Temizlik Hastaları Fan Club

bayanlar harikasınız valla :) ben de başak burcuyum ama beni bu titizlik vurmamış :1rolleyes: yani sizinkilerin yanında normal kalacak kadar temizlik yapıyorum sırnaşık şey
ya bazı şeyleriniz cidden hastalığa kaçmış:1shok: ayy ben de burdan okuyup okuyup heves yapıyorum :1rolleyes: sıla yani biraz abartıya kaçma var galiba sende de hani tmm komşunun dışarda dolaştığı terlikle içeri girmesinden rahatsız olman değil de halının içinde mikroplar var deyip bunu takman şakkıdı bu arada bikaç öneri getirilmiş porçözle ilgili bugün banyoda ben de denedim güzel oldukaydirigubbakcemile5

ben de alışveriş yaptığım zaman poşetleri yere koymayı sevmiyrum dışarıda. ayak basılıyo sonuçta. sonra onları eve al getir yerlere koy olmuyor. mümkün oldğunca dikkat ediyorum. tatile filan gidince de bavul aynı şekilde eve gelince kapının yanıa halıya koyulursa hiç hazetmiyorum. ya poşetlerin ve bavulların altına gazete konmalı içini boşaltana kadar. ya da balkona filan konmalı. poşetin içini dışına çıkarıyorum. kirli yeri içe gelior çöp koyuyorum. bavulun altınıda bi güzel deterjanla yıkıyorum. mesela bi misafir geldiği zaman ayakkabısını çıkardı diyelim kapı önünde yere bastı sonra içeri girdi sinir oluyorum. abim mesela aykakabısını çıkarıyor aman abi basma oraya. basmadan direk içeri atla böyleyim yani. dışarının ayak basılan yerlerin mikrobu içeri geldimi sinir oluyorum. bir keresinde de bir misafirim geldi. apartmandan. evde giydiği terliği çıkarmadan bana gelmiş. merdivenlere basmış. bana da direk girdi. o terlikle. heryere bastı girerken çıkarda diyemedim. merdivenlere dışarı ayakkabısıyla basılıyor sonuçta. o gidince bütün halıları gece yarısına kadar sildim. şimdi size soruyorum. bunlar normal şeyler mi? yoksa her bayan rahatsız olur mu böyle şeylerden. sanki halılarda milyonlarca mikrop varmış gibime gelior. yoksa bu benim ki hastalık mı?Çok üzgünüm çoook

Canım bunalar bana normal geliyo bazı arkadaşlar hastalık olduğunu söylüyo:1shok:
Temizlik konusunda hasta olmaktan şikayetçi değilim dağınıklık ve tembellikte bana göre ayrı bir hastalık.Eşim şuan evde değil ve temizlik yapmamak için kendimi zor tutuyorumÇok üzgünüm çoook

banada hoşbulduk ozaman banada eltim nerdeyse kendinide çamaşır suyu ile yıkayacaksın der evi başka bişey ile silemiyorum sadece çamaşır suyu bulaşık makinesine sıkıyorum çamaşır suyu kapı paspasına sıkıyorum çamasır suyu, çamaşır suyuda çamaşır suyu yani

arkadaşlar mesajlarınızı okudum hepiniz harikasınız,,temizlik çok güzel de lütfen aşırıya kaçmayalım.temizlik için kullandığımız kimyasallar sularımızı malesef bir daha kullanılamaz hale getiriyor.gelecek nesilleri de düşünmeliyiz,biz bu kadar hoyratça harcıyoruz diye belki de bir nesil sonramız içmek için su bulamıcak.malesef ki durum böyle..düşünün çok değil 30-40 yıl sonra insanoğlu(eğer böyle giderse)günde ancak bir bardak su içme hakkına sahip olacakmış!! yani bizim çocuklarımız bizim neslimiz yüzünden inanılmaz acılar çekecek...bir mail almıştım harika bir görsel anlatım dı,seyrederken tüylerim diken diken oldu.ve o zaman karar verdim ki ben buna sebep olmayacağım.gerekenden fazlasını yapmak bencillik olur ve kendi bindiğin ağacı kesmek gibi birşey...lütfen arkadaşlar kimyasal maddeleri kullanırken çok ama çok dikkat edelim..eğer bir kişi bile bu yazımı okurda birkez bile daaha az kimyasal kullanırsa ne mutlu bana...

