Temizlik ipucları verelim mi?

LıLLYUM mobilya kokusu gidermek için çekmecelere sabun koy demiştnya aklıma değişik bişey geldi :) yumuşatıcımın kokusunu çok seviyodm küçük plastik bardakların içine azar azar yumuşatıcı doldrdm ve onları çekmecelerime koydum, çekmeceleri her açışımda miss gibi kokuyor hihoyyyt oh be o kötü mobilya kokusundan kurtuldumm hihoyyyt hihoyyyt çok teşkür fikir için.

temizlik degıl de ,bugun mmısafır vrdı ,ekmegı esım cok almıs,2 tüm ekmek kaldı ,bbuzluga atınca bozulmuyormus,attım aama nasl olcak bılmıyorum .. siz nasıl yapıyorsunuz.
ben buzluğa değilde ince bi poşete koyup sebzelikte yer yoksa sebzelik üzerine koyuyorum.. böylece 2gün ilk günkü gibi kalabiliyo

bozulmuyor...benmde fazla ekmeğim olunca atıyorum...poğaçaları bile atıyorum ben buzluğa
bozom buzluğa koyduğum hamur işleri sanki eski lezzetini yitiriyomuş vede buz kokuyomuş gibi geldi bana..
ama çok duyuyorum millet kıymalı böreklerini bile dolaba atıyomuş

kız benim kociş onları döker vallakaydirigubbakcemile3

temizlik degıl de ,bugun mmısafır vrdı ,ekmegı esım cok almıs,2 tüm ekmek kaldı ,bbuzluga atınca bozulmuyormus,attım aama nasl olcak bılmıyorum ..

siz nasıl yapıyorsunuz.

bende atıyorum buzluğa bazen. ekmek çok olduğu zaman poşetin ağzını sıkı sıkı bağlıyorum buzlukta duruyor, akşama yiyeceksek öğlen gibi çıkarıyorum kendi kendine buzu çözülüyor, acelem varsa fırında ısıtıyorum, 1 kere kek yapmştm çok kalmıştı buzluğa koydm 3 hafta kadar orda unutmuşum arkalarda kalmş kaydirigubbakcemile3 3 hafta sonra bi çıkardm buzu çözülsnde atarm diye düşünüyodm buzu çözülünce bi baktm ilk günkü gibi taptaze kek afiyetle yedim cokacimcoook şimdide dolmalık ve normal olmak üzere biberlerimi dondurucuya attm lazım oldukça çıkarıyorm onlarda taptaze duruyor. yakında kendimide atıcam 2 yıl sonra gencecik çıkarcam kaydirigubbakcemile3:roflol:

benide gençleştireceğin teşekkür ederimopuyorumnanaktan

bu arada geçen gün bende ilk defa attım nohutları dolaba..
fazla haşlamışım dakaydirigubbakcemile3
bakalım nasıl olacaklar.. eğer buz kokmazsa kuru fasulyede haşlayıp koyucam...

bu arada az önceki msjlarda arkadaşlardan biri kereviz yapacağını söylemiş.. kereviz çıktımı ki.. yoksam benmi göremedim pazarda:uhm:

cnm kuru fasulyeyi ben denemştm ama kararıyor kuru fasulye olmadı yani çöpe attım. kuru fasulyenin tam ortasındaki delik varya orası karardı :) olmadı yani deneme boşuna. ay ne tembeliz yaa haşlamaya üşeniyoz kaydirigubbakcemile3
bide kayısıları küçük küçük kestim buzdlabı poşetine koyp onuda attm dondurucuya hala taze 1 aydır :roflol: komposto yaparm onlada.

