Olabilir. Benim esimde aynen yazdiginiz gibi fazla titiz evim her zaman derli topludur duzenli bir yasantim var çıkardığı kiyefetleri asla ortalığa birakmaz kirlileri sepete ters cevirir katlayip koyar.mutfakta bir bardak kalsa kirli yikar kaldirir biraz fazla titiz bazen keyifsiz oluyorum mutfağı toplamaya hemen soylenir mutfakta bişey kalmasin diye yapmasam bile kendi yaparYoksa yoksaaa biz elti miyiz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
temizlik hastası kocalar varmı
- Konu Sahibi limoncu28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olabilir. Benim esimde aynen yazdiginiz gibi fazla titiz evim her zaman derli topludur duzenli bir yasantim var çıkardığı kiyefetleri asla ortalığa birakmaz kirlileri sepete ters cevirir katlayip koyar.mutfakta bir bardak kalsa kirli yikar kaldirir biraz fazla titiz bazen keyifsiz oluyorum mutfağı toplamaya hemen soylenir mutfakta bişey kalmasin diye yapmasam bile kendi yapar
Sephora yazma nazar degicek
- 21 Mart 2015
- 567
- 1.263
- 33
Ayyy ben bi şok ol bi kal gel
Bornoza diş silmek,kirli sepetinden alıp giymek artı yok cıplak yatmaktan rahatsızlanmaların,tavırlarından anladıgım kadarıyla karı-koca değişiksiniz kusura bakma.Bu arada vücut temizliğine dikkat eden erkekler tabiki var anormal olan senin eşin.
Bornoza diş silmek,kirli sepetinden alıp giymek artı yok cıplak yatmaktan rahatsızlanmaların,tavırlarından anladıgım kadarıyla karı-koca değişiksiniz kusura bakma.Bu arada vücut temizliğine dikkat eden erkekler tabiki var anormal olan senin eşin.
Ben black sephora nin ikizi senlede 3üz oluruz yazmiyalim nazar edecekler bize gidelimSephora yazma nazar degicek
Liminc
Ben black sephora nin ikizi senlede 3üz oluruz yazmiyalim nazar edecekler bize gidelim
Sanirim oyle olucak bu topicte bizim kocalar siritir arkadaslar biz kacalim))
- 1 Nisan 2015
- 88
- 92
- 8
Benim eşim de çok titizdir.
Dişlerini fircalar trasini olur hergun duşunu alir kirli kiyafetlerini banyo ya cikarir....
Amaaaaaa banada cok karışır. Evi topla
Çamaşırlari hemen yika ütüle cabuk mutfagi topla vs vs
bazende bakti ben yetistiremiyorum valla kendi yapar evin temizligini.
Çamaşır asmak ve Ütülemek dışında herseyi yapar coook şükür
Dişlerini fircalar trasini olur hergun duşunu alir kirli kiyafetlerini banyo ya cikarir....
Amaaaaaa banada cok karışır. Evi topla
Çamaşırlari hemen yika ütüle cabuk mutfagi topla vs vs
bazende bakti ben yetistiremiyorum valla kendi yapar evin temizligini.
Çamaşır asmak ve Ütülemek dışında herseyi yapar coook şükür
- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
- 27 Ocak 2015
- 1.143
- 822
- 108
- 37
Var babam !! keşke pis bi adam olsaydı annem ve kardeşlerim biraz rahat ederlerdi eşim ise kendi kişisel temizliğine çok dikkat etmesine rağmen ; kirli gömleğini temizin yanına asan bir vatandaştır. ( Gömleklerini ortaya koyma dediğim için gömlekleri asıyomuş , ikinci aşama kirli sepetine atmayı öğretmek )
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Tam kahvaltı yaparken okudum bu konuyu midem kalktı yeminle.limoncu kusura bakma ama eşin evrimini tamamlamadan onunla evlenmiş gibisin. Insan dağınık olur, bazı hijyen kurallarını bilmiyor olabilir hepimiz ayşe teyze modunda elimizde camasir suyu gezmiyoruz ancak senin kocan aşmış artık. Bu yazdıkların her insanın kaldıracagi cinsten değil, bi de daha da yazarım da banlanmak istemiyorum demişsin daha ne olabilir bilemedim.
