Temizlik ipucları verelim mi?

canım annem yumoş extra lilyum&lotus çiçeği dış yüzeyi mavi olandan kullanıyo harika kokuyo ve acayip kalıcı..2 hafta sonra bende evimde kesinlikle bunu kullanıcam..çamaşırın yeni yıkandığında parfüm bile sıkmak istemiyosun düşün harika kokuyo..tavsiye ederim herkese..

fayans araları için yapı marketlerde derz kalemleri var; onunla çizilip toptan temizlik sağlanabilir. Annem öyle yapmıştı. Ayrıca sıvı temizleyiciler de satılıyor. Bulaşık makinesinde bulaşıklarınız için sıvı bulaşık deterjanlarını öneririm bardakalr tabaklar çizilmiyor daha temiz çıkıyor. Yalnız çamaşır suyu kullanıyorsanız onun iyice durulanmasına dikkat edin; uzun proğramları seçin. Malum bulaşık makinesini daha az su harcıyor elektrik harcıyor diye tercih ediyoruz :))

imdatttttttttt

franke ocağım var. her neyle silersem sileyim. içinde su damlacıkları gibi lekeler kalıyor. ne yapmalıyım kızlar

malesef türk kadınlarının çoğu bu nedenlerle bebek bile düşürebiliyor. hele cam silme gibi tehlikeli işler de var malesef. kendimizi yormadan kolaylaştırmanın yollarını düşünmek ve paylaşmak sebebiyle de paylaşıyoruz. temizlik bizi hastalıklardan korumak için olmalı,, yoksa temizlik işleri bizi hasta ediyor. pratik fikirlere, yorulmadan - tehlikelerden korunarak fikirlere ihtiyaç var. herşeyin başı sağlık. sana katılıyorum. bazen boşvermeyi bilmek de güzel.

hem evlenmem, hem de çalışmaya başlamam ilk başta beni oldukça yordu ve strese neden oldu. planlar- programlar hazırladım uymaya çalıştım, neler neler yaptım. ama asıl olan hayatımı neredeyse unutuyordum. haftalık- aylık temizliğimi yine yapıyorum. ama stres olmadan yapmaya çalışıyorum. ben genelde hafta sonu yapıyorum temizliği. belli bir gün balirlemedim, canım hangi gün isterse o gün de yapabiliyorum.

her türlü temizliği işi zaten yapıyoruz, pek değişen şeyler yok. ama şunlara uyarak iş yapıyorum;
mutlaka hareketli bir müzik çalmalıyım.
neşe içinde çalışmalıyım, eğlenceli hale getirmeliyim,
kapalı, rahat ama şık- rengarenk kıyafetler giymeliyim.

bir de evde fazla eşya bulundurmamaya gayret etmek gerekiyor, en başta az eşya almak hem bütçeyi zorlamıyor, hem de sonrasında kolaylık oluyor.

Allah bizlere kolaylıklar versin.

arkadaşlar yatak dolaplarınızdaki koku sorununu nasıl çöüyorsunuz.sürekli kapakları açık bırakmak da olmuyor.yardımcı olursanız sevinirim

bulaşık deterjanının makineye bir zararı olmuyor mu?...

arkadaşlar yatak dolaplarınızdaki koku sorununu nasıl çöüyorsunuz.sürekli kapakları açık bırakmak da olmuyor.yardımcı olursanız sevinirim

kokulu sabunları rendele tül gibi delikli bir şeyin içine koyup çamaşırların arasına yerleştir
koku felan kalmaz

imdatttttttttt

franke ocağım var. her neyle silersem sileyim. içinde su damlacıkları gibi lekeler kalıyor. ne yapmalıyım kızlar

bulaşık makinası parlatıcısını kuru beze dök biraz onun sil çok güzel parlatır canım..

bende yumoş extranın yeşilini kullanıyorum herkes ne kullandığımı soruyor mis gibi kesinlikle dene derim...

o çamaşır suyu çıkıyor mu sizce o bulaşıklardan? deterjan neyinize yetmedi ben anlamadım ki?

sürekli aynı kimyasal maddeyi kullanmaktan kaçının arkadaşlar, eğer bilmediğiniz bir zararı varsa sürekli kullanmayarak yaratacağı etkiyi azaltmış olursunuz. bunu ben demiyorum, bir uzmandan okumuştum, adını hatırlayamıycam. günlük yaşantımız resmen bir kimya labaratuarı gibi zaten ama sizler de iyice abartmışsınız. iki ayrı temizlik maddesini karıştırmak oluşan kimyasal tepkime ile beklediğinizden farklı sonuçlar doğurabilir. yani biiiir sürü temizlik maddesi kullanmak marifet değil ki, atık su ile doğaya karışıp yarattığı tahribatı saymıyorum bile. her şey gibi, temizlik de kararında güzel. bu raydan çıkmış yaşam tarzı o "k" ile başlayan çok kötü bir hastalık var ya, işte ona davetiyedir. ve sanırım bu hijyen takıntısından birzcık daha önemli.

kızlar ya bende birşey sorucam.temizlik yaparken ilk etapta ev mis gibi kokuyo ama sonrasında kokudan eser kalmıyo.kimi evlerde gitmiyo acaba detarjandanmı sizler neler kullanıyosunuz yerlerı sılerken mesela.hangi ürünlerden memnunsunuz paylasırsanız cok sevınırım

ahşapta pronto portakal kokulu olanından..yine ahşap cilası olarakta pronto..
fayans olan yerler içinde bingonun turunculu yeşil kapaklı olanı ...
koltuk silerkende koslanın köpüğünü sürüp makineye çektirdiğimizden ...:))))
bide yapma çiçeklerime yumoşun oda spreyini sıkarım ara ara,koltuklara perdelere fln sıkmam ....

ben çamaşır deterjanı beğenemiyorum bi türlü e son sıvı deterjan almıştım ama ondanda memnn kalmadım tavsiyeniz varmı???

deterjan olarak beyazlarda ya arielin beyazlar için olanı yada persilin beyazlar için olanı birde mutlaka içine kosla vanish atıyorum renk atma derdi yoksa çamaşırsuyu kullanıyorum renklileri sıvı deterjanla yıkıyorum mutlaka çünkü yüksek ısı bozuyor renkleri düşük ısıda yıkayınca bembeyaz deterjan lekeleri kalabiliyor bazılarında kurutma makinasında zaten yumuşacık oluyolar yumuşatıcı sadece kokusu için kullanıyorum yumoşun babysi güzel

kizlar sararmis fayanslar icin önerebileceginiz ürün var mi

bizim burada (kütahya) temizlik marketlerde fayans temizleyici diye bişey var tuz ruhu gibi zararlı değil derzleri sökmüyo ama bembeyaz yapıyo duşakabinin kireçlerinide gideriyo

kızlar yeni bir ürün keşfettim. dökme temizlik malzemesi satan dükkanlarda bulunuyor. adı tampa. camsil şişesine döküyorum üzerine su ekliyorum onunla toz alıyorum. yerleri falan da onla siliyorum. hem toz konmuyo hem de ben sabun kokusuna bayılırım koku kalıcı oluyo. fiyatı da öyle pahalı değil. küçük pet şişelerde şişesi 1.250

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…