Bu viledanın ucu nasıl microfiberli oluo cnm markası ne acaba yeni mi çıktı???
Kızlar bir de ben mutfak dolaplarınızı neyle siliyorsunuz acaba onu öğrenmek istiodum sildikten sonra açınca şöle güzel koksun istiorummm daCADIARZU
Bu viledanın ucu nasıl microfiberli oluo cnm markası ne acaba yeni mi çıktı???
Kızlar bir de ben mutfak dolaplarınızı neyle siliyorsunuz acaba onu öğrenmek istiodum sildikten sonra açınca şöle güzel koksun istiorummm daCADIARZU
Rezervuar bloklar çok işe yarıyor tavsiye ederim, tablet halinde satılıyor ve sifon deposuna atılıyor suyu maviye boyuyor, her sifon çekişinizde mavi su akıyor çok hoş görüntü oluşuyor. hem kireci önlüyor hem çok güzel kokuyor hemde köpüklü. şiddetle tavsiye ederim.
bu hoşuma gitti her markette bulunur mu acaba, nedense hiç görmedim bunlardan.
ya kızlar bide dolap mevzusu açmıişsınız. yatak odamın dolapları 7aylık ama hala mobilya kokusu gitmedi. çamaşırlarda yumuşatıcı kokusu kalmıyor mobilyanın kokusu siniyor. ne yapmalıyım yaa?
bu hoşuma gitti her markette bulunur mu acaba, nedense hiç görmedim bunlardan.
ya kızlar bide dolap mevzusu açmıişsınız. yatak odamın dolapları 7aylık ama hala mobilya kokusu gitmedi. çamaşırlarda yumuşatıcı kokusu kalmıyor mobilyanın kokusu siniyor. ne yapmalıyım yaa?
arkadaşlar eve temizlik için bayan çağırdım
bir de baktım ki lavaboları fırçaladığım fırçayla klozeti de fırçalıyor. buna bir kez başka birinde daha denk geldim. düşünmeye başladım acaba bende mi bir sorun var diye
sizce normal mi? böyle mi olması gerekiyor?
bir de baktım ki lavaboları fırçaladığım fırçayla klozeti de fırçalıyor. buna bir kez başka birinde daha denk geldim. düşünmeye başladım acaba bende mi bir sorun var diye
kızlar buzdolabım da bi koku var iğrenç kokuyo bişeler bozulmadı da ama bu koku nerden geldi anlamadım
sirkeyle sildim
karbonatla sildim
süt koydum dolaba
kahve ve prinç koydum
mangal kömürü koydum
ve pudraladım
amaaa koku geçmedi
sizin bi öneriniz varmıııı ???
perdelerinizi ve tüllerinizi kaç derecede ve hangi programda yıkıyosunuz?
ben tüllerimi sentetik 40 derecede yıkamıştm ıslak astım yatak odamdaki tülüm çok düzgündü ama mutfağımdaki kırışık gibi geldi ütüledm. siz ütülüyomusunuz geniş bilgi veririmsnz? 40derece çokmu acaba ama 30 derecede soğuk gibi kir çıkmaz gibi geldi bana eyvahedigeldismile
narin 30 da yıkıyorum ben. kosla tülle. yok çıkıyor merak etme. çıkmasa benim sigaradan mahfolan mutfak tüllerimin kiri çıkmazdı sempatiksalakcinni
bu arada yeni nikin hayırlı olsun :))
ben narinde atıyorum canımperdelerinizi ve tüllerinizi kaç derecede ve hangi programda yıkıyosunuz?
ben tüllerimi sentetik 40 derecede yıkamıştm ıslak astım yatak odamdaki tülüm çok düzgündü ama mutfağımdaki kırışık gibi geldi ütüledm. siz ütülüyomusunuz geniş bilgi veririmsnz? 40derece çokmu acaba ama 30 derecede soğuk gibi kir çıkmaz gibi geldi bana eyvahedigeldismile
narin 30 da yıkıyorum ben. kosla tülle. yok çıkıyor merak etme. çıkmasa benim sigaradan mahfolan mutfak tüllerimin kiri çıkmazdı sempatiksalakcinni
bu arada yeni nikin hayırlı olsun :))
buzdolabı nofrost olunca koku oluyor malesef. derin donduruculu dolaplarda bu koku olayı pek yaşanmıyor. nofrostlarda hava dolaştığı için hemen birinin kokusu diğerlerini etkiliyor. ben hem alt hemde üst bölümü sirkeli suyla siliyorum, çay bardağında sirkeyi alt bölüme koyuyorum. üst bölümdede sirkeyle ıslatılmış küçük havlu bulunduruyorum ve sık sık değiştiriyorum. buzdolabı poşeti kullanıyorsanız mutlaka çift poşetle poşetleyin yiyecekleri, tek poşet koku yayılmasını kolaylaştırıyor. poşetten çok kapaklı kaplar kullanıyorum. dondurma kapları bu konuda çok işime yarıyor ve bunları uyguladığımdan beri asla koku sorunu yaşamıyorum nofrost bölümünde. birazcık koksa onu yiyemiyordum şimdi çok rahatım bu konuda:içelim: