:) Çünkü konuda o kadar çok kere kendinize kıyas yapmışsınız ki ,sanki başkaları harika da siz yetersizmişsiniz gibi. Bana okurken böyle bir izlenim verdiniz .
Başkalarının evine sadece davet edildigimizde giriyoruz. Haliyle misafir gelecek diye en temiz halde karşılıyorlar.
Misal,benim odamı tabiri yerindeyse b.k götürür. Makinadan çıkan kıyafetleri utulemeden dolaba tikarım, giydikce utulerim. Ama dün gece yatılı bir misafirim vardi (hatta KK'dan arkadaşım
) , dün sabah dolabımin içindeki tüm kıyafetleri konmari metoduyla rulo yaptım, asilacaklari astım, odayı hem supurdum hem sildim,nevresimleri değiştirdim.
Mesela bu kız da pekala 'ya milletin evi ne temiz ne düzenli' diyebilir ama aslında sadece reklamlar:))
Sizin de evinize birisi gelse sizin eviniz de bal dök yala olacaktır
Ayrıca eğer yerde devamlı toz oluyorsa bu sizin değil fayanslarin suçudur. Mesela bizim evin fayanslari- parkeleri asla toz gostermez. Alacalı renkli,yani kimi açık kahverengi,kimi köyü kahverengi,kimi hardal...böyle bir rengi var. Bizim sacimiz da zaten o renk, kamufle oluyor, hiç dikkat çekmiyor:)
Ya da ilk öğrenci evimde taş şeklindeydi holün yerleri, ne kadar pis de olsa temiz de olsa aynı renkteydi, taş yani:)) ama son öğrenci evimin mutfağının fayanslari ilginç bir fayansti. Evi silsen viledaya bulaşan minik kıl gibi şeyler yere yapışırdı. Biz ogrenci evi diye umursamazdik ama umursayan insanı hayattan soğutur,öyle bir evdi:)
Yani bence bu olayda tek suçlu senin evinin yerleri
Eğer bu senin için gerçekten problemse taksitle robot süpürge alabilirsin. Kur, sen eve gelmeden tüm evi temizlesin dursun. Bir daha kil- tüy görmemiş olursun.
Villada yerine de buharlı temizleyici onereyim,biz de
bundan kullanıyoruz. Bir odanın kirini pisini diğer odaya taşıyan bir şey kesinlikle değil. Üstelik kimyasal koymadığın için çok daha sağlıklı. Bunu yaptigin gibi ev isildiyor
Robot süpürgen supursun, sen de canın temizlik çektiğinde şununla bir boy fayanslarin üstünden geçersin, mis gibi olur