Temizlik ipucları verelim mi?

çaydanlık ve ketılımda oluşan kireçler için limontuzu kattığım suyu kaynatıyorum. balık yapmışsam eğer suyun içine sirke koyup kaynatırım.
derz araları kirlenmişse bir fıs fıs yardımıyla kireç çözücü sıkar 3 4 saniye sonra hemen paspasla silerim.
kağıt havlu ve camsille camlarımı silerim
birde her odada bir oda kokusu vardır.
tuvaleti her kullanımdan sonra yüzey temizleyici + çamaşır suyu karışımıyla yıkar çıkarım.
benden bu kadar.

arkadaşlar merhabalar
banyoda yapışkanlı sabun raflarından vardı
geçenlerde düştü ve ne yazıkki yapışkanı kalın ve belirgin şekilde fayansta kaldı.
bıçakla kazımak istemiyorum fayansı çizzmemek için
bu kalıntıları nasıl yok edebilirim bir fikri olan varmı?

canım benim....deterjan olarak calgonit toz kullanıyorum....ayrıca bulaşıkları sıcak su ile deterjandan geçirmeden asla makineye atmıyorum...en yeni bardaklarımın bile bu durumda olması beni makineden soğuttu....

benimde aynı sorunum vardı makinama gelen servis toz deterjan kullanmamamı tablet kullanmamı söylemişti.gerçektende öneriyi denedikten sonra kesildi sanada uygulamanı tavsiye ederim

benimde aynı sorunum vardı makinama gelen servis toz deterjan kullanmamamı tablet kullanmamı söylemişti.gerçektende öneriyi denedikten sonra kesildi sanada uygulamanı tavsiye ederim

bir süredir tablet kullanıyorum...ama hiçbir farklılık olmadı..acaba makineden mi..

Ben 4.5senelik evli 2 çocuk sahibi eski çalışan yeni evhanimieiligin evliliğini ilk yıllarında is bimezligi ve tembelliği yüzünden tartışma ile geçmiş bi gariban/tembel/pasakli her ne derseniz artık öyle bi bayanım. Her yer birbirine girmiş olsa ruhum daralıp rahatsız urum ama bismillah deyip de başlayamam başlasam da 2 odayı ancak bitirebilirim.. 2 çocuğum da küçük!. Büyük 3.5 yaşında zaten kıskançlık triplerinde ise başlayıp onla oynamasam ya altına kaçırır ya 4 aylık kardeşini sıkıştırir zor zahmet başladığım is yarıda kalır gurbetteyim çocukları bırakacağım kimse yok hasili kelam siz o kadar işi o kadar zamanda nasıl yapıyorsunuz nasıl istahlaniyorsunuz bilmek istiyorum ve de aşk sevk duası istiyorum sizlerden temizlik için. Ayrıca şimdi alintilayamadim çalışan bayan olup temizliği cuma yapan arkadaşın listesini not aldım yarın elimden geleni yapıcam inşallah.

canlarım meraba bende nacizane bir öneride bulunuyum annemden öğrendim herhangi bir yağ lekesiii veya koltuğa dökülen çay lekesini anında cıkarıyor bulaşık deterjanı ::) cok basit herkesinde evinde vardır bende denedim gecenlerde sekerli çayım füme rengi koltuğuma döküldü okula geç kalıyordum hemen aldım bulaşık deterjanını bide ıslak mendili 2 dakka da eser kalmadı valla . umarım faydası olur size de