valla ben bıktım kendimden
temizlik hastası mısın sinir hastasısın gibi geliyor bana
hele bi de benim gibi kaynanayla oturup ta temizlik şartların uymuyorsa yandığının resmidir

millet şöyle temizim böyle bilmem neyim diye övünür ben tam tersi
temizlik yüzünden herkes tarafından eleştiri görünce biri bişey dese yok canım ben o kadar değilim diyorum ama hiç aslı yok alası var halbuki

eşim bile bıktı yahuuuu

onu niye öyle yapıyosun elini yıkasana bu kirlenmiş niye dokundun şudur budur
adamların elimizden çekeceği var valla

sizin beyler de öyle mi kızlar
yani bu huyunuzdan bıktılar mıı???

arkadaşlar mesajlarınızı okudum hepiniz harikasınız,,temizlik çok güzel de lütfen aşırıya kaçmayalım.temizlik için kullandığımız kimyasallar sularımızı malesef bir daha kullanılamaz hale getiriyor.gelecek nesilleri de düşünmeliyiz,biz bu kadar hoyratça harcıyoruz diye belki de bir nesil sonramız içmek için su bulamıcak.malesef ki durum böyle..düşünün çok değil 30-40 yıl sonra insanoğlu(eğer böyle giderse)günde ancak bir bardak su içme hakkına sahip olacakmış!! yani bizim çocuklarımız bizim neslimiz yüzünden inanılmaz acılar çekecek...bir mail almıştım harika bir görsel anlatım dı,seyrederken tüylerim diken diken oldu.ve o zaman karar verdim ki ben buna sebep olmayacağım.gerekenden fazlasını yapmak bencillik olur ve kendi bindiğin ağacı kesmek gibi birşey...lütfen arkadaşlar kimyasal maddeleri kullanırken çok ama çok dikkat edelim..eğer bir kişi bile bu yazımı okurda birkez bile daaha az kimyasal kullanırsa ne mutlu bana...

bu yönden sana katlıyorum
bende aşırı su harcamamaya çalışırım suyu kullanırken hep bu söylediklerin gelir aklıma
çamaşırları elimden geldiğince kısa devrede yıkamaya çalışırım mesela

ama kaynanam tuvalet yıkanan fırçayla banyoyu yıkarsa işte ben o banyoyu fazla su harcama uğruna da olsa tekrar tekrar yıkarım

napıyımmmmm

benim gibi bi gelin böyle bi kaynanaya sahip:bbo:

millet şöyle temizim böyle bilmem neyim diye övünür ben tam tersi
temizlik yüzünden herkes tarafından eleştiri görünce biri bişey dese yok canım ben o kadar değilim diyorum ama hiç aslı yok alası var halbuki

eşim bile bıktı yahuuuu

onu niye öyle yapıyosun elini yıkasana bu kirlenmiş niye dokundun şudur budur
adamların elimizden çekeceği var valla

sizin beyler de öyle mi kızlar
yani bu huyunuzdan bıktılar mıı???

Valla benim ki bıktı en son tartışmamızda bu yüzden oldu zaten:dilcikar:

ben de alışveriş yaptığım zaman poşetleri yere koymayı sevmiyrum dışarıda. ayak basılıyo sonuçta. sonra onları eve al getir yerlere koy olmuyor. mümkün oldğunca dikkat ediyorum. tatile filan gidince de bavul aynı şekilde eve gelince kapının yanıa halıya koyulursa hiç hazetmiyorum. ya poşetlerin ve bavulların altına gazete konmalı içini boşaltana kadar. ya da balkona filan konmalı. poşetin içini dışına çıkarıyorum. kirli yeri içe gelior çöp koyuyorum. bavulun altınıda bi güzel deterjanla yıkıyorum. mesela bi misafir geldiği zaman ayakkabısını çıkardı diyelim kapı önünde yere bastı sonra içeri girdi sinir oluyorum. abim mesela aykakabısını çıkarıyor aman abi basma oraya. basmadan direk içeri atla böyleyim yani. dışarının ayak basılan yerlerin mikrobu içeri geldimi sinir oluyorum. bir keresinde de bir misafirim geldi. apartmandan. evde giydiği terliği çıkarmadan bana gelmiş. merdivenlere basmış. bana da direk girdi. o terlikle. heryere bastı girerken çıkarda diyemedim. merdivenlere dışarı ayakkabısıyla basılıyor sonuçta. o gidince bütün halıları gece yarısına kadar sildim. şimdi size soruyorum. bunlar normal şeyler mi? yoksa her bayan rahatsız olur mu böyle şeylerden. sanki halılarda milyonlarca mikrop varmış gibime gelior. yoksa bu benim ki hastalık mı?Çok üzgünüm çoook
canım bende alışveriş yaptığım zaman poşetlerin yada valizlerin bavulların altına mutlaka bişey sererim ya da halının serili olmadığı yere koysam bile silme şansım olur. bişey söyleyim mi bana kızma ama temizliği bazı takıntılara dönüştürme derim sana .. sonra rahatsızlanırsın. mesela ben bütün beyaz eşyalarımın beyaz olmasını isterim , hergün hortumu takıp balkonlarımı yıkarım. balkonlara asla ev terliğiyle çıkılmasını istemem. tabii ki kendi evinde ki terliği apartmanın içinde giyip de evime gelen insanı da uyarırım .. :kızgın: ama artık asla evin bütün halılarını silemem geberiyorum yorgunluktan ... Önceden bende senin gibiydim vay bunun üzerinde ki giyisi kirliymiş pismiş diye öylece koltuklarıma oturdu diye sil baştan bütün koltukları :1no2: mesela kapının eşiğine basıp da ayakkabı giyilmesini hiç istemem .. ama yabancı komşum ya da eşimin bir arkadaşı bunu yapıyorsa kendimi üzmem .. orayı silerim geçer - gider . benim elimden süpürge düşmez , domestosçuyum -( evimin doğal kokusu ) sırnaşık şey . toza tahammül edemem gece tuvalete kalksam o tozu görsem anında silerim .. banyo-tuvalet temizliği söylemeye bile gerek yok :teytey: halılarımı ve koltuklarımı takip ederim rengi gözüme biraz puslu gözüksün yeter alırım kosla lı suyumu başlarım silmeye ..

ya kizlar, ben asiri titizligimlen taninirim evd bir kere bile rahat oturmam sürekli islenirim yaparim silerim vs, ama bazi yazilari okudukca ben bile yaninda "pis" kaliyorum nerdeyse.... bence fazla abartmamali, cünki fazla hijyende iyi degil size bir örnek vereyim, benim ablam cocugunu her gün yikar disarda oynamasina izin vermez sürekli hep silip temizler vs simdi ne oldu cocuk ilk okula girdi ve en ufak bir soguk tozdan hasta oluyor o yüzden biraz dikkat edelim, cocuk camurdada oynayacak üzerinide pisleyecek, ama tabi temizlenip saglikli olacak,evimizi temizledigimiz bu deterjanlar bile tenefüs ettigimiz icin zararli olabiliyor, ama ne yapalim bende duramiyorum domestos klorix sirekli deterjan vs kullanmadan edemiyorum
ama tabiki suda var, bir yeri pis görüpte temizlemek daha zevk veriyor kirli olmadigi halde silmek güzel olmuyor birakinda kirlensin tozlansin temizlik daha zevkli olsun :-)

