Temizlik ipucları verelim mi?

Hanımlar, çamaşır yıkarken toz deterjanı makinenin gözüne ne kadar koyuyorsunuz ? Bir ölçü verebilir misiniz bana ? Ben calgonun içinden çıkan ölçeği ful doldurup koyuyorum ama o ölçek calgonun ölçeği olarak çıktı yani deterjan için uygun değil sanırım... Bana yemek kaşığı hesabı da söyleyebilirsiniz, bu da bana fikir verir...Şimdiden sağolun, cevaplarınızı bekliyorum a.s.

teşekkr ederm cnm cevabın için. bende bazen çekmeceleri açık bırakıyorum oda spreyi falan sıkıyorum çekmecelere ama koku hep var. hurç iyi fikir cnm çok saol

kalıp sabun koy çekmecelerine canımm
özellikle banyo sabunları harika işe yarıyorlar a.s

1 öçtenten biraz az koyuyorum..
calgon mutlaka kullanıyorum....
renkli çamaşırları 30 veya 40 derecede..

beyazları 60 dr cede yıkıyorum ön yıkamada..
bazen beyazlara domestosta koyuyorum..her zman deil..
ben bişey keşfettim.
bulaşık makınasında.. toz deterjana 1 ..2 damla yağ çöz damlatıyorum faazla deil..bulaşıklar inanılmaz parlıyo..
hatta bazen parlatcı koymayı bile unutuyorum..

en kalıcı parfümlü yumuşatı vernel lavantalı inanılmaz güzel bir kokusu var ve kalıcı..

hepsini denedim en son vernel lavantalıda kaldım. harika kokuyo..

peki canım senin ölçeğinin büyüklüğü ne kadar ? Bendeki ölçek küçük gibi, calgonun içinden çıkmıştı mavi şeffaf bişey... 45 ve 90 yazıyo. Sanırım 90 ml demek oluyo ...
Senin ölçeğinde mi aynısı ?

yuvarlak ama kaç gr bilmiyorum onu birazz eksik koyuyorum..yani deterjanı..

pesbembe yarım su bardağı öneriyolarmış servisi bir ölç istersen. ölcekle..

ay bu topik tam benlikmiş..
şuan uykum var yatıcam sonra bende bol bol yazarım.. uğrayacam buraya, çok sevdim. :))

elma sirkesi kullan daha ekonomik ve doğal sentetik değil

mikrofiber bezleri denedim dmtdmt....yazmayı unuttum..yeni farkettim....oldukça da hoş....

Son düzenleme:
kızlar bende bi konu hakkında fikir danışmak istiyorum size,
bende de klozet var normal tuvalet yok, kiracıyım ve eve girdiğimizden beri (2 yıldır burda otruyoruz) klozetin suyunun bulunduğu yer varya orda dipte birikmiş kahverengi tortuyu bir türlü çıkartamadım ben bembeyaz olsun istiyorum. gıcık oluyorum o yerleşmiş kahverengi lekeye. ne dökeyim sizce tuz ruhu döksem geceden sabaha kadar dursa sifonu çeksem sabah sizce olurmu?
yoksa cillitbang wc falanmı almak lazım?

canım....mr musscle kireç çözücüyü denedin mi?...ben tüm lekelerim için bunu kullanıyorum...acaba senin kahverengi lekende de işe yarar mı acaba?...denedin mi canım sen?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…