evinde kullan demiştim
Ertesi hafta bana geldiğinde “ev gasilhane gibi kokuyor bir haftadır havalandırıyorum çıkmadı koku” demişti aklıma geldi şimdi
Bende başkasının örttüğünü falan kullanmam kıyafetleri bir kez giyerim çocuklarıma da öyle giydiririm ama deterjan kokusu her zaman iyi olmuyor söyleyim
Benimki de öyle olsa keşke bizde kurtaran taraf benim ne yazık kiah ah esim ve ben asiri titizizdir aslindaaaa... yalniz yasarken eve misafir gelcek pis olcak diye ödümüz kopardi. bi köpek sonra bebek herseyi degistirdi... sanada tavsiye ederim. gerci esim hala evi kurtarmaya calisiyor ama ben daha relaxim sanki