kızlar nolur bana inşaat kalıntılarını çıkaracak bi püf nokta söyleyin,inşaattan yeni çıkmış sıfır bi eve taşınıcam ve evin heryeri sıva,harç kalıntısı ,boya döküntüsü bi kısmını spatulayla kazıdım fakat hala çıkmayan yerler var ne yapabilirim???
Kızlar duşakabinimin zeminindeki fayanslar öbek öbek beyaz leke içinde. Ne yaptımsa olmadı. Domestos döktüm beklettim daha sonra fırçayla ovdum. Ama kuruyunca yine aynı hale geldiler. Neler denemedim ki porçöz, deterjan fayda etmedi. En son yeni çıkan cillit marka püskürtülen spreyden aldım sıkıp bir süre beklettiklen sonra fırçaladım fayansları ama o da sonuç vermedi. Fayanslar hala beyaz leke içindeler. Nolur bi çaresini söyleyin çok kötü duruyo banyoya girmek istemiyorum o yüzden.
kızlar nolur bana inşaat kalıntılarını çıkaracak bi püf nokta söyleyin,inşaattan yeni çıkmış sıfır bi eve taşınıcam ve evin heryeri sıva,harç kalıntısı ,boya döküntüsü bi kısmını spatulayla kazıdım fakat hala çıkmayan yerler var ne yapabilirim???
birde sorum var hanımlar.ben çocuklarıma genelde beyaz çorap giydiriyorum haliyle çokda çabuk kirleniyor yıkansa bile gri izler kalıyor.çorap altları tam beyaz olmuyor maalesef.sürekli çorap almak zorunda kalıyorum külotlu çorap olduğu için üstler sapasağlam ama ayak kısımları ya yıkanmaktan delinmiş yada grileşmiş oluyor sizler nasıl yıkıyorsunuz çoraplarınızı acaba :26:
kesin çıkıyor mu kızlar yaa bendede var bu sorun banada kabartma tozu önerdiler bide onu deneyeceğim
kıslar sirke koku yapmıyo mu ya nasıl bi karışım yapıyosunus da kokmuyo, ne kadar suya ne kadar sirke, yada direk sirkeyi mi kullanıyosunus ;S
Bide bulasik makinesine camasir suyu koyan arkaslar bende her seferinde az eklerdim sonra bulasiklar cok kotu cikmaya basladi.servis cagirdik ve bana sebebinin camasir suyu oldugunu soyledi.normalde nasil kopuruyo domestos makinedede oyle kopuruyomus.hatta lavabonun icini dokup kopurttu duruladi ve kopuk suzgecte kalinca iste makinedede boyle oluyo bulasiklariniz asla tam durulamiyo demisti.ben artik kullanmiyorum makinede.sirke icin olabilirligi var demisti
Kizlar daha önce yapan söyleyen oldumu bilmiyorum ama gecenlerde tv de cam temizleme hakkinda program izledim. Profesyonellerin camsil kullanmadigini, bulasik deterjani kullandigini söyledi uzman olan kisi. Uzun surede toz tutmadigini. Bugun denedim gercekten camlar piril piril oldu, ama uzun sure temiz kalirmi bilmiyorum bakalim gorecegiz. Bir miktar suya (benimki bir 2 litrelik bi kova suydu))SADECE 1 damla bulasik deterjani katiyoruz, sungerle cama surup, cam cekpasi ile cekiyoruz. Ve bitti. Ama deterjan sadece 1 damla olcakmis. Belki demek isteyen olur.
Bu arada sirke kokusundan nefret ederim ama bukadar övgu aliyor, bidahakine yerleri silerken deneyeyim bakalim. Acaba koku uzun sure kalirmiki evde?:26: