- 9 Kasım 2012
- 93
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar acil bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım varr :26:
Ben hayırlısıyla evleniyorum ve oturacağımız evde temizlik yaptık. Yalnız benden önce oturanlar hangi akla hizmet böyle bir şey yaptılar bilmiyorum pimapenlerin dış kısmıne komple koli bandı yapıştırmışlar. Ne yaptıysak çıkmıyor. Çekip çıkararmaya çalıştık hep parçapinçik kaldı. Telle sürttük yok, her şeyi sıktık,ovduk yok. En son jiletle kazıyalım dedik zarar vermeye başladık. Var mıdır bir bildiğiniz? Help me :2:
Kızlar derdim cam ankastre ocağımla, siyah cam ve ne yapsam istediğim gibi yağları çözemiyorum, küçük noktalar kalıyor. Siz nasıl temizliyorsunuz?
Ben de kullanılmayan şampuanlarla kıyafet yıkarım.Ohhh missss
Kızlar acil bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım varr :26:
Ben hayırlısıyla evleniyorum ve oturacağımız evde temizlik yaptık. Yalnız benden önce oturanlar hangi akla hizmet böyle bir şey yaptılar bilmiyorum pimapenlerin dış kısmıne komple koli bandı yapıştırmışlar. Ne yaptıysak çıkmıyor. Çekip çıkararmaya çalıştık hep parçapinçik kaldı. Telle sürttük yok, her şeyi sıktık,ovduk yok. En son jiletle kazıyalım dedik zarar vermeye başladık. Var mıdır bir bildiğiniz? Help me :2:
kızlar ben acılısı yapayım ben evlı degılım ama bugun anneme bana kolaylık olsun dıye malum cok acıkta yer var bunu aldım supurge kurekk egılmeden temızlık baska yontemlerınız varsa her turlu yazın bızlerı yormayan yıpratmayan pratık ne varsa
kızlar merhaba bişey sormak istiyorum halılarımı yıkamaya vericem ama kış geldi kurumasında problem olurmu acaba makina halısı el halısı kışın halı yıkatanınız varmı
Valla kızlar çalışan bir bayan için bu önerileri yapcak çookk zaman lazım. Malesef bnm bunlar için hiç zamanım yok, ki aramızda benim gibi zamanı olmayan yada ev işi yapmaya üşenen bayan çoktur. O yüzden hepinize çok güzel bir tavsiyem var yeni bir site keşfettim temizlikyolda.com giriyorum buraya semtime hizmet veren ev temizlik şirketlerinden siparişimi oluşturuyorum. İstediğim belirlediğim gün ve saatler içersinde ekip gelip evimi tertemiz yapıp gidiyor. Birde kimseyle muhattap olmadan o firma senin bu firma benim aramadan. Sistem üzerinden firmaların yorumlama ve puanlamalarına bakıp istediğim gün ve saatler içersinde siparişimi oluşturuyorum. Birde oluşturduğum her siparişten puan kazanıyorum hepinize tavsiye ederim arkadaşlar
Şimdi kızlarcım ben yeni evlendim o yuzden temizlik falan pek bilmiyorum. Klozeti banyoyu nasıl temizlemeliyim nasıl bez kullanmam lazım sonra atacakmıyım
benim evde her lavobonun altında klozet yanında gizli bir köşede bir sünger , cif ve çamaşır suyu bulundururum ondan başka yerde kullanmam eskidikçede değiştiriyorum aynı zamandada pratik oluyor.Şimdi kızlarcım ben yeni evlendim o yuzden temizlik falan pek bilmiyorum. Klozeti banyoyu nasıl temizlemeliyim nasıl bez kullanmam lazım sonra atacakmıyım
Şimdi kızlarcım ben yeni evlendim o yuzden temizlik falan pek bilmiyorum. Klozeti banyoyu nasıl temizlemeliyim nasıl bez kullanmam lazım sonra atacakmıyım