• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

Bu kadar olumsuz yanı varmıs esınızın nasıl sogumadınız ya. Demek kı aranızda kuvvetlı bır aşk var:-)
sanırım bizimki baska ask der hep kavga sinir bagrıs cagrıs coktur ama 5 dakak sonra gelir mıy mıy mıy derim defolll git yanımdan aman ben sensiz yapamam ki der dedim kapıda kalmıs kedi gibi bakma bana miav miyav yapar :))) sürtünerek

Ayy şuan şükrettim kocama gerçekten aman aman abartılcak bir titizliği yok ama tertipli temizdir yani benimki. Yerde bişey görsün parmağını yalar onu yerden alır :)
Şükürler olsun Allah'ıma.

Sana gelince konu sahibesii Allah yardımcın olsun ve sabır versin iyi sabrediyorsun :)

Tamam bi insan titiz olmaz anlarim da Tuvaletten sonra falan elini nasil yikamaz.O eliyle yiyeceklere dokunup, nasil yiyebilir.Midem bulandi gercekten..Isiniz cook zor bence.Cocugunuz var mi.?

benimkide cok kirli olmasada daginitir 8yillik evliyiz ilk yillar pijama yere atilirdi artik yatagn üstünde bu kadar yol katettm kendi hic yardm etmez muzdaribm zaten ama lafta hep sil süpür emir kipi kullanir hep birde gecen diyor bugün evi süpürmemissin isaret koydum ben hep ayni yerde duruyor diyo koptm ya

Şunları okuyunca erkekten tiksindim. sizin başka problemleriniz de vardı.
sen mi anlatamıyorsun, kocan mı anlamıyor, bilemedim.

Tamam bi insan titiz olmaz anlarim da Tuvaletten sonra falan elini nasil yikamaz.O eliyle yiyeceklere dokunup, nasil yiyebilir.Midem bulandi gercekten..Isiniz cook zor bence.Cocugunuz var mi.?
yok cnm insalla olsun ilk ögreticegim sey dis fırcalamak ve el yıkamak :)))

Benim eşim eve gelir komple üzeri değişir çanaşir sepetine corabına kadar.ellini yüzünü ayağini yıkar gelir yqnımıza

sanırım bizimki baska ask der hep kavga sinir bagrıs cagrıs coktur ama 5 dakak sonra gelir mıy mıy mıy derim defolll git yanımdan aman ben sensiz yapamam ki der dedim kapıda kalmıs kedi gibi bakma bana miav miyav yapar :))) sürtünerek
Adama defol git yanimdan mı diyon. :KK48:bunu eşin sana dese kiyameti koparirsin gız :KK70:

Adama defol git yanimdan mı diyon. :KK48:bunu eşin sana dese kiyameti koparirsin gız :KK70:
oooo cok sırnasık bizimki gece sürekli uykumdan uyandırır sürekli sarılarak yatma ister ten tene degmedimi uyuyamam der cıplak yatmaktan karnım agrırı ben ona neler derim oooo valla hele pazar sabahları cumartesi aksamdan diyorum sabah sakın beni elleme esim hep erkekn kalkar sen kalk git salona derim bazen dinlemez sabah 8 de ellemeye baslar yataktan attıgım bile vardır valla en nefret ettigim sey sürekli sırnasıklık

oooo cok sırnasık bizimki gece sürekli uykumdan uyandırır sürekli sarılarak yatma ister ten tene degmedimi uyuyamam der cıplak yatmaktan karnım agrırı ben ona neler derim oooo valla hele pazar sabahları cumartesi aksamdan diyorum sabah sakın beni elleme esim hep erkekn kalkar sen kalk git salona derim bazen dinlemez sabah 8 de ellemeye baslar yataktan attıgım bile vardır valla en nefret ettigim sey sürekli sırnasıklık
Allah seni bildiği gibi yapsın çatlak :KK48::KK70::KK70::KK70:

Back
X