kıslar bende bişi soracıyım kiracıyım hemide daha 3ay oldu oturalı mutfak lavabosu tıkanıyordu bende por çöz döktüm ve rengi karardı domestos cif bul. det denedim açılmadı nedecem ben ya ev sahibim görürse ayıp olcek hemide yakın oturayyy akannehir

lavabo açıcılar var piyasada hem toz olarak hemde sıvı olarak onlar açabiliyor... sadece 2 litre kaynar su üzerine döküyosunuz hemen açıyor

bana şöyle misss gibi kokan eve gelenin bu ne çok güzel kokuyor diyebileceği bi yüzey temizleyici adı veririmsnz markasıyla birlikte.
portakallı ahşap temizleyicisini duymuştm markette aradm ama portakallı bulamadm sadece kipanın ürettiği portakallı ahşap temizleyiciyi buldm aldm onunda hiç kokusunu alamadm adi bişey heralde
hadi bayanlar kullanıpta çokk memnun kaldığınız isimleri bekliyorum

:roflol: ben gösterdm kocişe bak dedim dökersen temizlersin kaydirigubbakcemile3 zaten bardaklara azıcık doldrdm 1 parmak kadarcık dökülmüo yani.

benimkide döker valla :roflol:
hatta bende 3 tane koca var eşim kızım oğlum :roflol:

bence işi garantiye al geerçekten sabunla daha basit sorununun çözümü a.syerimseniben

benimkide döker valla :roflol:
hatta bende 3 tane koca var eşim kızım oğlum :roflol:

bence işi garantiye al geerçekten sabunla daha basit sorununun çözümü a.syerimseniben

:roflol: :roflol: hala dökülmeden duruyolar :) ama bugün çıkarcam onların yerine sabun koycam kokuları kaçtı çünki biraz :)

canım bulamamışlsın ama bende portakallı pronto ahşap temizleyici kullanıyorum gerçekten çok kalıcı sabah 10da sildim salonu arada giriyorum hala kokuyo
bide dün migrostan airwiks aldım prize takılanlardan içinde 1 makine 2 tane şişe koku vardı
benim bi makinem daha vardı birini hole taktım brini oturma odama süper kokuyo akşam eşim kapıdan girer girmez anladı ev çok güzel kokuyo dedi

bende migrosa bakıym bari kipaya gtmştm orda hep çiçek kokusu lavanta kokusu var lavantada baydı artık akannehir saol cnm

ben çekmece içlerine lavanta kesesi koyuyorum
evlenmeden almıştık aktardan annem onlarla bana keseler
dikti bütün dolaplarımda var kokusu hala gitmedi

ben çekmece içlerine lavanta kesesi koyuyorum
evlenmeden almıştık aktardan annem onlarla bana keseler
dikti bütün dolaplarımda var kokusu hala gitmedi

bende ilk evlendiğim zamanlar lavanta kokusuna bayılıyordm. yumoşun lavantalı oda spreyi vardı eşimde lavanta kokusunu çok sevdiği için götürmüş arabanın içine sıkmış, e antalyayıda biliyosunuz sıcaklar berbat, araba kokusu lavanta sıcakla karışınca koku bi kötüleşmiş bi kötüleşmiş arabaya binince midem bulandı o gün bu gündür lavantadan uzağım :1no2:

cillit bang in diğer ürünleri değil de çamaşır suyu çıkarmış yeni kesinlikle tavsiye ederim kızlar ama diğer ürünlerini değil cam silmede de scotch brite.. hiç deterjan izi kalmıyor

anladım canım bende lavantalı kokuları sevmem aslında yüzey temizleyicsi yada oda spreyi olarak hoşlanmam ama dolap içlerinde çok yoğun bi koku olmuyo

cillit bang in diğer ürünleri değil de çamaşır suyu çıkarmış yeni kesinlikle tavsiye ederim kızlar ama diğer ürünlerini değil cam silmede de scotch brite.. hiç deterjan izi kalmıyor

ben almıştım ondan çıkalı baya oldu fiatı 2 tl mi neydi ama çok kötü kokuyo ya
tuvalete dökyüm bide tezgahı silmiştim ellerimi tahriş etti hemde başımı döndürdü çok keskin domestosla ace yi birşeye değişmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…