• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

Eşim günde 3 kere banyo yapan birisi eşim berber bide el bakımı ağız Bakımı 4.4lüktür ..
Her daim temiz kokan ben yaymışsam dahil evi silen süpüren yemek yapan bir Eş :))

asla yapamam benim aşkım düzenlidir dolabı flan bebek gibi kokar ter mer kokmaz eski erkek arkadaşımdan bu yüzden ayrıldım asla tahammülüm yok allah sabır versin ne diyim
dipnot:aşkıma tekrar aşık olma geyfi:KK45:

benim sevdiceğim her gün duş alır, her gün üstünü başını değiştirir.

bütün çamaşırları ayrı yıkar. çorapları sadece çoraplar olarak, tişörtleri sadece tişörtler
olarak vs.
dolabını bir açarsınız, mis gibi deterjan kokusu gelir.
iş yerinde o odaya girince herkes kokusunu alıyor. sonradan odaya girenler "burada yeni temizlik mi yapıldı?" diyor, oysa ki koku benim sevgilimden geliyor.

renklileri yıkarken yeşil perwoll,
beyazları yıkarken beyaz perwoll,
siyahları yıkarken siyah perwoll,
iç çamaşırları için de narin perwoll kullanır.

tişörtleri, gömlekleri çamaşır askılığına askıyla asar. askeri düzen.

önceden bir otele gittiğinde çamaşır suyu götürüp önce odayı kendisi temizliyormuş. şimdi bu huyundan vazgeçti ama hala gittiği otele havlu ve nevresim götürüyor.

kimsenin cep telefonunu kulağına dayamaz. kulağı kirlenirmiş.

ksura bakma ama birde sen ne kadar temiz olabilirsinki üstten temizliyorsundur cünkü böyle eşe sahip kadın nasıl çekerki eşini? ayrıcads bide bunun yatak odası var allahın gücüne gitmesin ama valla basiretim bağlandı düşününce yıkanmamış vücutla:KK17:

Bendede tam tersi var adam bir kaşık görmesin büyük patırdıyla makinenin içine koyar sanki mutfakda dursa sabaha hepatit mikrobu saçacak:KK14:ev her daim toplu olucak beyefendinin dağınıklıkdan psikoloji bozulur ter kokan birine denk geldimi evde kendi kokmuş gibi kırklanır evdeki bütün oyuncaklarda bahçede durur çoçuk örtü serip orda oynar azıcık başından kalkdımı alelacele geri kutusuna toplar :KK48:işten gelip görürse aşkım yeter bu kadar oynadığın hadi geri toplayalım der gıcık çok gıcıkkkkkk :63:

gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye

benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
benım kocada o lanet sifonu hiç çekmez o değil biri gırsse eve ben ne pis kadın olurum bende artk her gordugumde cinnet geçıorm ama öğrenecek yoksa o klozetı kıraçam normalde temızdır el yuz ayak yıkar eve gırer gırmezde su sifon olayı can sıkıcı

benim sevdiceğim her gün duş alır, her gün üstünü başını değiştirir.

bütün çamaşırları ayrı yıkar. çorapları sadece çoraplar olarak, tişörtleri sadece tişörtler
olarak vs.
dolabını bir açarsınız, mis gibi deterjan kokusu gelir.
iş yerinde o odaya girince herkes kokusunu alıyor. sonradan odaya girenler "burada yeni temizlik mi yapıldı?" diyor, oysa ki koku benim sevgilimden geliyor.

renklileri yıkarken yeşil perwoll,
beyazları yıkarken beyaz perwoll,
siyahları yıkarken siyah perwoll,
iç çamaşırları için de narin perwoll kullanır.

tişörtleri, gömlekleri çamaşır askılığına askıyla asar. askeri düzen.

önceden bir otele gittiğinde çamaşır suyu götürüp önce odayı kendisi temizliyormuş. şimdi bu huyundan vazgeçti ama hala gittiği otele havlu ve nevresim götürüyor.

kimsenin cep telefonunu kulağına dayamaz. kulağı kirlenirmiş.
reklam metni gibi olmuş kızz:KK48:

mutfak havlusuna agzını siler
banyoda bornozun yeleleri varya oraya dislerini siler sap sarı oldu yıkıyorum cıkmıyoda artık yer etmis
ben gördümü hemen makıneye atıyorum diye kıızyo su israfıymıs dedim sen bu sekılde yaptıgın sürece yeni yıkanmısta olsa makıneye atıcam dedim
Offff ben hayatımda bunun kadar enteresan iğrenç bişey görmedim duymadım.offf o bornozz offf...kızmayında nasıl Sevişebiliyorsunuz? bu Adamla??

benım kocada o lanet sifonu hiç çekmez o değil biri gırsse eve ben ne pis kadın olurum bende artk her gordugumde cinnet geçıorm ama öğrenecek yoksa o klozetı kıraçam normalde temızdır el yuz ayak yıkar eve gırer gırmezde su sifon olayı can sıkıcı
sifonmu cekmez aman allahım iğrenç

mutfak havlusuna agzını siler
banyoda bornozun yeleleri varya oraya dislerini siler sap sarı oldu yıkıyorum cıkmıyoda artık yer etmis
ben gördümü hemen makıneye atıyorum diye kıızyo su israfıymıs dedim sen bu sekılde yaptıgın sürece yeni yıkanmısta olsa makıneye atıcam dedim
Bu madde de bittim. Midem kaldırmayacak gerisini okumayı.
Nasıl bişey bu ya. Yemeğe de çıkamam ben bugün.

allaha çok şükür sanslıyım bu konuda kocam çok temizdir her sabah ben kahvaltıyı hazırlarım o yatak odasını diğer odaları derler toplar hiç bir yeri dağınık bırakmaz titizliği bazen yoruyor beni ama bu yazıyı okuduktan sonra asla şikayet etmmem heralde

Benim kv çok çok çok pis eşimde aksine çok titiz sanki o ananın oğlu değil ama başka çok ortak noktaları var ana oğlun. Sen eğitime devam et beşikten mezara kadar demişler.

Offff ben hayatımda bunun kadar enteresan iğrenç bişey görmedim duymadım.offf o bornozz offf...kızmayında nasıl Sevişebiliyorsunuz? bu Adamla??
Aynen!
Ben böyle bir adama dokunamam.
Gerçi evli de kalamam.
Kesin hastalık kaparım,zaten bağışıklık sistemim çok zayıf.
İyi bari,siz alışmışsınız.

Back