• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye

benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
Benim eşimde temizdir bebeğim var doğal olarak ev işlerine çok fazla yetişemiyorum ev işlerime çok yardımcı olur insanın içinden gelmesi önemli yoksa sen desende değişmez bence anca kurallar koyarak yaptırabilirsiniz bazı şeyleri işte eller yıkamadan sofraya oturulmaz eve girdikten sonra kıyafetler degismeli vs...

Benim eşimde temizdir bebeğim var doğal olarak ev işlerine çok fazla yetişemiyorum ev işlerime çok yardımcı olur insanın içinden gelmesi önemli yoksa sen desende değişmez bence anca kurallar koyarak yaptırabilirsiniz bazı şeyleri işte eller yıkamadan sofraya oturulmaz eve girdikten sonra kıyafetler degismeli vs...
işten geliyo bana tam bi eziyet zaten tamam diyroum yorgunsun ama ayakların kokmus parkelerde resmen ter iziyle öyle bi koku varki gözlerini kapa nerden gecmis bulursun diyorum bazen yıkıyo bazen yıkamıyo valla üstü toz icinde zaten

simdi burda esin bisey bilmiyo yaratık gibi yazmssın diyolarda bende bunları uydurmuym yeni evliyken ben ona hergun atlet degistirtim cünkü 12 saat calısıyo ee bı gelıyo su gibi ter olmus cıkarıp yenisini veriyodum gidip kirli sepetindne alıp giyiyodu bende almasın diye artık kirlilerin üstüne sampuan yada el sabunu döküyorum ki almasın diye düsününnn

gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye

ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
Ay kiz vallahi benim esimi anlatmissin sanki :) bende wcye girince kapiyi dinliyodum bakiyim lavabonun cesmesini acicakmi diye :KK67: eger acmadiysa kapiyi actiginda brni gorunce hemen anlayip geri donuyodu :KK70:aslinda cok da pis degildir boyle her gece sabah dislerini filan fircalar vucut temizligind onem verir ama el yikama problemi malesef bizde de var, ama cok sukur bi nebze de olsa astigimizi dusunuyorum ben artik yikiyo arada kontrol ediyorum gizliden :KK22: bende ozellikle bu el konusunda cok hassasim cok sik yikarim ellerimi soyleye soyleye esim de alisti sukur. Ama bu aliskanlik kucuklukten kazaniliyo malesef kayinvalidemin de elini yikamadigini gordum bikac kez o yuzden iste esimde alismamis. Bide kayivalidem cevresinde temizlik hastasi diye bilinir düşünün yani, simdi oraya da gittigimde hicbiseye dokunasim gelmiyo tiksindim resmen :KK69:

benim esim beden temizligine dikkat eder, ama oyle evi daginik gorse temizlemez mesela :KK53: Arada bulasik makinesini doldurur bosaltir, arada camasirlari asar. Haricinde birde supurur. Yinede buna sukur, senin anlattigin gibi olsa ohoooyt kafayi yerdim :KK11:
bizimkide ev icin bazen yardım eder kendine özen göstermiyo diyorum senden daha degerli biri daha yok askıma sen 1 tanesin diyorum bu dünyada parfum alıyorum tras sonrası kremler kolonylar o hic almaz öyle seyleri bosver der mesela
ev isi icinde aylık yada 15 te bir makine cekme yani halıları cekme onun elle bi güzel fırcalıyo ooo mis oluyo halılar 15 te bir iste kahvaltı hazırlar anca patates kızartır ama o patatesleri yıyemezsin cünkü burgerkingtek gibi yapıp cok ince yapıyo ee yaglada bulustumu kıtır kıtır bisey oluyo ama olsun

kendine özen gösterse yeter mesela günlük 25 lira yemek hakkı var aylıga vurunca iste 600 700 arası multınet yükelniyo yemez ama ben acımam valla cıtır cıtır yerim bunun giibi

Ay kiz vallahi benim esimi anlatmissin sanki :) bende wcye girince kapiyi dinliyodum bakiyim lavabonun cesmesini acicakmi diye :KK67: eger acmadiysa kapiyi actiginda brni gorunce hemen anlayip geri donuyodu :KK70:aslinda cok da pis degildir boyle her gece sabah dislerini filan fircalar vucut temizligind onem verir ama el yikama problemi malesef bizde de var, ama cok sukur bi nebze de olsa astigimizi dusunuyorum ben artik yikiyo arada kontrol ediyorum gizliden :KK22: bende ozellikle bu el konusunda cok hassasim cok sik yikarim ellerimi soyleye soyleye esim de alisti sukur. Ama bu aliskanlik kucuklukten kazaniliyo malesef kayinvalidemin de elini yikamadigini gordum bikac kez o yuzden iste esimde alismamis. Bide kayivalidem cevresinde temizlik hastasi diye bilinir düşünün yani, simdi oraya da gittigimde hicbiseye dokunasim gelmiyo tiksindim resmen :KK69:
eskiden ilk okul cocukları gibi sabunu ıslatır dı sonra gel ellerini koklıcam dedim sıvı antibakteriyel sabun koydum da ona alıstı ama genede her zaman ellerni yıkamaz buda beni deli ediyoo

