gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
Benim eşimde titizdir. Isten gelir, üzerini değiştirip, kirlileri (gömlek, fanila vb) kirli sepetine atar, takımın ceketini askıya asip kaldırır, pantalonunu ütülenmek üzere jilet gibi bırakır. Sorun şu ki, ceketini, gömleğini vs düzgün tutmalisıniz, düzgün asmalisınız burusmamalı kesinlikle, bazen giyinirken tutuyorum orasından tutma, böyle tutma vs diyip delirtiyor beni. Herşeyin azı karar, fazlası zarar yani. Tamam pasaklılik kötü ama aşırı titizlikte çok kötü ya.
Bazen giyinme odasına bakınca halime şükrediyorum, herşey düzenli görünce ama sonra burusmasın, kırışmasın muhabbeti duyunca eşimden sinir oluyorum.
Gecen gün işyerine ziyarete gittim eşimi kalemler, ajanda vs hepsi tek sıra duruyor, düzenden yıkılıyor masa, biri kalemini alsa kullanıp yerine koysa onu bile farkedip soruyormuş odama kim girdi diye, anlattilar bana çalışanlar dedim şaşırmayın.
Tabağındaki yemeği bile düzenler öyle yer inanmazsınız anlatsam. Mesela et , pilav var tabagında, yanında yoğurt diyelim. Eti böler, pilavıda göz kararı böler, üçünü yemeye başlar ve derki bu pilav yetmedi 1.5 kaşık verirmisin, yogurtta 1 kaşık vermen gerek. Aynen bunu yaşıyorum her yemek masasında inanın, insanın midesine giden yemek bile düzenli olur mu? Benim eşimse olur.