- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
güldüklerinde hayata küsüyorum Allahını seven güldürmesin şunlarıMesela yakınlaşıp öpüşmeyi bırak, bir insanın dişleri pisse eğer, konuşurken yüzüne bile bakamıyorum. Iyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güldüklerinde hayata küsüyorum Allahını seven güldürmesin şunlarıMesela yakınlaşıp öpüşmeyi bırak, bir insanın dişleri pisse eğer, konuşurken yüzüne bile bakamıyorum. Iyy
Ben de aynısını düşünüyorum.konu sahibi eşinin bu huylarından gülerek bahsediyorsa kendisi de pistir bence. hem çok rahatsınız hem de flört etmediniz mi sanki hiç bile bile kabul etmişsiniz adamı.. ya da bu kadar olayı 1e 5 katarak abartarak anlatıyorsunuz.öyle değilse eğer eşinizi bence psikoloğa götürün bu kadar pis olmanın onu geçtim dişlerini havluya silmenin psikolojik bir rahatsızlıktan olacağını düşünüyorum. aklı yerinde olan insan yapmaz bunu.
Konu sahibi burada herkesin midesini bulandırdı. Bunu yapmaya hakkı yok. Daha önce açtığı konulara baktım, pişman oldum baktığıma. Pis olduğu yetmezmiş gibi sapık bir adamla evli aynı zamanda. Günde bilmem kaç kere ilişkiye girdiklerinden, çıplak yattığı için hasta olduğundan, kocasının kendisine bakarak kendi kendini nasıl tatmin ettiği gibi türlü türlü iğrençliklerinden bahsetmiş ve bundan zevk alıyor gibi. Yani dişlerini fırçalamak yerine oraya buraya süren, el yıkamaktan aciz bir adamla evli bir kadın da o adamdan farklı değildir. Şu linke tıklayınca anlarsınız zaten ne demek istediğimi: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ev-hanimligi-temizlik-butce-yemek.789261/ kendisi burada zaten temizlik yapmayı sevmediğinden falan bahsetmiş. Anladık, çok iğrenç insanlarsınız ama bunları anlatmaktan da ne zevk alıyorsunuz? İnsan gibi bir konu açmak yerine evlerinde olup biten rezilliklerden bahsetmiş. Biz mecbur kalmadığımız sürece dışarıda yemek yemeyiz, kendisi de sürekli dışarıda yemek yediğinden, dışarıdan sipariş verdiğinden bahsetmiş. Dışarıdaki kaç lokanta gerçekten temiz, haberiniz var mı? Yemek yapmayı sevmezmiş hanımefendi. Hoş, böyle bir kadının yaptığı yemek de yenmez zaten.
Kocası neyse kendisi de odur, kimse kusura bakmasın. Midesi bulanmıyor çünkü kendisi de öyle. Pis. Belli yani.
işten geliyo bana tam bi eziyet zaten tamam diyroum yorgunsun ama ayakların kokmus parkelerde resmen ter iziyle öyle bi koku varki gözlerini kapa nerden gecmis bulursun diyorum bazen yıkıyo bazen yıkamıyo valla üstü toz icinde zaten
simdi burda esin bisey bilmiyo yaratık gibi yazmssın diyolarda bende bunları uydurmuym yeni evliyken ben ona hergun atlet degistirtim cünkü 12 saat calısıyo ee bı gelıyo su gibi ter olmus cıkarıp yenisini veriyodum gidip kirli sepetindne alıp giyiyodu bende almasın diye artık kirlilerin üstüne sampuan yada el sabunu döküyorum ki almasın diye düsününnn
Ben kusmaya gidiyorum ööööğğğdüşünsene adamı öpüyosun ağzına tartar parçacıkları geliyo :dD:d
esim titiz ve temizdir. her daim etrafin toplu olmasini ister ama asil sorun orada zaten sadece 'İSTER' . elimden geldigi kadari ile temiz tutmaya calisiyorum evi ama iki cocukla yetismek zor ve yorucu oluyor....
benimde merak ettigim coraplarini gelisi guzel firlatmayan es varmi :) ?
evet ya fırçalasınYok artık!
Benim kocamda da var dağınıklık da bu anlattıkların... Günde en az bir kere duş alır benimki, ter koktuğunu daha hiç görmedim. Kişisel hijyenine özen gösterir ki çevremdeki erkeklerin çoğu böyle. Artık erkekler de çok bakımlılar.
Ben benimkine manikür yapıyorum.
Yani anlayacağın bu anlattıkların normal değil. Dağınık olmayı anlarım da bornoza diş silmek nedir arkadaş?
mutfak havlusuna agzını siler
banyoda bornozun yeleleri varya oraya dislerini siler sap sarı oldu yıkıyorum cıkmıyoda artık yer etmis
ben gördümü hemen makıneye atıyorum diye kıızyo su israfıymıs dedim sen bu sekılde yaptıgın sürece yeni yıkanmısta olsa makıneye atıcam dedim