ayyy ben tek degilmisim valah bende asiri titizim kizlar yaaa bekarkende öyleydim simdide öyleyim sürekli temizlik yaparim almnyada yasiyorum kimsem yok burda sadce karsi binamda kaynanmlar oturu ama beni görün cocugum olmadigi halde hergün temizlik yapiyorum her temizlikte cam silerim hali koltuk kapi silerim valah camasir suyuda 2 gnde birtane gider yer deterjanlari cam siliciler 1 hafta giderrr artik öyle olmuski rüyalarima girio temizlik yapmam benim esim kizar bu evde km var kim gelioo sen bu kdr yapion die nereye otursa derim sakin dökme biryere otur kalk napim cok titizim iyi degl ama napim yaa birakim diom olmuo kaynanamda aksine cok pinti yaaa oraaya gidip gelince corabimdan pantolonumdan tut herseyi direk makinaya atiyorum...

kimisi titizliği ile övünür arkadaşlar ama burda hastalık derecesinde bırakın övünmeyi titiz olduğunu bi sır gibi saklaması gereken arkadaşlar var :)) sizi okuya okuya benide kendinize benzettiniz. ben normal biriydim ama bu aralar niyeyse mikropları görür gibiyim. çamaşır suyu elimden düşmez oldu. Halı temizliğini nasıl yaparım arkadaşlar koslayı sevmedim. başka ne kullanabilirim çamaşır suyu bozarmı normal makine halısı... beyaz sabun süre süre iki parmakla siliyorum nerdeyse her ipliği tek tek siliyorum deli işi resmen hem ellerim şişiyor hem uykusuz kalıyorum...

Bunları okuyunca güldüm ama size değil, aklıma teyzm geldi. Bir gün çarşıya çıkacaktı. Çıkarken dedi ki, karşı komşuyu telefona çağırırlar da gelirse o gittikten sonra bastığı yerleri silmeyi unutma-tatlicadiarzu- Tamam teyze dedim. O gitti ve gerçekten de karşı komşuya telefon geldi. (Neden telefonu yoktu hatırlamıyorum) Kadın kendi evinden geldi telefonla konuştu gitti. Tabi ben bastığı yerleri silmedimkaydirigubbakcemile3 Sonra teyzem geldi. Dışardan getirdiği zavallı mikroplara karşı verdiği uzun mücadele sonunda muzaffer edasıyla geldi yanıma ve karşıkine telefon geldi mi dedi. Ben de ha evet geldi dedim. Dilimi eşek arısı soksaydı.Oturdumu ? Hayır. Peki yerleri sildin mi? Sildim:ecrin_bebek: Neden yalan söylüyosun yerleri sildiğim bez koyduğum yerde duruyorkaydirigubbakcemile.:roflol:
Kulaları çınlasın o gün bütün evi sildi. Gerçi normalde de benim en yeni çamaşırımdan daha beyaz paspas bezi düşmezelinden.Kapıcının eli değidi diye ekmeği, postacının eli değidi diye gazete ve mektupları siler. Paraları da şöyle bir sudan geçirmeyi ihmal etmez.:roflol:
Bence normal olan iki üç ayda bir halı silmek ayda ya da iki ayda cam perde. Abartıya ne gerek var. Ona harcayacağınız vakti çoluk çocukla eşinizle dostunuzla geçirin bence. Bu dünyaya ikinci kez gelmeyeceğiz a.s.

merhabaa.s.bende temizlik çok yapıyorum ve işim hiç bitmiyor birde hiç durmayan bir çocuğum olunca elimden bez deterjan eksik olmuyor:1no2:ben evin sürekli pis olduğunu düşünüyorum eşim hasta olduğumu!şu an burda yazarken aklım evin tozlarında:1no2:yinede biraz dur demek gerekiyor çünkü çok yoruluyorum:a015:sanırım evde olunca gerçekten herşey daha çok göze batıyor önceden anneme kızardım şimdi annemi bile pasaklı buluyorum:dilcikar:eek:lsun varsın temiz olmak pasaklı olmaktan daha iyi herzaman bencekaydirigubbakcemile5mis gibi kokan heryeri seviyoruma.ssevgiler....

