kızlar cifin yeni detarjanı çıkmış aldınızmı fıs fıs şişede hem banyo hem mutfak kirleri için kokusuda çok güzel sıkıyorum tezgaha lavobolara küvete ocağa heryere durulama gerektirmiyo kuru bezle kurulıyorum ardından ismi CİF ACTİFİZZ
[img=http://img96.imageshack.us/img96/5550/images2u.jpg]
pembe yumoş kullanan varsa yazsın. merak ediyom,konsantre bembe yumoş.
vala arkadaslar ben suanda 2aylık hamıleyım korkuma ıs dahı yapamaz hale geldım:) fena halde gözumu korkuttular cunku agır kaldırma egılme falan dıe ama yuzeyselde olsa hergun sık sık yapıorum hamılelıkten dolayı cok uykucu olmaya basladım gec kalkıorum ama hmen ıse koyuluorum bazen yemek bıle yemedıgım oluo ılk olarak ortadakı kıyafet varsa alırım makınaya atarımkı bıyandan yıkansın camasır dıe en son ıs bıttıgınde asarım dıe yanı ıste da sonra supurgeyı acarım ılk sonra yerler ıcın su yaparım verner demestos bulasık deterjanı karısımı yapım vıledayla sılerım sonra toz almaya baslarım mutfagı en sona bırakırım ardından yatak carsaflarını degıstırırım wc kuvet ovalamaya baslarım hamıle oldumdan kıy köse cekıp yapamasamda öncelerı evın seklını bıle degıstırrdım temızlık bahensıyle ama sımdı da zor tabı ama bı gercek var ne yaparsam yapım evım temız gıbı görunmuo arada ablam gelıo bı yapıo parmak ısırıo ınsan ama yaptımız aynı seyler halbukı:)bıde bodrum kat toz olmaması ımkansız gına geldı toz almaktan hele o cam artık bakamaz oluom 1haftada toz kır deıl resmen kaldırımdan sıcrayan camur of moralım bozuldu:)
amwey 10 yıldır kullandıgım harika ürünler hiç methetmeye gerek yok bile 10numara.yerimseniben
kızlar buzdolabım da bi koku var iğrenç kokuyo bişeler bozulmadı da ama bu koku nerden geldi anlamadım
sirkeyle sildim
karbonatla sildim
süt koydum dolaba
kahve ve prinç koydum
mangal kömürü koydum
ve pudraladım
amaaa koku geçmedi
sizin bi öneriniz varmıııı ???
birde bişey sorcam eskiden hanımlar evde hep arap sabunu kullanırlarmıs kullanan varmı ben bu aralar eski temizlik yöntemlerine taktım.
nasıl kullanılır arap sabunu bildiğim halı siliniyo
limonu kes dolaba koy gercekten yok ediyo
birde bişey sorcam eskiden hanımlar evde hep arap sabunu kullanırlarmıs kullanan varmı ben bu aralar eski temizlik yöntemlerine taktım.
nasıl kullanılır arap sabunu bildiğim halı siliniyo
ben arap sabunu hiç kullanmadım, geçen gün merak ettm alacaktım kokusuna bi baktım aklinialirimsmile berbat :) almadım ama acaba suyla karışıtırınca değişiyormu kokusu??
kızlar cifin yeni detarjanı çıkmış aldınızmı fıs fıs şişede hem banyo hem mutfak kirleri için kokusuda çok güzel sıkıyorum tezgaha lavobolara küvete ocağa heryere durulama gerektirmiyo kuru bezle kurulıyorum ardından ismi CİF ACTİFİZZ
[img=http://img96.imageshack.us/img96/5550/images2u.jpg]