Bir de keşke kocan da buraya üye olsa da seni ondan dinlesek o neler anlatacak bakalım çok değişik bi çiftsiniz baciskom
Bir de keşke kocan da buraya üye olsa da seni ondan dinlesek o neler anlatacak bakalım çok değişik bi çiftsiniz baciskom
- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
benim eşim titizlik manyağı resmen. artık bunalıyorum keşke biraz pis olsada ben ona laf söylesem diye bence erkeğin titizi çekilmiyor. hafta sonu temizlik yapmaya başlıyorum ayağımın altında dolanıyor benimle temizlik yapıyor benim yaptığımı beğenmiyor sürekli şurası böyle burası şöyle of of. bende haliyle bunalıyorum ama anlamıyor. kayınvalidem melek gibi insan eşim buradaki kayınvalideleri aratmıyor maşallah.gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
sen miydin o sürekli çıplak uyumaktan cırcır olanoooo cok sırnasık bizimki gece sürekli uykumdan uyandırır sürekli sarılarak yatma ister ten tene degmedimi uyuyamam der cıplak yatmaktan karnım agrırı ben ona neler derim oooo valla hele pazar sabahları cumartesi aksamdan diyorum sabah sakın beni elleme esim hep erkekn kalkar sen kalk git salona derim bazen dinlemez sabah 8 de ellemeye baslar yataktan attıgım bile vardır valla en nefret ettigim sey sürekli sırnasıklık
eşin gerçekten bitanedir inşallah. bi tane daha kaldıramaz bu dünya
- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
- 173
benım esımde çok tıtızdır eve gırdığı gıbı banyoya koşar kırlıleını kırlıye atar banyo yapar öyle çıkar ve bunu herrrrrgün yapar:) ben daha onun kirlilerini kirli sepetinden başka yerde hiiiiiiiiiiiiiiç görmedim:) çok şükür.gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
ama belli bi yaştan sonra öğrenmesi zor zamanında hep annesi öyle öğretmiş. bende kızımda olsa oğlumda olsa öyle öğretmek isterim. alışkanlık meselesi biraz sanırım
- 7 Kasım 2007
- 789
- 166
- 323
- 39
benim eski kocam titizlik hastasıydı.. çekilmez illet.. belki boşanma sebebimiz.. adam psikopattı.. işten eve gelirdim mümkün değil o kıyafetle evde oturayım.. duş almadan koltuklara dokunayım.. zamanla iyice abarttı. benden bile tiksinir oldu öpmekten iğreniyordu onu geçtim cinsel hayatımız bitti adam cinsellik yaşadıktan sonra üç saat duşta kendini temizliyordu sırf bu yüzden yaklaşmıyordu.. bebek yapmadım adam hipoya yatırır çocuğumu diye çünkü manyaktı.
pis kocada iyi değil ama fazla abartmamalı bence.
pis kocada iyi değil ama fazla abartmamalı bence.
- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
ay canımmmm leyla olsam sogur koynuna girmez hatta boşanırdım..Bu kadar olumsuz yanı varmıs esınızın nasıl sogumadınız ya. Demek kı aranızda kuvvetlı bır aşk var
eşim akşam gelsin öpe öpe bitirecem valla
- 1 Nisan 2015
- 106
- 52
- 28
- 39
- 1 Nisan 2015
- 106
- 52
- 28
- 39
şükretmelisin :)benim esim beden temizligine dikkat eder, ama oyle evi daginik gorse temizlemez mesela Arada bulasik makinesini doldurur bosaltir, arada camasirlari asar. Haricinde birde supurur. Yinede buna sukur, senin anlattigin gibi olsa ohoooyt kafayi yerdim