SeLam..sengözlerimebaksanab
HoŞbuldum ..
Topic hayırlı olsun
Ben de sanırım bu gruptanım;hatta sanmakla kaLmam;emin ötesiyim..
Elimden gelse şu ekrandan içeri dalıp çitiliyicem her yeri..sırnaşık şey
Ben de kendimi nadir anormallerden sanıyordum;kalabalık olmak ne güzel ..:1hug:
Evlendiğim ilk günler zirveye ulaştı bu titizlik;sabah-akşam parlatıcam heryeri;ışıl ışıl olucak diye artık neredeyse temizlik malzemeleri elimde uyuyordum..:roflol: Simetri hassasiyeti bende de var;en ufak örnek bardakların;dergi ve kitapların;elbiselerin hepsi belli bir düzen içinde olacak;kısacası herşey JİLET gibi duracak:smiley-cool: ..Temizlik imandandır;ne kadar güzel..Ruhumun yenilendiğini hissediyorum temiz olunca;biraz dağınıklık olsun;içim kararıyor;duramıyorum;sabırsızlanıyorum..Eşim de ALLAH'tan ki dağınık değil;yardım eder bana..Hatta bazı konularda benden daha dikkatli ve titizdir..Hamileliğimin son aylarında bile cam silmeye;halı çitilemeye kalktım;
klava: :roflol:eşim yardımcı bir arkadaş ayarlamıştı;şirketten;Ashqabat'tayken;ismi NaziQ'ti;naziq gelene kadar evi bal dök yala kıvamına getiriyordum;o gelince çayımızı içiyor kekimizi kurabiyemizi yiyorduk;kitap okuyor;sohbet ediyorduk..(Ne yapayım;İLLA kendim yapıcam) Annem geldiğinde uslanmıştım ama;duruldum biraz coksekeriremsu
Son günlerde biraz daha zor oluyor benim için;bebeğim dolayısıyla ama olsun;zahmette rahmet vardır..Tam öğrenme;keşfetme zamanları olduğu için aşırı dağıtıyor;mamalarını eliyle sıkıp püre yapıp sağa sola sürmeken büyük zevki..Olsun;yeter ki sağlıklı ve huzurlu gelişsin;dağıtmayacak değil ama biraz idrak etmeye başladığında düzen ve tertip konusunu da eğlenceli bir hale getirip anlatmaya çalışıcam ona;zaten çocuklar model alır ebeveynlerini..
Temiz olmak güzel arkadaşlar tabi;ama hiçbir şeyi de aşırı abartmamak lazım aslında;geçen eşim söylemişti;ifrat ve tefrit meselesi..Dinimiz aşırı kaçmayın diyor ama önem vermeden de yaşamayın..Yani temizlik yapıcaz diye;ailemizi;sevdiklerimizi;ilmimizi ihmal etmemek gerekiyor..
Pırıl pırıl günler;hep birlikte.. a.s.