- 13 Mart 2009
- 2.114
- 14
ben buzluğa değilde ince bi poşete koyup sebzelikte yer yoksa sebzelik üzerine koyuyorum.. böylece 2gün ilk günkü gibi kalabiliyotemizlik degıl de ,bugun mmısafır vrdı ,ekmegı esım cok almıs,2 tüm ekmek kaldı ,bbuzluga atınca bozulmuyormus,attım aama nasl olcak bılmıyorum .. siz nasıl yapıyorsunuz.
bozom buzluğa koyduğum hamur işleri sanki eski lezzetini yitiriyomuş vede buz kokuyomuş gibi geldi bana..bozulmuyor...benmde fazla ekmeğim olunca atıyorum...poğaçaları bile atıyorum ben buzluğa
LİLLYUM mobilya kokusu gidermek için çekmecelere sabun koy demiştnya aklıma değişik bişey geldi :) yumuşatıcımın kokusunu çok seviyodm küçük plastik bardakların içine azar azar yumuşatıcı doldrdm ve onları çekmecelerime koydum, çekmeceleri her açışımda miss gibi kokuyor hihoyyyt oh be o kötü mobilya kokusundan kurtuldumm hihoyyyt hihoyyyt çok teşkür fikir için.
kız benim kociş onları döker vallakaydirigubbakcemile3
temizlik degıl de ,bugun mmısafır vrdı ,ekmegı esım cok almıs,2 tüm ekmek kaldı ,bbuzluga atınca bozulmuyormus,attım aama nasl olcak bılmıyorum ..
siz nasıl yapıyorsunuz.
benide attttdelikafadulden
benide gençleştireceğin teşekkür ederimopuyorumnanaktan
bu arada geçen gün bende ilk defa attım nohutları dolaba..
fazla haşlamışım dakaydirigubbakcemile3
bakalım nasıl olacaklar.. eğer buz kokmazsa kuru fasulyede haşlayıp koyucam...
bu arada az önceki msjlarda arkadaşlardan biri kereviz yapacağını söylemiş.. kereviz çıktımı ki.. yoksam benmi göremedim pazarda:uhm:
kıslar bende bişi soracıyım kiracıyım hemide daha 3ay oldu oturalı mutfak lavabosu tıkanıyordu bende por çöz döktüm ve rengi karardı domestos cif bul. det denedim açılmadı nedecem ben ya ev sahibim görürse ayıp olcek hemide yakın oturayyy akannehir
:roflol: ben gösterdm kocişe bak dedim dökersen temizlersin kaydirigubbakcemile3 zaten bardaklara azıcık doldrdm 1 parmak kadarcık dökülmüo yani.
benimkide döker valla :roflol:
hatta bende 3 tane koca var eşim kızım oğlum :roflol:
bence işi garantiye al geerçekten sabunla daha basit sorununun çözümü a.syerimseniben
bana şöyle misss gibi kokan eve gelenin bu ne çok güzel kokuyor diyebileceği bi yüzey temizleyici adı veririmsnz markasıyla birlikte.
portakallı ahşap temizleyicisini duymuştm markette aradm ama portakallı bulamadm sadece kipanın ürettiği portakallı ahşap temizleyiciyi buldm aldm onunda hiç kokusunu alamadmadi bişey heralde
hadi bayanlar kullanıpta çokk memnun kaldığınız isimleri bekliyorum
canım bulamamışlsın ama bende portakallı pronto ahşap temizleyici kullanıyorum gerçekten çok kalıcı sabah 10da sildim salonu arada giriyorum hala kokuyo
bide dün migrostan airwiks aldım prize takılanlardan içinde 1 makine 2 tane şişe koku vardı
benim bi makinem daha vardı birini hole taktım brini oturma odama süper kokuyo akşam eşim kapıdan girer girmez anladı ev çok güzel kokuyo dedi
ben çekmece içlerine lavanta kesesi koyuyorum
evlenmeden almıştık aktardan annem onlarla bana keseler
dikti bütün dolaplarımda var kokusu hala gitmedi
bende ilk evlendiğim zamanlar lavanta kokusuna bayılıyordm. yumoşun lavantalı oda spreyi vardı eşimde lavanta kokusunu çok sevdiği için götürmüş arabanın içine sıkmış, e antalyayıda biliyosunuz sıcaklar berbat, araba kokusu lavanta sıcakla karışınca koku bi kötüleşmiş bi kötüleşmiş arabaya binince midem bulandı o gün bu gündür lavantadan uzağım :1no2:
cillit bang in diğer ürünleri değil de çamaşır suyu çıkarmış yeni kesinlikle tavsiye ederim kızlar ama diğer ürünlerini değil cam silmede de scotch brite.. hiç deterjan izi kalmıyor