- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
ahhahhah süpermisss :))benimki 'sözde' titiz..
lafa gelince bi kağnı laf eder temizlik yapmam için..
ama özünde pasaklı..banyoda lifllenerek yıkanmayı benden öğrendi..okadar yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhahhah süpermisss :))benimki 'sözde' titiz..
lafa gelince bi kağnı laf eder temizlik yapmam için..
ama özünde pasaklı..banyoda lifllenerek yıkanmayı benden öğrendi..okadar yani
sanırım bizimki baska ask der hep kavga sinir bagrıs cagrıs coktur ama 5 dakak sonra gelir mıy mıy mıy derim defolll git yanımdan aman ben sensiz yapamam ki der dedim kapıda kalmıs kedi gibi bakma bana miav miyav yapar :))) sürtünerekBu kadar olumsuz yanı varmıs esınızın nasıl sogumadınız ya. Demek kı aranızda kuvvetlı bır aşk var
ya çorapları ölü tavuk gibi kokaydı sephoraaaAman allahım!!!
Bir daha beyimden şikayet edersem taş olayım. Ya dişlerini havluyla temizleyen bir adam olaydı..
ya çorapları ölü tavuk gibi kokaydı sephoraaa
yok cnm insalla olsun ilk ögreticegim sey dis fırcalamak ve el yıkamak :)))Tamam bi insan titiz olmaz anlarim da Tuvaletten sonra falan elini nasil yikamaz.O eliyle yiyeceklere dokunup, nasil yiyebilir.Midem bulandi gercekten..Isiniz cook zor bence.Cocugunuz var mi.?
Adama defol git yanimdan mı diyon. bunu eşin sana dese kiyameti koparirsin gızsanırım bizimki baska ask der hep kavga sinir bagrıs cagrıs coktur ama 5 dakak sonra gelir mıy mıy mıy derim defolll git yanımdan aman ben sensiz yapamam ki der dedim kapıda kalmıs kedi gibi bakma bana miav miyav yapar :))) sürtünerek
oooo cok sırnasık bizimki gece sürekli uykumdan uyandırır sürekli sarılarak yatma ister ten tene degmedimi uyuyamam der cıplak yatmaktan karnım agrırı ben ona neler derim oooo valla hele pazar sabahları cumartesi aksamdan diyorum sabah sakın beni elleme esim hep erkekn kalkar sen kalk git salona derim bazen dinlemez sabah 8 de ellemeye baslar yataktan attıgım bile vardır valla en nefret ettigim sey sürekli sırnasıklıkAdama defol git yanimdan mı diyon. bunu eşin sana dese kiyameti koparirsin gız
Daha neler duyacaz bekle biraz dahaAman allahım!!!
Bir daha beyimden şikayet edersem taş olayım. Ya dişlerini havluyla temizleyen bir adam olaydı..
Allah seni bildiği gibi yapsın çatlakoooo cok sırnasık bizimki gece sürekli uykumdan uyandırır sürekli sarılarak yatma ister ten tene degmedimi uyuyamam der cıplak yatmaktan karnım agrırı ben ona neler derim oooo valla hele pazar sabahları cumartesi aksamdan diyorum sabah sakın beni elleme esim hep erkekn kalkar sen kalk git salona derim bazen dinlemez sabah 8 de ellemeye baslar yataktan attıgım bile vardır valla en nefret ettigim sey sürekli sırnasıklık
ahhahhah süpermisss :))
Merakla bekliyorum. Çok enteresan şeyler çıkacak bu konudan.Daha neler duyacaz bekle biraz daha
Kesinlike ilk ogreticeklerinin arasinda olmali gercekten.Ben kocama daginik falan diye kizardim yok artik hic sesimi cikarmam :)yok cnm insalla olsun ilk ögreticegim sey dis fırcalamak ve el yıkamak :)))
Bende merakla bekliyom sonucuMerakla bekliyorum. Çok enteresan şeyler çıkacak bu konudan.