ya kizlar, ben asiri titizligimlen taninirim evd bir kere bile rahat oturmam sürekli islenirim yaparim silerim vs, ama bazi yazilari okudukca ben bile yaninda "pis" kaliyorum nerdeyse.... bence fazla abartmamali, cünki fazla hijyende iyi degil size bir örnek vereyim, benim ablam cocugunu her gün yikar disarda oynamasina izin vermez sürekli hep silip temizler vs simdi ne oldu cocuk ilk okula girdi ve en ufak bir soguk tozdan hasta oluyor o yüzden biraz dikkat edelim, cocuk camurdada oynayacak üzerinide pisleyecek, ama tabi temizlenip saglikli olacak,evimizi temizledigimiz bu deterjanlar bile tenefüs ettigimiz icin zararli olabiliyor, ama ne yapalim bende duramiyorum domestos klorix sirekli deterjan vs kullanmadan edemiyorum
ama tabiki suda var, bir yeri pis görüpte temizlemek daha zevk veriyor kirli olmadigi halde silmek güzel olmuyor birakinda kirlensin tozlansin temizlik daha zevkli olsun :-)

sana katılıyorum ama domestosu elime almadan da duramıyorum:1no2:eşim alkole gerek olmadığını içmeden sarhoş olmanın yolunu keşfettiğini söylemişti birgün çakır gezmeyi seven bir dostumuza bizim eve gel domestos kokusundan kafayı yapıyosun diyekafamçokkarıştı

kızlar belki siz bi çare olursunuz derdime..ben mutfak püf noktalrına açtım bu konuyu ama çare bulamadım henüz..ordaki yazımı kopyalıyorum..

Arkadaşlar güveç yapıcağım zaman hep fırına koyardım çömlekle birlikle ama bu sefer ocağın üstünde yapıyım dedim...kaynamaya başladıktan sonra çıtır çıtır sesler geldi..bi baktım çömleğin altına,ocağa esmer lekeler bırakmış..kaldırdım çömleği fırına sürdüm.dedim siliyimde geçsin şu lekeler..ya 1 haftadır uğraşıyorum temzilik ürünleriyle hala geçmedi...elimi sürdüğüm zaman bi kabarılıkta yok sanki ocağın deseni gibi senağlama çok kötü ama yaaa..yepyeni fırınım..lütfen yardım.ne yapabilirim?:1ninca:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben klubumu buldum bende katıla bilir miyim? Şu anda oğlumla beraber okuyorum aaaaa anne senin ikizlerin diyor . Ben bir ara ilaç kullandım biraz daha rahattım ilacı kestim yine başladı. Gittiğim her yöne dogru toplayp ve temizleyip gidiyorum.

güzelim ocağın cinsi ne? belkide sarartmışsındır oda malesef geçmez

yok sarartma değil..karardı şimdi onlar bide elime geliyo artık dokununca..yanık gibi sanki..fırınım siemens gri seriden..çelik değilde öbür metaryel adını tam bilmiyorum.....güveç çömleğimden sanırsam toprağı çözüldü aktı fırına yüksek ateşe koyunca...nasıl geçicek bilmiyorum :KK43:(( baktıkça moralim bozuluyo

banada hoşbulduk ozaman banada eltim nerdeyse kendinide çamaşır suyu ile yıkayacaksın der evi başka bişey ile silemiyorum sadece çamaşır suyu bulaşık makinesine sıkıyorum çamaşır suyu kapı paspasına sıkıyorum çamasır suyu, çamaşır suyuda çamaşır suyu yani

senin bu yazdıklarını görünce alıntı yapmadan geçemedim bende her işimde muhakkak ozon kullanırım,2 buçuk yaşında yeğenim var o bile teyze ozon koktu dimi mis der. bulaşık makinasına sıkıyorum bende acaba bi zararı olurmu? ayrıca limon kokulu cif kullanmayada bayılıyorum,hiç bir temizlik maddesi ay sonunu getirmiyo,ablamlar içtiğimi falan düşünüyolar hihoyyyt

X