Temizlik ipucları verelim mi?

bulaşık makinasına kaşık çatalları yerleştirirken karışık değil de, bir göze çatalları, bir göze kaşıkları, bir öze bıçakları, bir göze küçük çatalları vs koyuyorum....yıkanınca uğraşmadan yerlerine koymak çok kolay oluyor....ayrıca makinada kararan çatal kaşıklar için ayda BıR makinanın gözüne çamaşır suyu koyun...tavsiye ederim...:hulya:

harika bir öneri, paylaşımın için teşekkürler. denedim, çatal kaşıkları yerleştirek müthiş kolay oldu. herkese tavsiye ediyorum.

kızlar bir alemsiniz valla mesela halınızı neyle silersiniz,bulaşık deterjanınız ne yada çamaşır işte böle şeeyler e malum hep iş hep işş.

halıları geçen ariel matik ile sildik tüm lekeler çıktı......:KK37:

Makinada yıkadığımız tencerelerimizin içlerinde sanki hiç yıkanmamış gibi tuhaf lekeler olabiliyor.
Çözümünü buldum Tencereyi makinaya atmadan süngere cif i döküyorum tencerenin içini bir ovuyorum.
Makinaya öyle atıyorum.Sonuçmu deneyin ve görün
:81:

valla bilmiyorum ki canım inşallah çıkarır.Bizimkiler yün halı ve açık renk bu ariel kesin çözüm sağladı:KK37:

Benimde aynı krem renk ağırlıklı ve yün..
Halı silmek için ariel matik almim dedim ama madem öyle tertemiz yapıyor bende deneyeceğim :KK71:.
Nasıl yapıcam peki sıcak suyla deterjanı karıştırıcam neyle ( bez,eski lif v.s) silicem peki ?

Benimde aynı krem renk ağırlıklı ve yün..
Halı silmek için ariel matik almim dedim ama madem öyle tertemiz yapıyor bende deneyeceğim :KK71:.
Nasıl yapıcam peki sıcak suyla deterjanı karıştırıcam neyle ( bez,eski lif v.s) silicem peki ?

canımcımm çamaşır yıkamak için kullanılan arieli bi kovaya içine su falan koy normal bi bezle sil sakın çamaşır suyu falan kullanma bizimki biraz battı bu yüzden:KK53::KK53::KK53::KK53:

kızlar domestosun yeni yüzey temizleyicisi süper bişey. yeşil olanından aldım misss gibi kokuyor hemde kokusu kalıcı, tavsiye ederim. :82:

ben domestosla arielin leke çıkarıcısını hanı su yeşil olanını kullanıyorum.ikisi karıştırınca harika bir koku ve hijyen oluyo ikisi karışında köpük oluyo kendiliğinden bayılıyorum onunla yıkamayı heryeri..
valla ben abartıyorum sanırım ama balkona bile yumuşatıcı dökerim azıcık.
bide her bulaşık makinasına çamaşır suyu koyarım çalıştırmadan.temizlik kokusu iyide hjyen daha öenmli.gece iş yapmayada bayılırım bu arada:):KK64::KK6:

kızlar bulasık makınesının hangi gözune koyuyorsunuz camasır suyunu.. bende koycam ama nasıl yapsam bilemedim ..annem makınenın ıcnde bir kaba koyardı ama yıkılyıor bazen o kap bosa gidiyor..
birde yatak odası halılarım beyaz renk royalin .. neyle silmem lazım ?
sorularımın dısında bende evimi önce güzelcene bir cekiyorum dip köşe..
sonra viledama sıcak su koyuyorum ..pronto ahsap yuzey temizleyicimide atıyorum bazende camasır suyu katarım .. öyle sılıyorum ..
cam sille de camlarımı aynalarımı silerim cam bezi eşliğinde.. toz içinde mikrofiber bezlerimden kullanıyorum .
birde bana camasırlarımı coook güzel kokutcak yumusatıcı artık neyse ondan lazım ..ne önerirsiniz..
bingo kullanıyorum 6 kg olandan ama istedigim kdr cok kalıcı güzel kokmuyor..

