• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

iyide bunlar benim icin bi sey degil cünlü esimde yapar bunları oooo yani normal bisey bu sonucta ask evliligi yaptık
Neyse..evet normal ama mutluluk veriyor bana. Şimdi bana hayat standartımı anlattırma, sen anlatmak istediğimi anlamıyorsun maalesef. Iki liralık dürüm yiyip kocam yedirir bana diyen sensin, neyse senin iyi eşten anladığın başka şeyler.

Ah limon ah herşeyin bir şekilde sorun anladık hoş ben pek dert görmesem de özellikle alıntılara yaptığın yorumlar gerçekten dert değil izlenimi veriyor

Bide bu kadar yorum yapıyorsun iyi hosta azıcık yazılarına harflere dikkat etip yazsan en azından bunu onemsesen...

Konunun cevabına gelince konu sahibi.Eşim hergun dişlerini fırçalar, ağız temizleme suyu ile gargara yapar, en önemlisi kendine olan saygısından temiz biridir.Benim için değil bedeni için temiz olmalı şahsen.. Eşim memur, hergün tertemiz, tabiri caizse jilet gibi ütüsü ile gider işine. Parfüm, deodorant,el kremi, hatta ayak kremi vs.kullanır. Ben de aşk evliliği yaptım, eşim hep böyleydi. Apaçık kandırılmışsın, pis iken temiz göstermiş kendini. Bence sen en önce bunun hesabını yap.

kocanın ayaklarının kokması ya da pis olması senin için sorun değilse bu konuyu niye açtın?

Marilynimmm dunden beri bende diyorum eski konularını da bildiğim için ama dertli iste öyle ayrıntılar vererek yazdı ki tiksindim inan ve öyle rahat ki dert değilde lutuf gibi bir şey sanki eşi

Marilynimmm dunden beri bende diyorum eski konularını da bildiğim için ama dertli iste öyle ayrıntılar vererek yazdı ki tiksindim inan ve öyle rahat ki dert değilde lutuf gibi bir şey sanki eşi
vallaha matmazelim benim limoncuyla anlaşabildiğim gün pembe kar yağar o yüzden çok yorum yapmak istemiyorum ailesi ve kocası hakkında.

daha da yazmaz artık burayai BDVden taşınan konularına yorum atmıyor, bugün yarın gider BDV'ye yine alakasız bir konu açar, hatun BDV'de konusu hit almadığında rahat edemiyor, uykusu kaçıyordur cidden bak.
Onu bir şey sanıyor herhalde :KK70:Allah hiç birimize, BDV'da konu açtıracak dert vermesin. İnsan çok çaresiz olmasa kolay kolay gelip burada destek istemez sanırım. İstisnaları saymıyorum tabii... :KK66:

Kurtulduk sonunda konudan, hadi hayırlı olsun. Konu başlığında eşlerin titizliği, temizliği falan konuşulsa kimse rahatsız olmazdı zaten ama başka şeyler konuşuldu konuyu açan kişi sayesinde...

ayy yok cnm nerde yaa esimle kacarak evlendik ilk gittik tabi teyzesine sonra annelerine baska sehire 1 hafta sonra evimize geldik odaya bi girdik tuvalet terlikleri salonda yerde cam fıstık kabukları mutfakta tencereler katran olmus artık kararmay gecmiss :)))
evdeki herseyi atmıstım :))
Bunları yapan eşin mi :KK57::KK57::KK57: eee şimdi wc terlikleri nerde

Kizim dogdu 2 yasina geldi sen bi bitemdin derdin bi bitmedi be limoncu kocandan ne cektin yahu adami rezil rusva ettin bi goge cikardin bi yerin dibine soktun gorse sunlari kapiya koyar seni kesin 3 sene sonra yasarsak yine senin dertlerini okuycz eminimsevgiler)

Back
X