Olabilir.Yoksa yoksaaa biz elti miyiz?
Olabilir.Benim esimde aynen yazdiginiz gibi fazla titiz evim her zaman derli topludur duzenli bir yasantim var çıkardığı kiyefetleri asla ortalığa birakmaz kirlileri sepete ters cevirir katlayip koyar.mutfakta bir bardak kalsa kirli yikar kaldirir biraz fazla titiz bazen keyifsiz oluyorum mutfağı toplamaya hemen soylenir mutfakta bişey kalmasin diye yapmasam bile kendi yapar
Ben black sephora nin ikizi senlede 3üz oluruz yazmiyalim nazar edecekler bize gidelimSephora yazma nazar degicek
Ben black sephora nin ikizi senlede 3üz oluruz yazmiyalim nazar edecekler bize gidelim
Sanirim oyle olucak bu topicte bizim kocalar siritir arkadaslar biz kacalim))
benim eşim titizlik manyağı resmen. artık bunalıyorum keşke biraz pis olsada ben ona laf söylesem diyegecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
sen miydin o sürekli çıplak uyumaktan cırcır olanoooo cok sırnasık bizimki gece sürekli uykumdan uyandırır sürekli sarılarak yatma ister ten tene degmedimi uyuyamam der cıplak yatmaktan karnım agrırı ben ona neler derim oooo valla hele pazar sabahları cumartesi aksamdan diyorum sabah sakın beni elleme esim hep erkekn kalkar sen kalk git salona derim bazen dinlemez sabah 8 de ellemeye baslar yataktan attıgım bile vardır valla en nefret ettigim sey sürekli sırnasıklık
benım esımde çok tıtızdır eve gırdığı gıbı banyoya koşar kırlıleını kırlıye atar banyo yapar öyle çıkar ve bunu herrrrrgün yapar:) ben daha onun kirlilerini kirli sepetinden başka yerde hiiiiiiiiiiiiiiç görmedim:) çok şükür.gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
ay canımmmm leyla olsam sogur koynuna girmez hatta boşanırdım..Bu kadar olumsuz yanı varmıs esınızın nasıl sogumadınız ya. Demek kı aranızda kuvvetlı bır aşk var
şükretmelisin :)benim esim beden temizligine dikkat eder, ama oyle evi daginik gorse temizlemez meselaArada bulasik makinesini doldurur bosaltir, arada camasirlari asar. Haricinde birde supurur. Yinede buna sukur, senin anlattigin gibi olsa ohoooyt kafayi yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?