kısaca şunu söyleyeyim :)
annem cam silerken öyle yüklendi ki cam bileklerine girdi :KK43: 6 yaşındaydım :KK43:
bi teyzem cam silerken kaburgalarını kırdı :KK43:
öbürü belden fıtık ameliyatı oldu :KK43: temizlik yüzünden :KK43:
diğer teyzem şuan fizik tedavi görüyo kolları ve dizlerinden yine temizlik yüzünden :KK43:
diğer teyzem ev temiliğinden bi deri bi kemik kalıyo :KK43:
böyle bi ailem var işte :KK43: daha yaşım 25 :KK43: küçükken çırptığım koca halılar yüzünden ciddi bel ağrısı çekiyorum :KK43: haftada bir değil her akşam yerleri siliyorum, banyo, wc temizliyorum, toz alıyorum :KK43:
nışanlım benden bıkıyo :KK43: onu nasıl alıştırcam ???? oda cok dağınık benim aksime :KK43:

kizlar sararmis faya nslar icin önerebileceginiz ürün var mi

tabikitemizlik ürünleri satan marketlerdew fayans parlatıcı diye satılan bi ürün var onunla temizle süper oluyo sadece fayanslar değil duşakabindeki kireç lekelerinide çok güzel temizliyor derzleri sökmeden bembeyaz yapıyor ve erkek parfümüne benzer bi kokusu var

kısaca şunu söyleyeyim :)
annem cam silerken öyle yüklendi ki cam bileklerine girdi :KK43: 6 yaşındaydım :KK43:
bi teyzem cam silerken kaburgalarını kırdı :KK43:
öbürü belden fıtık ameliyatı oldu :KK43: temizlik yüzünden :KK43:
diğer teyzem şuan fizik tedavi görüyo kolları ve dizlerinden yine temizlik yüzünden :KK43:
diğer teyzem ev temiliğinden bi deri bi kemik kalıyo :KK43:
böyle bi ailem var işte :KK43: daha yaşım 25 :KK43: küçükken çırptığım koca halılar yüzünden ciddi bel ağrısı çekiyorum :KK43: haftada bir değil her akşam yerleri siliyorum, banyo, wc temizliyorum, toz alıyorum :KK43:
nışanlım benden bıkıyo :KK43: onu nasıl alıştırcam ???? oda cok dağınık benim aksime :KK43:

doğru yolda olmadığınızın -ailecek- farkındasın:))) bence nişanlını alıştırmak yerine sen biraz ona alışmaya bak sağlığın için:KK34:

kızlar bulasık makınesının hangi gözune koyuyorsunuz camasır suyunu.. bende koycam ama nasıl yapsam bilemedim ..annem makınenın ıcnde bir kaba koyardı ama yıkılyıor bazen o kap bosa gidiyor..
birde yatak odası halılarım beyaz renk royalin .. neyle silmem lazım ?
sorularımın dısında bende evimi önce güzelcene bir cekiyorum dip köşe..
sonra viledama sıcak su koyuyorum ..pronto ahsap yuzey temizleyicimide atıyorum bazende camasır suyu katarım .. öyle sılıyorum ..
cam sille de camlarımı aynalarımı silerim cam bezi eşliğinde.. toz içinde mikrofiber bezlerimden kullanıyorum .
birde bana camasırlarımı coook güzel kokutcak yumusatıcı artık neyse ondan lazım ..ne önerirsiniz..
bingo kullanıyorum 6 kg olandan ama istedigim kdr cok kalıcı güzel kokmuyor..

bulaşıkların üzerine sıkıyorum ben domestosu
aman haa fazla sıkmayın sonra bende olduğu gibi köpükler makine içine sığmayıp kenarlardan taşmaya başlar :KK53:
halıları az biraz omamatik biraz kosla koyup lifle siliyorum ben

gitmeyecek kalıcı vernel hala piyasada yok ama yine en kalıcıları yumoşun extraları :82: onuda normalinden fazla koymak gerekiyo

benim taktiği uygulayabilirsiniz uğraşabilirseniz
makine tam verneli alırken ben boşlatıyorum 3 4 kapak sonra makineyi durduruyorum
en az yarım saate bekletip devam ettiriyorum hem daha yumuşak hemde işliyo koku çamşaırlara :KK42:

bende cam sil bitmişti onun içine domestosu koydum azcıkta sulandırdım bulaşıkların üstüne sıkıyorum bardakların da içine sıkıyorum.mis gibi oluyorum :)

X