• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

Saat 13:23 daha yemek yiyemedim .
Biraz daha okusam tansiyonum düşer diye korktum.
Hem dişlerini bornozun kuşağına sürmekten daha iğrenç ne yapılabilir canlandıramadım deme öyle yaa :KK70:
Eccik daha oku gerisi var bornozda ne var ki:confused::cool:

Limoncu hersey bi yana da senin açtığn konulara çok gülüyorum ya gerçekten:)))
Kocan da gerçekten çok pismış allah yardimcin olsun geçmez kız o adamla bi ömür onun bide yaşlılıgi var Ayy o zaman daha kötü olur.:)

Ne guzelmis o oyle yaa :)

Temiz temiz ama sadece kendine temiz yaani kendine iyi bakar kiyafetlerini cikardigi yerde brakir salona corap cikartir kirar parcalar doker atar yedgni ortada birakir arkasindan insan gezmesi gerekir tras olur lavobo ne halde baskasi tiksinirmi igrenirmi felaaan hic umrunda olmaz ama temizdir bakimlidir kocam :)

Eccik daha oku gerisi var bornozda ne var ki:confused::cool:
Ayy yaktın benii sen yaaa.
Ağzımı burnumu tutarak okudum .
Terli ayakların parke üzerinde iz yapması nedir? Koku dumanlarını görür gibiyim.
Töbe yarabbi meğer ben ne titiz ne temizlik hastası bi insanmışım..
Apartmanda eşini barındırdığı için kızmıyolar Allahtan

Ayy yaktın benii sen yaaa.
Ağzımı burnumu tutarak okudum .
Terli ayakların parke üzerinde iz yapması nedir? Koku dumanlarını görür gibiyim.
Töbe yarabbi meğer ben ne titiz ne temizlik hastası bi insanmışım..
Apartmanda eşini barındırdığı için kızmıyolar Allahtan
Zaten yazdılar ormandan mı getirdin diye:KK14:

benim eşimde pis denmez ama titizde değil çoraplarını top yapar atar odaya
kirlilerini çamaşır hariç odada bırakır

Zaten yazdılar ormandan mı getirdin diye:KK14:
Hahaha Allah'ım esirgesin de ben olsam polis çağırırım falan yani.
Komşu olsam imza toplarım . Olacak iş değil arkadaş. Ormandan kaçsa bi pisliğini bi yere falan gömmeye çalışır bi şekilde bunda o da yok.
Banlanıcam şimdi şu adam yüzünden ya

Hahaha Allah'ım esirgesin de ben olsam polis çağırırım falan yani.
Komşu olsam imza toplarım . Olacak iş değil arkadaş. Ormandan kaçsa bi pisliğini bi yere falan gömmeye çalışır bi şekilde bunda o da yok.
Banlanıcam şimdi şu adam yüzünden ya
:KK70::KK70:

Canim farklı olmak güzel ama asidi farkli olmamak kaydiyla.saygi gitmesin.tartisma olur ama sonucu baglayin ve küskünlük kotu.titiz koca çekilmez.saçlarin güzel olmuş canim

daha napıyım sekerim yaa esimle ben gercekten cokkkk farklıyız ama ask evliligi iste saygı pek yok ama ask öfke kızgınlık woowww hat safada

gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye

benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
valla benımkı de tıtızdır ama bu yaradılıs meselesı kırlısını temızını ayırır. hergun olmasada ıkı gunde bır falan dusunu alır, duzenlı tırasını olur,kokusunu sıkar. gıyımıne kusamına da cok ozen gosterır. evde de dagınık degıldır. yalnız kaldıgında bulasıgı falan yıkar etrafı dagıtmaz pek...

Eşin pis bir adammış maalesef.Bence hiç komik değil,nasıl tiksinmiyorsun hayret doğrusu.Tuvaletten çıkınca elini yıkamayan,dişlerini düzenli fırçalamayan bir adamla birlikte yaşıyorsun.Demek dişleri ne kadar pisleniyorsa havluyla tortusunu alıyor.Ağzı kokmuyor mu ? En azından yatmadan önce hadi dişlerimizi fırçalayalım ağzımız kokmasın diyebilirsin.Yoksa açıkça söyle,gece nefesini bana veriyorsun rahatsız oluyorum dersin.
Bizim eve bir usta gelmişti ayak kokusundan neredeyse bayılacaktım.Senin anlattığın gibi mermer zeminde ayakları leke yapmıştı mat mat.Böyle birinin her gün eve geldiğini düşünemiyorum.Çoraplarını kendisi değiştirmiyorsa sen hemen kirliğe at.Ayakkabılarını deri astarlı seçin.Dağınıklık neyse ama pislik hiç çekilmez.

gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye

benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....

aynen yaaa
sabah çocuğa kahvaltı hazırlayacak elini yıka dedim. koştum arkasından baktım yalandan suya tuttu:KK57: aaa ben yemem dedim:stop:sen hep böylemisin bende elaleme laf ediyordum elini yıkamıyor diye dedim bu sabah büyük hayal kırıklığı yaşadım:KK43:

benimki de pislik hastası çöpünü kaldırmaz kenara ortası yok mu bu serilerin anacım..

Eşim her gün elini yüzünü yıkar ama banyosu yok. 2 günde bir yapıyor ben her gün yapması taraftarıyım bu nasıl aşılanır bilen biri varsa bana da öğretsin. o_O

Back