temizlikte göreceli ben her temizim diyene inanmam.bazı lafta temizler var ellerini yıkamadan yemek yapmaya başlar buna şahit oldum .temizse insan her şeyiyle temiz olmalı dişleride temiz olmalı tırnak içleride her temizim diyene temiz gözüyle bakamıyorum.gerçek temizlik dip köşe yapılan mutfak dolaplarındada yağ bırakmadan yapılan temizliktir.bide banyo wc çok önemli.bazı temizlerin(sözümona)wc ye giremezsin çünkü acı acı kokar.herzaman demişimdir çok temizim diye geçinenler temizliğ-in t sinden bile anlamazlar.temizlik imandandır tabiki temiz olucaz
temizlik hastalığı bende de var çok rahatsızım ama bu durumdan her türlü kokuyu çeker burnum pis gelir misafir gittikten sonra her yeri silerim gece 24:00 da olsa illa süpürgeyi açarım komşularım alıştığı için rahatsız olmuyorlar misafir gelecek diye endişelenirim helede çocukluysa eşimin akrabaları geliyorsa daha çok rahatsız olurum çünkü onlara fazla tepkimi belli etmek istemiyorum mimiklerimide çok kullandığınm için kendimi çok ele veriyorum hoşlanmadığım bir evde rahat oturamıyorum ikram edilen şeyleri yiyemiyorum elime dokunan birisi olursa mutlaka yıkamam lazım kadın erkek hiç farketmez tırnakları uzamış insanların yaptığını yemem örtü takmadan mutfakta yemek yapanların yaptığını da yemem misafır gidince kapı kolu elektirik prizleri de dahıl her yeri silerim kullandığım tabak bardak ne varsa elde bol camaşır suyunla yıkadıktan sonra makinaya yerleştiririm ama hiç memnun değilim
temizlik hastalığı bende de var çok rahatsızım ama bu durumdan her türlü kokuyu çeker burnum pis gelir misafir gittikten sonra her yeri silerim gece 24:00 da olsa illa süpürgeyi açarım komşularım alıştığı için rahatsız olmuyorlar misafir gelecek diye endişelenirim helede çocukluysa eşimin akrabaları geliyorsa daha çok rahatsız olurum çünkü onlara fazla tepkimi belli etmek istemiyorum mimiklerimide çok kullandığınm için kendimi çok ele veriyorum hoşlanmadığım bir evde rahat oturamıyorum ikram edilen şeyleri yiyemiyorum elime dokunan birisi olursa mutlaka yıkamam lazım kadın erkek hiç farketmez tırnakları uzamış insanların yaptığını yemem örtü takmadan mutfakta yemek yapanların yaptığını da yemem misafır gidince kapı kolu elektirik prizleri de dahıl her yeri silerim kullandığım tabak bardak ne varsa elde bol camaşır suyunla yıkadıktan sonra makinaya yerleştiririm ama hiç memnun değilim
bende temizlere değilde temizlikten haberi olmayıpta ortalıkta temizim titizim diyenlere kızıyorum.temizlik imandandır bizler müslümanız tabiki temiz olmalıyız.birde aslan yattığı yerden belli olur demişya atalar ne güzel söylemişler
ben hasta olduğumu söyledim size hamile kaldığımda ikizlerim olacaktı biri düştü diğerinide enfeksiyon kaptığım için kaybettim bana herkez kızdı o zaman azcık mikroplarla yaşa da vucudun alışsın diye