kayımvaldemin çamaşırları mis gibi kokuyor eşimle evleneli 1.5 sene oldu kazakları o kadar yıkanmasına rağmen onun yumuşatıcısı kokuyor farklı yumuşatıcı kullanmama rağmen. sorup öğrenmek de istemiyorum aramız pek iyi değil. makinemde bir sürü yöntem denedim. ama olmadı. şimdi aklıma geldi onu denicem sonuç alınca yazıcam mutlaka. yöntemim şu biraz zahmetli olacak ama yapıcam
makinede yıkanan çamaşırları leğene koyup yumuşatıcı suda 2 saat falan bekleticem sonra sulu sulu makineye koyup sıkma yaptırcam bakalım kalıcı olacak mı?
bugüne kadar yaptığım yöntemlere gelince
makinem arçelik Arçelik 8124 HSYE Ekonomist
makinemin bitmesine az kala yumuşatıcı eklemek
yumuşatıcı az koymak/ çok koymak
yumuşatıcı alınca bekletmek
makinemde ek ayar olan durulama programını makine bitince extra çalıştırmak
bunlardan sonuç alamadım.
inşallah aklıma gelen bu yöntemden sonuç alırım

kızlar bende temızlık daha dogrusu hıjyen takıntım var evıme gelen bırısının pacaları yerlerı supuruyorsa ıcten ıce kahrolurum veya ayakkabılarını cıkarırken pis yere basıp oyle eve gırerse bıtmıstır benım ıcın =( baska benım gıbı olan var mı?

kayımvaldemin çamaşırları mis gibi kokuyor eşimle evleneli 1.5 sene oldu kazakları o kadar yıkanmasına rağmen onun yumuşatıcısı kokuyor farklı yumuşatıcı kullanmama rağmen. sorup öğrenmek de istemiyorum aramız pek iyi değil. makinemde bir sürü yöntem denedim. ama olmadı. şimdi aklıma geldi onu denicem sonuç alınca yazıcam mutlaka. yöntemim şu biraz zahmetli olacak ama yapıcam
makinede yıkanan çamaşırları leğene koyup yumuşatıcı suda 2 saat falan bekleticem sonra sulu sulu makineye koyup sıkma yaptırcam bakalım kalıcı olacak mı?
bugüne kadar yaptığım yöntemlere gelince
makinem arçelik Arçelik 8124 HSYE Ekonomist
makinemin bitmesine az kala yumuşatıcı eklemek
yumuşatıcı az koymak/ çok koymak
yumuşatıcı alınca bekletmek
makinemde ek ayar olan durulama programını makine bitince extra çalıştırmak
bunlardan sonuç alamadım.
inşallah aklıma gelen bu yöntemden sonuç alırım

1,5 sene kokan yumuşatıcı hemde yıkanan çamaşırda ... :26: enteresan !
bence yumuşatıcıdandır cnm o marka kullan hatta bize de söyle ...

yumuş un mavi renginin kokusu çok kalıcı ben oğlumun küçük gelen kıyafetlerini hurca koyup bazanın altına koymuştum 1 sene fln oldu yani geçenlerde baktım hala yumoş kokuyo ben hep mavi rengini kullanıyorum nevresimlerde fln dolabı açınca mis gibi kokuyo

yumuş un mavi renginin kokusu çok kalıcı ben oğlumun küçük gelen kıyafetlerini hurca koyup bazanın altına koymuştum 1 sene fln oldu yani geçenlerde baktım hala yumoş kokuyo ben hep mavi rengini kullanıyorum nevresimlerde fln dolabı açınca mis gibi kokuyo

o zaman arkadaşın kayınvalideside sanırım yumuş kullanıyo mavi yumuş ... bi yerden daha duymuştum mavisinin kalıcı oludğunu ...​

kızlar bende temızlık daha dogrusu hıjyen takıntım var evıme gelen bırısının pacaları yerlerı supuruyorsa ıcten ıce kahrolurum veya ayakkabılarını cıkarırken pis yere basıp oyle eve gırerse bıtmıstır benım ıcın =( baska benım gıbı olan var mı?

aynı şey bende de var ne yazıkki

arkadaşlar..stv de temizlikle ilgili bir program var..."evim evim temiz evim" idi sanıyorum...bu programda kullanılan deterjanlar hengileri..özellikle kırmızı olan kir çöz dedikleri...adı ne acaba..

aspirin marka temizleyiciyi kullanan vardır. arkadaşlar onunla pvcleri sildikten sonra duruluyor musunuz??

X