Temizlik ipucları verelim mi?

Kızlar derdim cam ankastre ocağımla, siyah cam ve ne yapsam istediğim gibi yağları çözemiyorum, küçük noktalar kalıyor. Siz nasıl temizliyorsunuz?

kızlar, ne güzel bilgiler paylaşmışsınız,
benim de derdim; beyaz kapılarda ufak sarı yapışkanlı lekeler var.
jiletle kazımaya kalktım, çok fena çizildi,
bunlar neyle çıkar ki?

bir de klozette etiketler var, 1-2 tane değil,
5 tane (bu kadar niye yapıştırıyorlarsa), onları neyle çıkarıyorsunuz?
yapı markette etiket sökücü gördüm, işe yara mı acaba?

Giysi dolabinin icinde lavanta cok hos olabiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar acil bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım varr :26:

Ben hayırlısıyla evleniyorum ve oturacağımız evde temizlik yaptık. Yalnız benden önce oturanlar hangi akla hizmet böyle bir şey yaptılar bilmiyorum pimapenlerin dış kısmıne komple koli bandı yapıştırmışlar. Ne yaptıysak çıkmıyor. Çekip çıkararmaya çalıştık hep parçapinçik kaldı. Telle sürttük yok, her şeyi sıktık,ovduk yok. En son jiletle kazıyalım dedik zarar vermeye başladık. Var mıdır bir bildiğiniz? Help me :KK43: :2:

Ben hayırlısıyla evleniyorum ve oturacağımız evde temizlik yaptık. Yalnız benden önce oturanlar hangi akla hizmet böyle bir şey yaptılar bilmiyorum pimapenlerin dış kısmıne komple koli bandı yapıştırmışlar. Ne yaptıysak çıkmıyor. Çekip çıkararmaya çalıştık hep parçapinçik kaldı. Telle sürttük yok, her şeyi sıktık,ovduk yok. En son jiletle kazıyalım dedik zarar vermeye başladık. Var mıdır bir bildiğiniz? Help me :KK43: :2:

Eline ameliyat eldiveni geçir ve cif kremle ve tel ovucular satılıyor marketlerde hani eskiden kullanılırdı, merak etme çok bastırmassan çizmez, eğer öyle çıkmazsa tiner dök az bekle, eğer öylede çıkmazsa açıkta satılan deterjanjılarda satılan mor renkli bi derz temizleyici var, onunla ve telle ov.. pimapeni derz temizleyici güzel beyazlatır:KK34:

Kızlar derdim cam ankastre ocağımla, siyah cam ve ne yapsam istediğim gibi yağları çözemiyorum, küçük noktalar kalıyor. Siz nasıl temizliyorsunuz?

Mutfak temizleyicilerle sildikten sonra kağıt havluyla kurulayınca biraz parlıyor. :KK49: Ama hiçbir zaman ilk günkü gibi olmuyor malesef. :KK5:

canım silikon yoktur dışarıdan sılıkon cekiliyor soguk hava içeriye girmemesi için bence sizde bir bakın kışın ısınamazsınız:KK52::KK52::KK52:

kızlar ben acılısı yapayım ben evlı degılım ama bugun anneme bana kolaylık olsun dıye malum cok acıkta yer var bunu aldım supurge kurekk egılmeden temızlık baska yontemlerınız varsa her turlu yazın bızlerı yormayan yıpratmayan pratık ne varsa

Aslinda mutfakta yerlere dokulen sacilan icin pratik bir yontem gibi geldi boyle bakinca egilmeden etmeden:26:

Beni burda herkes kiyafet ayakkabi canta meraklisi oldugumu biliyor.bugunde temizlik sirlarimi ifsa edeyim.hahaha.cok varda herhafta bir tane gelip yazayim.biliyorsunuz kirec cozuculer tamamen kimyasal maddedir.ben kullanmiyorum.kettle mi kireclendi.caydanlikmi kreclendidoldyr icine suyu sonra avcun kadar limon tuzunu at.birak kaynasin.sonuclara inanamiyacaksiniz.az atarsaniz limon tuzunu islemi tekrarlamaniz gerekecek.oyuzden bastan limon tuzunu bol atin.

Eviniz cok kokuyorsa bir ocakta baliklari kizartirken bir ocakta biradet limonun kabugunu kozleyin.en etkili oda spreyinden bile etkili oldugunu goreceksiniz.sevgiler

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum halılarımı yıkamaya vericem ama kış geldi kurumasında problem olurmu acaba makina halısı el halısı kışın halı yıkatanınız varmı

Ben surekli hali yikatirim.problem yasamadim.kupkutu geliyor.hepayni firmaya yikatirim.guvenilir bir yer bulmani tavsiye ederim.bazi firmalar yari islak gonderiyor.

Şimdi kızlarcım ben yeni evlendim o yuzden temizlik falan pek bilmiyorum. Klozeti banyoyu nasıl temizlemeliyim nasıl bez kullanmam lazım sonra atacakmıyım

Valla kızlar çalışan bir bayan için bu önerileri yapcak çookk zaman lazım:KK25:. Malesef bnm bunlar için hiç zamanım yok, ki aramızda benim gibi zamanı olmayan yada ev işi yapmaya üşenen bayan çoktur.:KK1: O yüzden hepinize çok güzel bir tavsiyem var yeni bir site keşfettim temizlikyolda.com :nazar: giriyorum buraya semtime hizmet veren ev temizlik şirketlerinden siparişimi oluşturuyorum. İstediğim belirlediğim gün ve saatler içersinde ekip gelip evimi tertemiz yapıp gidiyor. Birde kimseyle muhattap olmadan o firma senin bu firma benim aramadan. Sistem üzerinden firmaların yorumlama ve puanlamalarına bakıp istediğim gün ve saatler içersinde siparişimi oluşturuyorum. Birde oluşturduğum her siparişten puan kazanıyorum :KK1: hepinize tavsiye ederim arkadaşlar:KK9:

hemen baktım ve arada bir de olsa beni sinir eden yardımcı bayana kesinlikle bir alternatif olabilir...Teşekkürler..Gerçi fiyatları biraz fazla ama...

Merhaba arkadaşlar,

Büyük bir hata yaptım ve tuzruhunu mutfağımın lavabosuna değdirdim ve metal rengi evye yer yer karardı . Ne yapsam ki?

Şimdi kızlarcım ben yeni evlendim o yuzden temizlik falan pek bilmiyorum. Klozeti banyoyu nasıl temizlemeliyim nasıl bez kullanmam lazım sonra atacakmıyım
benim evde her lavobonun altında klozet yanında gizli bir köşede bir sünger , cif ve çamaşır suyu bulundururum ondan başka yerde kullanmam eskidikçede değiştiriyorum aynı zamandada pratik oluyor.

canım klozet temizliğini bir hoca tv de anlattı ben de öyle yapıyorum. önce klozetin dışını kapağını filan eldiven takıp ayrı bir süngerle marc banyo sıkıp ovuyorum sonra süngeri yıkayıp duruluyorum süngerle. klozetin içine de domestosu sık kenarlara filan sonra kapağı kapat 15 dk bekle. sonra kapağı açmadan sifona bas. en son da klozetin içine marc banyo spreyi sık fırçayla ovala tekrar sifona bas. pırıl pırıl ve hijyen... ben haftada bir bu yöntemle yapıyorum. hergün de normal çamaşır suyu sıkıp ovuyorum...

X