eskiden ilk okul cocukları gibi sabunu ıslatır dı sonra gel ellerini koklıcam dedim sıvı antibakteriyel sabun koydum da ona alıstı ama genede her zaman ellerni yıkamaz buda beni deli ediyoo
Evet canim yinede kacamak yapiyolar bazen bence de aceleye geldiginde filan. Hadi esime soyluyorum zorla yaptiriyorum filan da kayinvalideye ne denir yahu koskoca kadin olmus wcden cikiyo dogru mutfaga :KK53:

evet canım

SUYA SABUNA DOKUN DİYE
evet canım titiz erkek babam pasaklı eşim :/ babam eve gelşr gelmez banyoya girer eşim zorla banyoya girer dursa 1 ay dururu heralde.babam her sabah traşını olur dişini fırçalar eşim 2 haftada bir traş olur dişlinide benm zormla :/ daha uzzuuunn uzun anlatmayım içim sıkıldı of!

oooo var cnm gercketn yemez yedirir ben dısarda yemeyi falan cok severim bazenu esime yemek yapar kendim dısardan söylerim mesela bugun 3 liralık tavuk döner yemis normalde 700 liralık multinet kartı var ben ordan yemek kozmatik alısverisimi yapıyorum falan neyse brugun az yemis te yarın kadıköye mac almıs fenerin macına meshur bi köfteci var ona gidelim diye yememis mesela
iyi yönleri varsa takma..her insanın olumlu ve olumsuz yönleri vardır..önemli olan olumlu yönlerinin ağır gelmesi..eşim titiz benden daha fazla:nazar: ama onu tanıdığım ilk günden beri öyle hep öyle biriydi

mutfak havlusuna agzını siler
banyoda bornozun yeleleri varya oraya dislerini siler sap sarı oldu yıkıyorum cıkmıyoda artık yer etmis
ben gördümü hemen makıneye atıyorum diye kıızyo su israfıymıs dedim sen bu sekılde yaptıgın sürece yeni yıkanmısta olsa makıneye atıcam dedim
Yok artık! :KK57:
Benim kocamda da var dağınıklık da bu anlattıkların... Günde en az bir kere duş alır benimki, ter koktuğunu daha hiç görmedim. Kişisel hijyenine özen gösterir ki çevremdeki erkeklerin çoğu böyle. Artık erkekler de çok bakımlılar.
Ben benimkine manikür yapıyorum. :KK53:
Yani anlayacağın bu anlattıkların normal değil. Dağınık olmayı anlarım da bornoza diş silmek nedir arkadaş?

esim titiz ve temizdir. her daim etrafin toplu olmasini ister ama asil sorun orada zaten sadece 'İSTER' . elimden geldigi kadari ile temiz tutmaya calisiyorum evi ama iki cocukla yetismek zor ve yorucu oluyor....

benimde merak ettigim coraplarini gelisi guzel firlatmayan es varmi :) ?

SUYA SABUNA DOKUN DİYE

valla canım o yapı meselesi biraz.benim eşimin kendine özel giyinme odası var o gömlekler jilet gibi renleri bile düzene göre dizilidir.asla ter koktuğunu görmedim her gün duş alır.ben hiçbir zaman uyarmadım.oturup konuşarak rahatsızlıklarını bir bir dile getirmelisin bence.

esim titiz ve temizdir. her daim etrafin toplu olmasini ister ama asil sorun orada zaten sadece 'İSTER' . elimden geldigi kadari ile temiz tutmaya calisiyorum evi ama iki cocukla yetismek zor ve yorucu oluyor...

benimde merak ettigim coraplarini gelisi guzel firlatmayan es varmi :) ?
benimki cıkardıgı yerde kalır bi gün yatak odasında bi koku geliyo her yeri sildim falan yok gecmedi o gene komidin ve yarak bazasının arasın arkası na girmis nasıl girmisse aman allahım ölü tavuk gibi kokuyo yaa ayy esime diyorum valla biriniun burnuna tut 5 sanıyede bayılırr gülüyooo :)9

valla canım o yapı meselesi biraz.benim eşimin kendine özel giyinme odası var o gömlekler jilet gibi renleri bile düzene göre dizilidir.asla ter koktuğunu görmedim her gün duş alır.ben hiçbir zaman uyarmadım.oturup konuşarak rahatsızlıklarını bir bir dile getirmelisin bence.
ayyy bizimki yok ya ben alırım ona bayramda pantolon gömlek ona kalsa almaz yaniii

benimki cıkardıgı yerde kalır bi gün yatak odasında bi koku geliyo her yeri sildim falan yok gecmedi o gene komidin ve yarak bazasının arasın arkası na girmis nasıl girmisse aman allahım ölü tavuk gibi kokuyo yaa ayy esime diyorum valla biriniun burnuna tut 5 sanıyede bayılırr gülüyooo :)9
Ne girmiş hahayyy ben bu gece gulmekten olecem heralde:KK70::KK70:

SUYA SABUNA DOKUN DİYE

benimki 'sözde' titiz..
lafa gelince bi kağnı laf eder temizlik yapmam için..
ama özünde pasaklı..banyoda lifllenerek yıkanmayı benden öğrendi..okadar yani:KK53:

Back
X