- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Keşke okusaydin neler kacirdin o zaman.
Dönüp dolaşıp bu konuya geliyoruz black.
Daha enteresan birşey çıkmamış gördüğüm kadarıyla.
Birincilik bornozla diş temizlemeyle limoncuda hala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke okusaydin neler kacirdin o zaman.
Eccik daha oku gerisi var bornozda ne var kiSaat 13:23 daha yemek yiyemedim .
Biraz daha okusam tansiyonum düşer diye korktum.
Hem dişlerini bornozun kuşağına sürmekten daha iğrenç ne yapılabilir canlandıramadım deme öyle yaa
Doğru diyosun limoncu rekora gidiyoDönüp dolaşıp bu konuya geliyoruz black.
Daha enteresan birşey çıkmamış gördüğüm kadarıyla.
Birincilik bornozla diş temizlemeyle limoncuda hala.
amin amin bu limoncu ve kocası çok güldürdü bugün biziKoptum yerlere yatıcam nerdeyse Allahta seni güldürsün.
Ayy yaktın benii sen yaaa.Eccik daha oku gerisi var bornozda ne var ki
Zaten yazdılar ormandan mı getirdin diyeAyy yaktın benii sen yaaa.
Ağzımı burnumu tutarak okudum .
Terli ayakların parke üzerinde iz yapması nedir? Koku dumanlarını görür gibiyim.
Töbe yarabbi meğer ben ne titiz ne temizlik hastası bi insanmışım..
Apartmanda eşini barındırdığı için kızmıyolar Allahtan
Hahaha Allah'ım esirgesin de ben olsam polis çağırırım falan yani.Zaten yazdılar ormandan mı getirdin diye
Hahaha Allah'ım esirgesin de ben olsam polis çağırırım falan yani.
Komşu olsam imza toplarım . Olacak iş değil arkadaş. Ormandan kaçsa bi pisliğini bi yere falan gömmeye çalışır bi şekilde bunda o da yok.
Banlanıcam şimdi şu adam yüzünden ya
daha napıyım sekerim yaa esimle ben gercekten cokkkk farklıyız ama ask evliligi iste saygı pek yok ama ask öfke kızgınlık woowww hat safada
valla benımkı de tıtızdır ama bu yaradılıs meselesı kırlısını temızını ayırır. hergun olmasada ıkı gunde bır falan dusunu alır, duzenlı tırasını olur,kokusunu sıkar. gıyımıne kusamına da cok ozen gosterır. evde de dagınık degıldır. yalnız kaldıgında bulasıgı falan yıkar etrafı dagıtmaz pek...gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
Limoncu kardesin kocasi yanlis hatirlamiyorsam sevismeye de cok duskundu. Limoncu bikmisti artik.Offff ben hayatımda bunun kadar enteresan iğrenç bişey görmedim duymadım.offf o bornozz offf...kızmayında nasıl Sevişebiliyorsunuz? bu Adamla??