- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Evet evet o bende okuyunca çok şaşırmıştımsen miydin o sürekli çıplak uyumaktan cırcır olan
eşin gerçekten bitanedir inşallah. bi tane daha kaldıramaz bu dünya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet o bende okuyunca çok şaşırmıştımsen miydin o sürekli çıplak uyumaktan cırcır olan
eşin gerçekten bitanedir inşallah. bi tane daha kaldıramaz bu dünya
benım kocada o lanet sifonu hiç çekmez o değil biri gırsse eve ben ne pis kadın olurum bende artk her gordugumde cinnet geçıorm ama öğrenecek yoksa o klozetı kıraçam normalde temızdır el yuz ayak yıkar eve gırer gırmezde su sifon olayı can sıkıcıgecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
reklam metni gibi olmuş kızzbenim sevdiceğim her gün duş alır, her gün üstünü başını değiştirir.
bütün çamaşırları ayrı yıkar. çorapları sadece çoraplar olarak, tişörtleri sadece tişörtler
olarak vs.
dolabını bir açarsınız, mis gibi deterjan kokusu gelir.
iş yerinde o odaya girince herkes kokusunu alıyor. sonradan odaya girenler "burada yeni temizlik mi yapıldı?" diyor, oysa ki koku benim sevgilimden geliyor.
renklileri yıkarken yeşil perwoll,
beyazları yıkarken beyaz perwoll,
siyahları yıkarken siyah perwoll,
iç çamaşırları için de narin perwoll kullanır.
tişörtleri, gömlekleri çamaşır askılığına askıyla asar. askeri düzen.
önceden bir otele gittiğinde çamaşır suyu götürüp önce odayı kendisi temizliyormuş. şimdi bu huyundan vazgeçti ama hala gittiği otele havlu ve nevresim götürüyor.
kimsenin cep telefonunu kulağına dayamaz. kulağı kirlenirmiş.
Offff ben hayatımda bunun kadar enteresan iğrenç bişey görmedim duymadım.offf o bornozz offf...kızmayında nasıl Sevişebiliyorsunuz? bu Adamla??mutfak havlusuna agzını siler
banyoda bornozun yeleleri varya oraya dislerini siler sap sarı oldu yıkıyorum cıkmıyoda artık yer etmis
ben gördümü hemen makıneye atıyorum diye kıızyo su israfıymıs dedim sen bu sekılde yaptıgın sürece yeni yıkanmısta olsa makıneye atıcam dedim
sifonmu cekmez aman allahım iğrençbenım kocada o lanet sifonu hiç çekmez o değil biri gırsse eve ben ne pis kadın olurum bende artk her gordugumde cinnet geçıorm ama öğrenecek yoksa o klozetı kıraçam normalde temızdır el yuz ayak yıkar eve gırer gırmezde su sifon olayı can sıkıcı
Bu madde de bittim. Midem kaldırmayacak gerisini okumayı.mutfak havlusuna agzını siler
banyoda bornozun yeleleri varya oraya dislerini siler sap sarı oldu yıkıyorum cıkmıyoda artık yer etmis
ben gördümü hemen makıneye atıyorum diye kıızyo su israfıymıs dedim sen bu sekılde yaptıgın sürece yeni yıkanmısta olsa makıneye atıcam dedim
Bu madde de bittim. Midem kaldırmayacak gerisini okumayı.
Nasıl bişey bu ya. Yemeğe de çıkamam ben bugün.
Koptum yerlere yatıcam nerdeyse Allahta seni güldürsün.ama dişlerini bornoza silerek temizlemesi çok yaratıcı değil mi?
Keşke okusaydin neler kacirdin o zaman.Bu madde de bittim. Midem kaldırmayacak gerisini okumayı.
Nasıl bişey bu ya. Yemeğe de çıkamam ben bugün.
Saat 13:23 daha yemek yiyemedim .Keşke okusaydin neler kacirdin o zaman.
Aynen!Offff ben hayatımda bunun kadar enteresan iğrenç bişey görmedim duymadım.offf o bornozz offf...kızmayında nasıl Sevişebiliyorsunuz? bu Adamla??