Sirke asla koku bırakmıyor merak edenlere :) muhakkak bikaç damla yer kapı cam sularına damlatın çok faydası var mikrop dışında çok hemde.Banyoda bile su dolu tası saç vücudunuza dökün az sirke koyup durulanıp çıkın.Sirkeyi parlatıcı yerinde senelerdir kullanıyorum tercihim hep elma sirkesi.Camları kesinlikle öneririm bulaşık deterjanıyla silin yıllardır bu yöntemi kullanırım eski atlet ya da penyelerle kurulayın.Toz bezlerinizi asla yumoşlamayın cam ve aynalarınız dalgalı oluyor.Düzenli olmaya çalışın pazartesileri genel temizliğinizi dip bucak yapın diğer günlerde rahat edersiniz.Toz almada arap sabunu uzun zamandır tercihim.
artık bende dogal ürünlere dönicem çünkü deterjanlara ve tozlara karşı alerjim var peki canım lavaboları ve banyoyu nasıl temizliyorsun ???
camlarınıza deterjan kullandıktan sonra hemen kirlendi mi ? bende denemek istiyorum....
Kesinlikle tavsiye ederim canim. Ben cok memnun kaldim. Coook ucuza iyi bir temizlik oluyor. Simdiye kadar bosuna o kadar para vermisim camsil lere. Bir damla bulasik deterjani yetiyormus.Ama unutma fazla kullanma deterjani, ozaman leke yapar.
yaz kış farketmez ki,kurutma mak.var...maksimum 1 haftada elinde olur...kızlar merhaba bişey sormak istiyorum halılarımı yıkamaya vericem ama kış geldi kurumasında problem olurmu acaba makina halısı el halısı kışın halı yıkatanınız varmı
yaz kış farketmez ki,kurutma mak.var...maksimum 1 haftada elinde olur...
teşekkür ederim yazın devamlı gönderiyorum halıları yıkamaya ama kışın hiç göndermedim doğuma yakın olsun dedim eşimde kurumaz kokar falan deyince aklım karıştı
derzlerden bahsediyorsun sanırım...onlar için özel deterjanlar var,yazıyor zaten üzerinde,ancak ucuz olanlar tabi ki işe yaramıyor...kızlar bı soruda benden banyo karolarını neyle temızlemelıyım? (karoların arasının bembeyaz olması ıcın)
kızlar bı soruda benden banyo karolarını neyle temızlemelıyım? (karoların arasının bembeyaz olması ıcın)